Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 6.jūlijam

© AFP

HOROSKOPI 30.06.–6.07., 2017

AUNS

Jāsargās no stresa un nevajadzētu mainīt plānus un norunas bez stingra pamatojuma, pats tikai radīsi haosu. Darbā situācijas, kas nebūs pa prātam, bruņojies ar pacietību. Piemērots brīdis, lai plānotu atvaļinājuma ceļojumu vai apgūtu jaunas zinības. Kādam ar ārzemēm var sasaistīties sirdslietu tēma. Ja tev ir otrā pusīte, aizbrauciet kaut kur, tas attiecībām dos jaunu dzirksti.

VĒRSIS

Ar radošu pieeju nodrošināsi panākumus. Ir iespējas izcelties un izvirzīties, kā arī palielināt ienākumus. Nekautrējies apspriest atalgojuma jautājumus. Brīvajā laikā dažādas sabiedriskās aktivitātes, tikšanās ar draugiem un ballītes. Tevi aicinās un priecāsies redzēt. Svarīgās lietās ieklausies intuīcijā, tā palīdzēs orientēties situācijās. Nesatraucies par to, ko nevari ietekmēt.

DVĪŅI

Būsi šarmants un daudz darīšanu nokārtosi, pateicoties personīgajai pievilcībai. Dažās situācijās loģiskie argumenti var palikt otrajā plānā, galvenais būt laipnam un pozitīvam. Brīvajiem ļaudīm jauki notikumi iespējami attiecību jomā. Bet, ja esi ar kādu kopā, pārliecināsies, ka blakus ir cilvēks, uz kuru vari paļauties. Līdzīgs skatījums uz dzīvi, saistošas sarunas un sapratne.

VĒZIS

Iespējas veiksmīgi uzsākt jaunu sadarbību un noslēgt izdevīgas vienošanās. Būsi noskaņots doties uz priekšu un sasniegt virsotnes. Tomēr rūpīgi izvērtē, kur iesaisties, kas ir tavi partneri un cik ienesīgs būs projekts. Tavs atbalsts un padoms būs nepieciešams arī mājiniekiem. Lai visu varētu paspēt, rūpīgi jāplāno dienas. Nevajadzētu sākt vērienīgus remontdarbus, tie var ieilgt.

LAUVA

Ātri atradīsi kopīgu valodu ar cilvēkiem, komunikācija veidosies viegli un nepiespiesti. Darbā paredzami atbildīgi pienākumi un lietišķi kontakti, taču ne viss, kas notiks, būs tev pa prātam. Turies tālāk no strīdiem un neiesaisties, ja neko nevari ietekmēt. Svarīgu vietu ieņems arī attiecību tēma - pavadi pēc iespējas vairāk laika ar mīļoto, bet, ja šobrīd esi viens, atver sirdi mīlestībai.

JAUNAVA

Daudz saimniecības darbu mājās - labs laiks remontam, nekustamā īpašuma jautājumu risināšanai, mājokļa maiņai vai iegādei. Plānus noteikti apspried ar savējiem. Liela nozīme prasmei veidot attiecības. Ja esi ar kādu kopā, gādā par saskaņu, nav vērts iesaistīties sīkos, sadzīviskos strīdiņos. Brīvajiem ļaudīm sirdi sildīs klusa mīlestība. Esi atvērtāks un pasper solīti pretī.

SVARI

Atroti piedurknes un ķeries pie darbiem, ko sen esi gribējis paveikt. Uzcītīgi darbojoties, panākumi garantēti. Dodoties sabiedrībā, var rasties iespējas izveidot noderīgus un izdevīgus kontaktus, kā arī satikt atbalstītājus un sponsorus. Savukārt brīvdienās aizbrauc atpūsties ārpus ierastās vides. Labi jutīsies pie dabas un ūdeņiem. Mazliet jāizvēdina galva un jāsakārto domas.

SKORPIONS

Piemērots periods ienākumu pavairošanai un ilgtermiņa plāniem. Ja nāk jauns piedāvājums, raugies, kādu labumu tas nesīs nākotnē. Kādam iespējama arī sekmīga sadarbība ar ārzemēm. Taču lietišķās tēmas var aizēnot privātā dzīve. Labs laiks nopietnu attiecību veidošanai. Par to, kas sakrājies uz sirds, izrunājies ar mīļoto un pavadi laiku mierīgā divvientulībā.

STRĒLNIEKS

Privātajā dzīvē pārdomu un vērtēšanas laiks. Gribēsi izprast savas izjūtas un prātosi, vai to cēloņi nav saistīti ar kādu iepriekšējo pieredzi. Izrunājies ar mīļoto, lai attiecības plaukst un sagādā prieku. Darbā var nākt izdevīgs piedāvājums, tomēr visu rūpīgi apsver un apdomā. Ar finansēm jārīkojas ļoti uzmanīgi. Mirkļa iespaidā nepērc mantas, kas nav nepieciešamas.

MEŽĀZIS

Ja situācija tevi neapmierina, tad ir pienācis kaut ko mainīt. Varbūt šobrīd tev liekas, ka pats visu zini vislabāk, taču neesi ļoti pašpārliecināts, jo padoms no malas var ļoti noderēt. Dvēselē romantiskas noskaņas un ilgas. Var uzrasties slepenais pielūdzējs vai pielūdzēja. Izejot sabiedrībā, iespējama saistoša iepazīšanās. Attiecību tēma var arī saistīties ar ārzemēm.

ŪDENSVĪRS

Liec lietā dzīves pieredzi. Pats sev būsi vislabākais padomdevējs, un varbūt tavas zināšanas noderēs arī citiem. Interesantas un oriģinālas idejas par peļņu, ko ir vērts realizēt.

Privātajā dzīvē romantiskas noskaņas un daudz emociju. Labs laiks randiņam un dzīves baudīšanai, garlaicīgi nebūs. Kaislības virmos un uzlādēs, taču ikdienā jāuzmanās no sīkiem strīdiņiem

ZIVIS

Ienākumi lielā mērā saistīti ar zināšanām un pieredzi. Vari strādāt pie projektiem, liekot lietā savas prasmes, kā arī papildināt iemaņas. Tas nākotnē dos iespējas pavairot ienākumus. Privātajā dzīvē pozitīvas emocijas. Mīlestība sildīs sirdi un dos optimismu. Sirsnīgas un atklātas sarunas - sapratīsieties teju vai no pusvārda. Abpusējs atbalsts un sirsnība.