Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Par viņu runā - Elīna Maligina

© F64

Kļuvusi zināma kā aktrise Elīna Dzelme, pēc tam – režisora Dž. Dž. Džilindžera sieva, arī gleznotāja, līdz apprecējusies ar miljonāru Valēriju Maliginu, AS «Olainfarm» valdes priekšsēdētāju. Aprīļa nogalē ievēlēta par vīra vadītā uzņēmuma meitasuzņēmuma SIA «Silvanols» valdes priekšsēdētāju. Tiem, kuri par šādu karjeras lēcienu brīnījās (maigi teikts), viņa atcirta, lai vērtē darbu un rezultātus. Uzņēmuma izplatītajā paziņojumā Elīna Maligina ir gaumīgi atzinusi: «Nenoliegšu, ka biznesā man ir daudz jāapgūst, bet es esmu apņēmības pilna mācīties, turklāt blakus ir ļoti spēcīgi padomdevēji.»

Elīna Maligina pēdējos gados šķita plosāmies uz nebēdu. Viņas vēstījums sociālajos tīklos pērn pirms valsts proklamēšanas svētkiem, izmantojot vienkāršrunas vārdus un nenormatīvo leksiku, kāzas baznīcā, 30 gadu jubileja bomžu stilā, kailfoto un kas tik vēl ne - ak, jā, Kannu kinofestivāls, kurā tiks izrādīta viņas veidota īsfilma «Egomorphosis». Visu neuzskaitīt. Tam ir izskaidrojums - viņa ir cilvēks, kam nepieciešams, lai būtu pamanīts (un viņu pamanīs vienmēr!) un atrastos notikumu centrā. Un lai nebūtu garlaicīgi. Pēc numeroloģijas, nereti šāds cilvēks nostājas opozīcijā sabiedrības vairākumam, met izaicinājumu un to dara visai agresīvā un konfliktējošā veidā. Turklāt viņa ir cilvēks, kurš sevi par zemu nenovērtēs, drīzāk pretēji. Tas varētu kalpot par dzinuli sasniegt vairāk, dzīvot labāk, izdarīt interesantāk. Tiecas sasniegt augstu sabiedrisko stāvokli.

Krasi mainījusi sasuku, no maigas blondīnes kļūdama daudz puiciskāka un šķietami robustāka. Bet aiz trauslās formas ir gana dzelžains saturs. Elīna Maligina uz zemes stāv ar abām kājām un zina, ko vēlas. Materiālajai pasaulei, kas šajā gadījumā ir vienlīdzīga vārdam stabilitāte, ir liela nozīme viņas dzīvē, bet diez vai naudas dēļ rīkosies pretēji saviem ētikas principiem.

Komunikabla, ekstraverta, viesmīlīga, viegli veido kontaktus, ar jokiem un humoru spēj aizraut un iedvesmot citus. Ja arī izrāda valdonību, tad prot laikus apstāties, nekaitējot ne sev, ne citiem. Atklāta, emocionāla, kaut arī dzīvi vada ar prātu.

Vai no aktrises un ar mākslu saistītas sievietes viņai jākļūst par uzņēmuma vadītāju? Viņa spēj pielāgoties par sevi spēcīgākam līderim un vadīt vājākus cilvēkus. Bet! Atrašanās lielas auditorijas vai kolektīva priekšā no viņas prasa lielu enerģijas patēriņu. Iespējams, šādu lēmumu Elīnai Maliginai ļāva pieņemt viņai piemītošā uzņēmība, kaut arī viņa ir dzimusi aktrise, iespējams, laba mūziķe un noteikti - režisore. Vismaz tādus dotumus daba nav žēlojusi. Turklāt viņa spēj viegli mainīt nodarbes un darbības jomas. Šis Elīnai Maliginai ir tāds individuālais gads, kad, pēc numeroloģijas, cilvēkam rodas vēlme pastiprināti pašizteikties, būt dinamiskam, enerģiskam, pierādīt sevi. Labs laiks, lai realizētu jaunas un radošas idejas, bet neteiktu, ka piemīt izteiktas uzņēmējas spējas, taču kaut kādā mērā ir «čujs, ņuhs un poņa» un ar šīm spējām var nojaust, kā labāk un izdevīgāk rīkoties. Mērķtiecīga, izvirza ambiciozus mērķus un tos sasniedz, izvērtējot iespējamos resursus. Brīdinājums: šāda tipa cilvēkiem pastāv risks darījumos ciest neveiksmes. Bet, ja šogad savu darbu un enerģiju ieguldīs vienā virzienā vai projektā, tad ir iespējas gūt ļoti labus rezultātus, vien nepieciešama atbalsta grupa, kas viņas oriģinālās idejas prastu lietderīgi īstenot. Pašai ar to varētu rasties grūtības.

*

UZZIŅAI

Dzimusi 1986. gada 21. augustā.

Ieguvusi izglītību Rīgas Centra daiļamatniecības pamatskolā, Rīgas kultūru vidusskolā, Latvijas Kultūras akadēmijā.

Aktrise, gleznotāja, režisore.

Avots: «Vikipēdija»

*

ASTROLOĢISKAIS CV

Saule - Lauvā

Mēness - Zivīs

Merkurs - Lauvā

Venera - Svaros

Cilvēks ar dubultu Lauvas zodiaka zīmes ietekmi nevar būt nepamanāms. Tā ir vēlme vienmēr atrasties uz skatuves, publikas priekšā - gan tiešā, gan pārnestā nozīmē. Tās ir ambīcijas un vēlme pēc atzinības. Ja nesaņems novērtējumu, apvainosies, neko nedarīs vai pagriezīsies un aizies. Ja tiek novērtēta, tad spēs izdarīt vēl divreiz vairāk un labāk. Ir augsts prāta potenciāls un spējas koncentrēties uz mērķi. Piemīt arī diezgan laba intuīcija, spēja orientēties cilvēkos un viņu patiesajos nolūkos. Reizumis gribas visu ar vērienu, bet ar lieliem plāniem jābūt piesardzīgai un apdomīgai. Kā latvieši saka: septiņas reizes nomēri un tikai tad nogriez (uzsāc). Dažkārt var uznākt pesimisma brīži, no sērijas «Nu gan viss ir slikti…», tad jāgādā par optimismu un jādara tas, kas uzlabo garastāvokli.

Piemīt laba gaume, spēja izskatīties eleganti un stilīgi.

Attiecību jomā vēlme pēc harmonijas un līdzsvara. Lai līdzās ir cilvēks, ar kuru var gan izrunāties, gan kopā paklusēt.

Gunas Kārkliņas interpretācija