Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

VAKARA ZIŅAS. Nerātnais Līgo svētku horoskops

© Lauris Aizupietis/ F64 Photo Agency

Populārā astroloģe Māra Ošuroka sniedz vērtīgus padomus, kā 12 zodiaka zīmju pārstāvjiem sagaidīt Līgo svētkus un kur meklēt papardes ziedu. Pirms baudi putojošu miestiņu un papardes zieda burvību, izlasi savu svētku horoskopu!

Auns

Auna zīmē dzimušai sievietei nevajadzētu uztraukties par to, vai atradīs papardes ziedu, jo viņas rokās ir visi ieroči, lai iegūtu konkrētā vīrieša uzmanību, bet, ja nesanāks ar vēlamo, vienmēr pastāv iespēja iegūt kādu citu. Vārdu sakot, bez partnera šajā naktī Aunenīte nepaliks. Savukārt stiprā dzimuma pārstāvjiem, kas dzimuši šajā ugunīgajā zīmē, jābūt piesardzīgiem, lecot pār ugunskuru, ka neapdedzina bikses!

*

Vērsis

Kā jau komfortu mīloša zīme, Vērsis diez vai līdīs brikšņos, lai atrastu izslavēto ziedu un gūtu mīlas priekus. Drīzāk jau viņš rūpēsies, lai ciemiņiem netrūktu ēdamā un dzeramā, izklaides un prieka. Veiksies tiem zīmes pārstāvjiem, kas organizē Līgo svētku masu pasākumus vai kuriem ir savs viesunams. Tomēr arī romantiskās tēmas nav izslēgtas, jo planētu stāvoklis šajā ziņā būs Vēršiem labvēlīgs.

*

Dvīņi

Dvīņi labprāt apmeklēs kādus masu pasākumus, kas tiek organizēti saistībā ar Līgo svētkiem. Draugi, sabiedriskas aktivitātes, pikniks vai kas cits, tikai ne sēdēt mājās! Pastāv labas iepazīšanās iespējas, protams, ne vien romantiskā plānā, tikpat labi arī darba kontaktu dibināšanai. Daiļā dzimuma pārstāves izcelsies ar tērpu izvēli, kamēr vīrieši vairāk ar savu runātīgumu. Gan jau kāda «zivtiņa» uzķersies uz Dvīņa makšķeres.

*

VĒZIS

Diez vai šo svētku galvenā tēma Vēzītim būs papardes zieda meklēšana… Ja nu vienīgi, lai radītu pēcnācējus. Lustīgi svētki ģimenes lokā, lūk, kas šīs zīmes pārstāvjiem patiesi ies pie sirds. Kāds varbūt pats būs brūvējis alutiņu, sējis sieru vai parūpējies par sulīgu šašliku - neiztrūkstošu Jāņu galda ēdienu. Tradīcijas, īstens zāļu vakars un, iespējams, noslēgumā pirtiņa, kas neizslēdz arī vēl ko citu…

*

LAUVA

Viesmīlīgā Lauviņa svētkus svinēs ar plašu vērienu - ciemiņi, bagātīgi klāti galdi, izpriecas un labs noskaņojums. Tomēr nevajadzētu piemirst arī savas intereses un vēlmes. Ja gribi nakti pavadīt romantiskās noskaņās, tad nepaliec ēnā, parādi savu īsto dabu un nebaidies salauzt kādu sirdi! Uzmanību izdosies piesaistīt gan ar sārtiem toņiem apģērbā, gan prasmīgu ugunskura iekuršanu.

*

JAUNAVA

Vajag, nevajag, kā pareizāk rīkoties, un galvenais, ko par to teiks citi? Beidz analizēt un ļauj sev beidzot vaļu! Ja ir nolemts kādu šajā naktī noķert savos tīklos, tad dari to bez sirdsapziņas pārmetumiem. Pastāv jaunas iepazīšanās iespējas, spontāni lēmumi attaisnosies, un intīmā dzīve sitīs augstu vilni, ja … Ja vien uzdrīkstēsies. Un zini, ka papardes zieds ne vienmēr meklējams tikai dabā.

*

SVARI

Vienai no romantiskākajām zodiaka zīmēm diez vai būtu jādod padomi, kur atrast kādu, ar ko kopā pavadīt Jāņu nakti. Tomēr problēmas var sagādāt Svaru nespēja pieņemt lēmumu, izšķirties par labu vienam vai otram partnerim. Iespējams, slēpsies pa krūmiem, jo tevi vajās kāds, kam solījies pavadīt kopā šo nakti, bet aizmirsi, pārdomāji vai - prātā ir jau kāds cits. Tā var palikt arī gribot…

*

Skorpions

Interesanti, kā tad ziediņu meklēs pēc astroloģiskiem nostāstiem visseksuālākā zodiaka zīme - Skorpions? Ja nebremzēs, tad atradīs, bet, ja noslēgsies sevī un sakautrēsies, tad atliks vien kost pirkstos. Tādi nu tie Skorpioni ir, ar savu divējādo dabu un tēmu - viss ir balts vai melns. Bet Jāņu naktī tomēr dominē arī citas krāsas - sarkanā, oranžā un dzeltenā, kas ugunskura liesmās saskatāmas.

*

Strēlnieks

Iespējams, savu laimi, mīlestību un pārējo tev jāmeklē ārpus dzimtenes robežām!? Arī šajā naktī lielāku prieku tu spētu piedzīvot ar kādu, kas dzimis citā valstī vai vismaz ir citādi domājošs un filozofiski noskaņots. Tev pastāv visas iespējas gūt baudījumu Jāņu naktī, tomēr - vai tas nozīmē arī otrās pusītes atrašanu? Diezin vai. Mirkļa emocijas, pirmie iespaidi, bet ne vairāk.

*

Mežāzis

Ja nu akurāt pieņemts meklēt papardes ziedu, tad pienākuma pēc pameklēšu, domā Mežāzis. Protams, par ārlaulības sakariem nevar būt ne runas, tāpēc svētku laiku, visticamāk, viņš pavadīs savējo lokā, mājās kopā ar ģimeni. Cik romantiski vai intīmi izvērtīsies pasākums, tas atkarīgs no paša - viss var noritēt pierasto tradīciju garā vai arī kļūt oriģinālāks, ja uzdrīkstēsies lauzt stereotipus.

*

Ūdensvīrs

Šķiet, ka tu varētu ieviest jaunas, netradicionālas un visnotaļ oriģinālas metodes papardes zieda meklēšanas tradīcijās un vēsturē. Planētu stāvoklis konkrētos datumos tev labvēlīgs, tā ka - uz priekšu, ja ne Jāņu naktī, tad plus mīnus uz vienu vai otru pusi, bet rezultāts neliks vilties! Filozofiskāk noskaņotie zīmes pārstāvji tik daudz nekoncentrēsies uz seksuālo tēmu, bet uz ezoterisko un pavadīs laiku domubiedru vidū.

*

Zivis

Romantika, kam Zivis ļausies šajās svētku dienās, var būt nedaudz mānīga… Atkal dzīvošana ilūzijās un savā sapņu pasaulē. Galvenais, nedodies brīnumainā zieda meklējumos vainas apziņas dēļ un ar cilvēku, ko savā sūnu gultā tomēr nevēlies redzēt. Ja esi radošs cilvēks, gaidāmas jaukas brīvdienas līdzīgi domājošo lokā. Savu patieso «es» meklē dabā!