Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA: Noskaidro, kad ir labākais laiks remontdarbiem, celtniecībai?

© F64

Viena no daudzajām astroloģijas iespējām ir palīdzēt izvēlēties labākos laikus kādai darbībai, kāda procesa uzsākšanai. Tajā skaitā arī remontdarbiem vai mājas celtniecībai. Patlaban rit karstākā remontu un būvniecības sezona, taču periods nav ideāls, jāstrādā rūpīgi un atbildīgi.

Māju vai dzīvokli?

Cilvēka astroloģiskajā kartē var redzēt, kas viņam labāk piemērots - dzīvoklis vai māja. Cilvēki ar lielu Zemes vai Ūdens stihijas ietekmi (Vērši, Jaunavas, Mežāži, Vēži, Skorpioni, Zivis) bieži vien labāk jūtas, ja viņiem pieder māja ar dārzu vai lauku īpašums. Savukārt Uguns un Gaisa stihijas pārstāvji (Auni, Lauvas, Strēlnieki, Dvīņi, Svari, Ūdensvīri) labprāt mitināsies dzīvoklī, kas neuzliek tik lielus un atbildīgus pienākumus kā namīpašums, māja, zeme. Protams, nekas nav kā akmenī iecirsts, un saistībā ar piemērotāko dzīvesvietu astrologs skata cilvēka horoskopa karti kopumā. Tajā pašā laikā - ar nepieciešamību kādā brīdī remontēt mājokli saskaras gandrīz visi, un saimnieka tvēriens arīdzan redzams katra cilvēka individuālajā kartē. Viens var pats, citam jānolīgst meistari. Taču neatkarīgi ne no kā remontam vai mājas celtniecībai (tāpat kā citiem svarīgiem darbiem) būtisks ir uzsākšanas brīdis.

Skatāmies kalendārā

Astrologs vispirms skatīsies cilvēka individuālo karti - vai konkrētais gada cikls piemērots, lai sāktu remontu vai būvētu māju, un kurā brīdī to labāk darīt. Te ir iespējami arī dažādi varianti. Piemēram, ja vienam no ģimenes remontdarbiem nav labvēlīgs periods, iniciatīvu var uzņemties kāds cits no mājiniekiem.

Taču, ja pie astrologa neejam un vēlamies uzsākšanas laiku izvēlēties paši, tad var izmantot Mēness dienu kalendārus. Pirmām kārtām iepriekš minētos darbus vēlams uzsākt tad, kad Mēness ir augošā fāzē. Nākamais moments, kas jāņem vērā, ir Mēness atrašanās konkrētā zodiaka zīmē (to ātri var noskaidrot, ielūkojoties žurnāla Praktiskā Astroloģija kalendāros). Sākt remontu vai ierakt pamatakmeni vislabāk tad, kad Mēness atrodas Vērsī, Jaunavā vai Mežāzī, derēs arī Vēzis un Lauva (ja plānots liels, grezns nams, villa).

Vēlams mazliet nogaidīt

Savulaik būvinženieris, RTU pasniedzējs un astrologs Juris Biršs žurnālu Praktiskā Astroloģija iepazīstināja ar pētījumu par būvniecību treknajos gados, milzīgā celtniecības buma laikā. No astroloģiskā viedokļa tobrīd bija saspringtas un sarežģītas kombinācijas. Sekas skaidri parādījās vēlāk (un parādās vēl joprojām) - uz ātru roku celtās būves ir sliktā stāvoklī, kvalitāte zema, atklājas arvien jauni defekti. Tāpēc uzsākšanas brīdis ir svarīgs.

Protams, ideālo dienu nav vispār, un sagaidīt, kad vienkopus sagadīsies visi labvēlīgie astroloģiskie stāvokļi, ir gandrīz nereāli. Tāpēc skatāmies kalendārā un sagaidām kādu no labvēlīgajām dienām, kad augošs Mēness iegājis kādā no iepriekš minētajām zodiaka zīmēm.

Diemžēl šobrīd un vēl līdz pat 26. augustam nelabvēlīgajā retrogrādajā stāvoklī atrodas Saturns, kura pārziņā ir celtniecības nozare. Ideālajā variantā būtu vēlams sagaidīt, kad tas ieņems normālo stāvokli. Ja tas nav iespējams, tad patlaban būvniecības kvalitātei un tehnoloģiju ievērošanai jāpievērš īpaša uzmanība.