Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA: Uzzini, ko tev zvaigznes sola jūlijā

© Ilustratīva bilde

HOROSKOPI, jūlijs, 2017.

AUNS

Ieklausies intuīcijā un izjūtās - tās nepievils. Ja rodas interese par kādām netradicionālām, ezotēriskām zinībām, piesakies kursos, apmeklē semināru vai meklē noderīgu informāciju grāmatās vai internetā. Darbā atbildīgi pienākumi, bet labas iespējas izcelties. Esi gatavs jauniem izaicinājumiem. Uzmanību vajadzētu veltīt arī attiecību tēmai, esi vairāk kopā ar mīļoto.

VĒRSIS

Daudz pienākumu mājās. Labprāt rosīsies saimniecībā, pārkārtosi, uzlabosi, lutināsi savējos ar gardām maltītēm un gatavosi krājumus ziemai. Iespējams, nāksies kārtot darīšanas iestādēs vai ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem. Tad kārtīgi sagatavojies, lai varētu pamatot savu pozīciju. Nav labs laiks kredītsaistībām vai sarunām ar bankām. Neaizņemies un neaizdod.

DVĪŅI

Prāts atvērts jaunām zinībām un informācijai. Labprāt kontaktēsies ar līdzcilvēkiem, uzklausīsi un apmainīsies ar jaunākajām ziņām. Tomēr netici visam uz vārda. Ja ir kas svarīgs, pārbaudi un izanalizē. Darbā jāstrādā ar atdevi un pēc labākās sirdsapziņas, tad iespējams karjeras kāpums. Attiecībās svarīgi ieklausīties un respektēt otrās pusītes viedokli.

VĒZIS

Piemērots periods jauniem darba vai biznesa plāniem, profesionālajai izaugsmei un peļņai. Kāds sadarbības piedāvājums var nākt pavisam pēkšņi, esi tam gatavs. Sava tiesa uzmanības jāvelta arī mājas darbiem. Vari izdaiļot mājokli, uzlabot interjeru, bet nevajadzētu sākt kapitālo remontu. Attiecībās patīkamas emocijas, mīļums un sirsnība.

LAUVA

Personības pilnveidošanās laiks. Apgūsti ko jaunu, nomaini imidžu, izej sabiedrībā - iegūsi jaunus draugus vai izveidosi lietišķos kontaktus. Kāda tikšanās var pāraugt simpātijās. Bet, ja tev ir sava otrā pusīte, velti vairāk laika kopā būšanai. Ja rodas domstarpības, nestāsti par tām cilvēkiem no malas. Darbā situācijas diezgan nemierīgas, nesatraucies par to, ko nevari ietekmēt.

JAUNAVA

Šis mēnesis paies diezgan nemierīgi, jo pienākumu netrūks nevienā dzīves jomā. Mājās var nākties palīdzēt savējiem, uzņemties atbildību par vecākajiem ģimenes locekļiem vai kārtot ar īpašumu saistītus jautājumus. Darbā var pavērties izaugsmes iespējas vai nākt finansiāli izdevīgs piedāvājums. Attiecībās kaislības un piedzīvojumi. Garlaicīgi nebūs.

SVARI

Sabiedriski aktīvs laiks. Tevi aicinās uz pasākumiem vai lūgs piedalīties to organizēšanā. Iesaisties - tas sniegs pozitīvas emocijas. Piemērots laiks mācībām un profesionālo iemaņu papildināšanai, vēlams apmeklēt kursus vai semināru. Mājās pārāk neizrīko savējos, var izcelties strīdi. Arī darbā vēlams ieklausīties kolēģu viedoklī, citādi iespējama pārrēķināšanās.

SKORPIONS

Dienu gaita atkarīga no garastāvokļa. Būsi noskaņots optimistiski, un tas palīdzēs daudz paveikt, taču var nākties saskarties ar negācijām. Taču no tām gan vajadzētu turēties tālāk. Neiesaisties strīdos, bet koncentrē spēkus darbam. Ir piemērots periods ienākumu pavairošanai un ilgtermiņa ieguldījumiem. Attiecībās romantiskas noskaņas un tiekšanās pēc ideāla.

STRĒLNIEKS

Vasariņa vilinās uz tālākiem ceļojumiem. Ja iespējams, paņem atvaļinājumu un dodies iepazīt jaunas tāles. Iespaidi būs spilgti un neaizmirstami. Ja paliksi mājās, rēķinies, ka daudz jāstrādā, jārisina lietišķi jautājumi un jāpievēršas mājas pienākumiem. Vari veikt kosmētisko remontu, kā arī iegādāties sadzīves tehniku. Piemēram, veļas vai trauku mazgājamo mašīnu vai gāzes plīti.

MEŽĀZIS

Diezgan nemierīga mājas dzīve, iespējamas pārmaiņas, pārcelšanās vai pārkārtošana. To, ko esi iecerējis, jau laikus apspried ar mājiniekiem. Rīkojoties pēc sava prāta, izraisīsi strīdus. Brīvajā laikā noteikti izej sabiedrībā un satiecies ar draugiem. Tas dod pozitīvas emocijas, iepazīsies ar interesantiem cilvēkiem un labi atpūtīsies. Daudz pārdomu par dzīvi.

ŪDENSVĪRS

Piesaki savu kandidatūru augstākam amatam, meklē prestižāku darbu vai pievērsies privātajam biznesam. Izaugsmes, sasniegumu un panākumu laiks. Taču raugies, lai tavs veikums tiek atbilstoši novērtēts, un turi kārtībā naudas lietas. Brīvo laiku pavadi ar tuviem un mīļiem cilvēkiem. Savējie - tas ir spēks un vērtība. Brīvajiem ļaudīm iespējama jauka iepazīšanās.

ZIVIS

Enerģiska rīcība ļaus daudz paveikt. Darba pienākumos metīsies ar pilnu jaudu un ar savu entuziasmu aizrausi arī citus. Vari priekšniecībai ļaut noprast, ka esi pelnījis algas pielikumu. Tomēr rūpīgi saplāno dienas, jo arī mājas solis prasīs savu. Ieplāno nelielu kosmētisko remontu vai uzlabojumus interjerā. Kādās brīvdienās sarīko nelielu ballīti radiem un tuviem draugiem.