Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Jūlija ceļvedis uzņēmējiem - kad slēgt līgumus, veikt naudas darījumus

© Dmitrijs SUĻŽICS, F64 Photo Agency

Saimnieciskās aktivitātes jūlijā

Jūlijs saimnieciskām aktivitātēm ir samērā labs. Kaut arī kosmosā allaž ir kādas «negantas» kombinācijas, šajā mēnesī to ir mazāk nekā iepriekšējos mēnešos.

Ekrānšāviņš

Labāk, protams, skatīt uzņēmuma vai cilvēka karti individuāli, tomēr kopumā planētu kombinācijas ir normālas. Tāpēc svarīgos darbus būtu vēlams organizēt vai paveikt tieši šajā mēnesī, jo augusta vidū kārtējo reizi Merkurs, kurš atbild par līgumiem, pārrunām un informāciju, ieņems nelabvēlīgo retrogrādo stāvokli. Diemžēl tas notiek trīs vai četras reizes gadā, taču periodi jau iepriekš ir zināmi. Tāpēc pastāv iespējas plānot darbus laikus. Jūlijā Merkurs atrodas labvēlīgās kombinācijās, kas nozīmē, ka ir īstais laiks sarunām un līgumu slēgšanai.

Sliktā ziņa joprojām ir tāda, ka Saturns, kurš dod stabilitāti, līdz 26. augustam ir retrogrāds, tāpēc nav labi uzsākt jaunu objektu būvdarbus, ierakt pamatakmeni, sākt pārbūvi vai kapitālo remontu. Diemžēl bieži vien šie periodi iekrīt vasarā, kad rit aktīvākā celtniecības sezona. Ja kāds no iepriekš minētajiem darbiem tomēr tiek sākts nelabvēlīgā laikā, tad ļoti jāievēro tehnoloģijas, darba drošība, viss jāveic kvalitatīvi.

Svarīgos saimnieciskos pasākumus labāk plānot, kad Mēness ir augošs un atrodas kādā no «saimnieciskajām» zodiaka zīmēm. Atbilstoši šim principam labākās saimniekošanas dienas ir 3., 4., 7., 25., 26., 27., un 31. jūlijs.

Jauniem projektiem un darījumiem veiksmīgāks periods:

no 1.07. līdz 8.07. un mēneša beigās no 24.07., kad Mēness atrodas augošā fāzē.