Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Jūlijs. Padarām svarīgo un baudām vasaru

© Vladislavs Proškins/ F64 Photo Agency

Jūlija kopējais astroloģiskais fons ir diezgan mierīgs. Vismaz – salīdzinot ar pavasara periodu. Ideāli mēneši vai dienas nemēdz būt, taču kopumā – varam baudīt vasaru un atpūsties. Tiesa gan, tikai tad, kad svarīgākie darbi apdarīti, jo augusts atkal nāks ar spriedzi – Saules un Mēness aptumsumiem un retrogrādo Merkuru.

Mājinieki un ballētāji

Jūlija lielāko daļu Saule atrodas auglīgajā, emocionālajā un jūtīgajā Vēža zodiaka zīmē, kam svarīga savējo, dzimtas sakņu un ģimenes tēma. Vēzis ir sava pavarda un ģimenes sargātājs, inteliģents un jūtīgs. Vēzim savējie vienmēr būs pirmajā vietā.

Tālāk - 22. jūlijā pulksten 18.15 Saule nonāks Lauvas zīmē. Laiks izklaidēm, ballītēm, teatrālām spēlēm un spožiem izgājieniem! Lauvām tīk prožektoru gaisma un greznība. Zvēru karalim ir plaša sirds un vēriens. Viņš ir ambiciozs, bet godīgs un augstsirdīgs.

Uz kopējo dienu fonu šīs Saules pozīcijas īpašu iespaidu neatstāj, taču tās ir svarīgas cilvēku individuālajos horoskopos. Proti, bērniņi, kas nāks pasaulē šajā laikā, pēc tā dēvētās Saules zīmes būs Vēži vai Lauvas un viņiem attiecīgi piemitīs arī šo zodiaka zīmju īpašības.

Kad pievērsties sirdslietām

Privātā dzīve jāskata katra cilvēka individuālajā kartē, taču Mēness stāvokļi un arī Venera mums var pastāstīt arī kaut ko vispārīgu.

Dienu fona tendences lielā mērā nosaka Mēness atrašanās zodiaka zīmēs, un jūlijā nopietniem, emocionāli piepildītiem randiņiem un jūtu atklāšanai piemērotākie datumi ir tad, kad Mēness Skorpionā: 2., 3., 4. un 30. un 31. datums. Tāpat emocionālas tikšanās būs, kad Mēness Zivīs vai Vēzī: 12., 13., 14., 21. un 22. jūlijā.

Savukārt vieglam flirtam un vienkārši jaukai laika pavadīšanai derēs tās dienas, kad Mēness Dvīņos: 19. un 20. jūlijs. Te gan jāpiebilst, ka mīlestības planēta Venera no 6. līdz 31. jūlijam arīdzan atradīsies Dvīņu zīmē, kurai attiecību jomā svarīga ne tikai mīlestība, bet arī intelektuālais segums, kopīgas intereses, aizraujošas sarunas un interesanti piedzīvojumi. Ja esat sirdī brīvi, ir laiks veidot jaukas pazīšanās, bet pāriem - attiecībām piešķilt jaunu dzirksti.

Saimnieciskās aktivitātes jūlijā

Jūlijs saimnieciskām aktivitātēm ir samērā labs. Kaut arī kosmosā allaž ir kādas «negantas» kombinācijas, šajā mēnesī to ir mazāk. Labāk, protams, skatīt uzņēmuma vai cilvēka karti individuāli, tomēr kopumā planētu kombinācijas ir normālas. Tāpēc svarīgos darbus būtu vēlams organizēt vai paveikt tieši šajā mēnesī, jo augusta vidū kārtējo reizi Merkurs, kurš atbild par līgumiem, pārrunām un informāciju, ieņems nelabvēlīgo retrogrādo stāvokli. Diemžēl tas notiek trīs vai četras reizes gadā, taču periodi jau iepriekš ir zināmi. Tāpēc pastāv iespējas plānot darbus savlaicīgi. Jūlijā Merkurs atrodas labvēlīgās kombinācijās, kas nozīmē, ka ir īstais laiks sarunām un līgumu slēgšanai, vēsta žurnāls Praktiskā Astroloģija.

Sliktā ziņa joprojām ir tāda, ka Saturns, kurš dod stabilitāti, līdz 26. augustam ir retrogrāds un tāpēc nav labi uzsākt jaunu objektu būvdarbus, ierakt pamatakmeni, sākt pārbūvi vai kapitālo remontu. Diemžēl bieži vien šie periodi iekrīt vasarā, kad rit aktīvākā celtniecības sezona. Ja kāds no iepriekš minētajiem darbiem tomēr tiek sākts nelabvēlīgā laikā, tad ļoti jāievēro tehnoloģijas, darba drošība, viss jāveic kvalitatīvi.

Svarīgos saimnieciskos pasākumus labāk plānot, kad Mēness ir augošs un atrodas kādā no «saimnieciskajām» zodiaka zīmēm. Atbilstoši šim principam labākās saimniekošanas dienas ir 3., 4., 7., 25., 26., 27. un 31. jūlijs.

Negantais Marss

Ne visai labās kombinācijās jūlijā atrodas planēta Marss. Tas nozīmē, ka nav diez ko labs laiks tehnikas iegādei - ja kaut ko pērkat, pievērsiet uzmanību kvalitātei un garantijām. Kad Marss ir slikts, tad ar tehniku jārīkojas uzmanīgi, jābrauc saprātīgi, nebūtu vēlamas ekstrēmas un pārgalvīgas nodarbes.

Marss - tā ir arī agresija, tāpēc labāk turēties tālāk no strīdiem.

*

Joprojām aktuāli ir daži nelāgi Jupitera, Plūtona, Neptūna stāvokļi, kas saistās ar migrācijas tēmu, cīņu par pasaules pārdali, bīstamu infekciju izplatīšanos, utopiskām un fanātiskām reliģiskām idejām.