Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA: Lasītāju jautājumi par darbu, ģimeni, naudu, astroloģe atbild

© F64

Žurnāls "Praktiskā Astroloģija" labprāt atbild uz lasītāju jautājumiem.

Labdien! Gribēju lūgt padomu saistībā ar savu trīs gadus veco dēlu. Dažkārt pašiem trūkst ideju, kā pareizi ar viņu komunicēt. Viņš ir ļoti stūrgalvīgs, nepatīk pārmaiņas, nepatīk atrasties uzmanības centrā, ir ļoti nopietns un pastāvīgs. Pastāvība it kā ir laba lieta, bet tajā pašā laikā tā sagādā problēmas, jo viņš grib visu paveikt pats, bet, ja kaut kas neizdodas, atsakās pieņemt palīdzību - piemēram, nevar novilkt kurpes un raud. Kad vēlos palīdzēt - bļauj, ka nedrīkstu, kaut gan jūtu, ka palīdzību vēlas, bet ir par lepnu, lai pieņemtu to. Tas ļoti mulsina, ņemot vērā viņa vecumu. Ja ir kaut ko pats apguvis, bet nepareizi, nekādi nevaram pārliecināt, ka tas ir nepareizi. Ja kaut ko aizrādu, vienmēr bubina pie sevis, gribot paturēt pēdējo vārdu. Ir sajūta, ka viņā visu laiku notiek kaut kāda iekšējā cīņa. Kad uz ielas satiekam paziņas vai kāds atbrauc ciemos, viņš vienmēr rāda dusmīgu seju. Paiet pusstunda vai stunda, kamēr bērns pamazām sāk atvērties. Daudzi jau smejas, ka smaidošu mūsu puiku tā arī nav redzējuši. Ir jaunāka māsa (Skorpions), ar kuru satiek labi, bet ir arī kašķi kā jau brāļu un māsu attiecībās. Arī dārziņā audzinātājas saka, ka viņam tāds pasmags raksturs un vajag īpašu pieeju. Sakiet, kā būtu pareizi ar viņu komunicēt man kā mātei un apkārtējiem? Kādās aktivitātēs viņu pareizāk iesaistīt, lai viņš atvērtos un kļūtu draudzīgāks? Dēls dzimis 2014. gadā Vērša zodiaka zīmē.

Laila Jūsu dēla astroloģiskajā kartē ir dubulta Vērša zīmes ietekme - tajā atrodas gan Saule, kas atbild par iekšējo būtību, gan Merkurs, kurš ietekmē prātu, domāšanu. Kā zināms, Vērsīši ir spītīgi, ja ko ieņems galvā, darīs, kā uzskatīs par vajadzīgu. Jā, varbūt šobrīd komunikācijā Jums ir grūtāk, bet patiesībā tas cilvēkam dzīvē var būt liels pluss - mērķtiecība un spēja virzīties uz priekšu. Dēlam nedrīkst neko uzspiest, izmantojot principu: mēs esam vecāki, gudrāki, un bērniem mammas un tēti vienkārši jāklausa. Tas var radīt noslēgšanos. Mēness, kas cilvēka astroloģiskajā kartē atbild par emocionālo pasauli, dēliņam ir Vēža zīmē. Tā ir noslēgta - cilvēks uzreiz nestāstīs visu, kas uz sirds. Lai iegūtu uzticēšanos un atvērtību, jābūt taktiskam un saprotošam. Saliekot jūsu abu kartes kopā, redzams, ka mierīgu, loģisku sarunu rezultātā saprašanās ir iespējama, bet nedrīkst neko uzspiest, nebūtu vēlama arī pārāk liela kontrole un ierobežošana.

*

Labdien! Ar interesi lasu Jūsu rakstus. Nolēmu lūgt palīdzību, lai Jūs ieteiktu, kādā nozarē man meklēt darbu. Darba stāžs man ir vairāk nekā četrdesmit gadi. Ir divi izglītības diplomi - inženiertehniskā augstākā izglītība un grāmatvedība. Uz maniem CV dažreiz tikai atbild. Es nepretendēju savā vecumā uz labiem darbu piedāvājumiem, arī nevaru strādāt īpaši smagus darbus. Ar cieņu, Māra

Darba tēmu cilvēka astroloģiskajā kartē skata pēc vairākiem parametriem - darba ņēmēja statuss, karjera vai privāts bizness. Jūsu horoskopā aktīvāki ir karjeras un privātā biznesa sektori. Šobrīd darba meklējumiem nav diez cik labs laiks, bet situācijai vajadzētu uzlaboties Jūsu individuālajā ciklā, kas ilgs no šī gada 16. oktobra līdz nākamā gada 16. oktobrim. Grāmatvedības darbs Jums ir piemērots, un es ieteiktu arī apsvērt iespēju izveidot savu nelielu grāmatvedības firmu. Ļoti daudzi uzņēmumi tagad vēlas grāmatvedības ārpakalpojumu, nevis pieņemt darbā grāmatvedi. Iepriekš minētais periods Jums ir piemērots arī savas uzņēmējdarbības veidošanai.

*

Man ir attiecības četrus gadus. Gribu uzzināt, vai starp mums ir vairāk labvēlīgo vai negatīvo aspektu? Ko man ievērot, draudzējoties ar šo vīrieti, un ko pašai pamainīt sevī? Esmu dzimusi 1978. gadā Svaru zodiaka zīmē, draugs 1974. gadā, Lauva.

Inese

Lai attiecības veidotos sekmīgi un būtu harmoniskas, Jums ir jāpievērš tām uzmanība. Nedrīkst atstāt pašplūsmā, jo attiecību veidošana atbilstoši astroloģiskajai kartei ir viens no Jūsu dzīves «mājasdarbiem». Tas nozīmē - ja rodas kāda konfliktsituācija, tad uzreiz jāpaanalizē, ko pati esat vai neesat darījusi. Un vēlams izrunāties ar savu otro pusīti. Tas var būt pagrūti, jo Mēness, kas atbild par cilvēka emocijām, Jūsu horoskopā atrodas Mežāža zīmē. Tā ir noslēgta, un cilvēks neies stāstīt visu, kas uz sirds. Tajā pašā laikā - otrs jau to nevar uzminēt. Savukārt Jūsu drauga horoskopā Mēness ir Vēža zīmē, kas arī ir noslēgta. Lai attiecības veidotos harmoniskāk, vairāk jācenšas sarunāties par to, kas uz sirds vai kas nav pa prātam. Strīdiņi var izcelties par tīri sadzīviskām lietām, tāpēc vēlams vienoties par noteiktu lietu kārtību mājās. Mīlestība ir dota un psihoemocionālā saikne arī, un tas ir galvenais.

*

Labdien! Rakstu Jums pirmo reizi. Esmu palicis bez darba. Vai šogad to atradīšu? Esmu dzimis 1966. gadā Mežāža zodiaka zīmē.

Normunds

Jūsu individuālie gada cikli mainās 1. jūlijā (tos sistēmā, pēc kādas es strādāju, rēķina kā periodu, kas ilgst sešus mēnešus pirms un sešus mēnešus pēc dzimšanas dienas). Ja Jūs pretendējat uz vadošu amatu, tad šobrīd nav tas labvēlīgākais periods. Ja uz darbinieka statusu, tad vajadzētu koncentrēt spēkus darba meklējumiem, jo planētu stāvokļi Jūsu individuālajā kartē ir normāli. Galvenais - neatlaidība. Drīz Jums individuālie gadu cikli samainīsies, un tad līdz nākamajai vasarai sāksies periods, kurš ir labs peļņai, naudas lietām, ienākumu pavairošanai. Līdz ar to es ieteiktu ar potenciāliem darba devējiem nekautrēties runāt par atalgojumu un - kā tas perspektīvā varētu palielināties. Un vēl gribētu Jūs rosināt padomāt par to, ka kādreiz Jums varētu būt pašam sava nodarbe, kad strādājat pats savā labā.

*

Man ir maza pensija, zem iztikas minimuma, gribētu papildus nopelnīt. Pirms pāris gadiem nodibināju SIA ar veikalu lauku apvidū, bet pircēju maz un saistībā ar īri un nodokļiem lielas izmaksas. Ir doma atvērt nelielu kafejnīcu, bet atkal - kā būs ar nodokļiem, īri, elektrību? Un vēl - man ir īpašums, kurā varētu ierīkot mini «zoodārzu» ar mājputnu apskati. Ja kaut ko darīt, tad kad varētu reģistrēt? Esmu dzimusi 1944. gadā Ūdensvīra zīmē.

Ar cieņu, Alda

Jūs esat cilvēks, kam ir gan labas idejas, gan saimnieciskā domāšana, gan arīdzan radoša pieeja praktiskām lietām. Faktiski arī ienākumi Jūsu individuālajā kartē saistās tieši ar idejām. Tirdzniecība kā nozare Jums der, bet, protams, astroloģisko karti nevar analizēt atrauti no reālās situācijas. Ja lauku reģionā nav iedzīvotāju, tad arī ar visveiksmīgāko karti nebūs ideāla rezultāta. Atverot kafejnīcu, rūpīgi jāparēķina izmaksas. Atbilstoši Jūsu kartei, piemērotāka būtu kafejnīca, kurā var nobaudīt kafiju, kūkas, saldos, ne tikai brokastu, pusdienu, vakariņu ēdienus. Mājputnu apskates objekta izveide arī Jums ir piemērota (patiesībā - Jums der gandrīz viss, kas saistās ar dabu un eko lietām). Jums individuālie gada cikli mainās ap 27. jūniju, un šis ir gana piemērots laiks saimnieciskās darbības attīstīšanai, taču patlaban nav piemērots brīdis uzņēmumu reģistrācijai. Es Jums ieteiktu pagaidīt rudeni, normāls laiks reģistrācijai ir novembrī. Ja gaidīt nav iespējams, tad var tūlīt pēc Jāņiem. Precīzus datumus nosaukt nevarēšu, tas no astrologam ir ļoti apjomīgs darbs, kas veicams dialogā - kopā ar klientu, jo katram uzņēmumam darbībā būs savas nianses, kas jāpārrunā, izvēloties reģistrācijas laiku. No šīs vasaras līdz nākamajai vasarai Jums ir piemērots laiks ienākumu pavairošanai.

*

Labdien, Guna! Ļoti priecājos, ka varu uzdot jautājumu astrologam. Vēlos uzzināt jūnija veiksmīgos datumus, kas saistās ar finansēm. Liels paldies par palīdzību. Esmu dzimusi 1963. gadā Zivju zīmē.

Sanita

Meklējot datumus sarunām ar bankām, skata vienas planētu kombinācijas, īpašuma pirkšanai vai pārdošanai citas. Bez detalizētākas informācijas, kādas finanšu lietas kārtojamas, varu tikai piedāvāt datumus, kuros nebremzējas naudas plūsma. Atbilstoši Jūsu individuālajai kartei tie ir: 1., 5., 15., 16., 17., 19., 26., 27., 28.

*

Labdien! Vai es tikšu pie darba un vai man tā meklējumos būs jāpārceļas uz pilsētu vai citu novadu? Esmu dzimusi 1962. gadā Mežāža zīmē.

Vita

Iesaku aktīvi pievērsties darba meklējumiem, jo Jūsu astroloģiskajā kartē individuālajā gada ciklā, kas mainīsies jūlija sākumā, ir normālas kombinācijas. Astrologs kā gaišreģis diemžēl nevar pateikt, kas tieši būs. Līdz ar to nevaru atbildēt uz jautājumu, vai būs jāpārceļas. Taču varu teikt, ka mājokļa maiņai minētais posms ir viduvējs. Ja to darīsies, apskatiet vairākus variantus un rūpīgi izpētiet cenas. Jūlijā Jums sāksies jauns cikls, kas ilgs līdz nākamajai vasarai, un tas ir piemērots ienākumu pavairošanai. Ja Jums ir kādas iemaņas, ko varat likt lietā ārpus algotā darba, savā labā, tad ir vērts tam pievērsties.

*

Labdien! Vai satikšu savu otro pusīti un izveidošu attiecības? Ieliku iepazīšanās sludinājumu. Esmu dzimusi 1962. gadā Mežāža zodiaka zīmē. Otrs cilvēks - Pūķa gadā Vēža zīmē.

Iveta

Attiecību tēma Jūsu individuālajā astroloģiskajā kartē nav apgrūtināta - ir iespējas gan izveidot normālu ģimenes dzīvi, gan izbaudīt romantiku. Individuālajā gada ciklā, kas ilgs līdz jūnija beigām, attiecību veidošanai ir labas kombinācijas. Tikai, aplūkojot Jūsu pamathoroskopu, gribētos ieteikt mazliet vairāk smaidīt, būt atvērtākai. Jums ir ļoti spēcīga Mežāža zīmes ietekme, kā dēļ var būt grūti atvērties, izrunāties. Savukārt otrs cilvēks var nesaprast Jūsu attieksmi, noskaņas. Nākamajā individuālajā gada ciklā, kas Jums sāksies 28. jūnijā un ilgs līdz 2018. gada 28. jūnijam, ir labs laiks attiecību un mājas dzīves veidošanai. Diemžēl neesat norādījusi precīzu drauga dzimšanas gadu (Pūķis var būt 1952., 1964., 1976. u.tt.), līdz ar to nevarēšu novērtēt saderības plusus un mīnusus.

* Vēlos uzzināt, ar ko man labāk nodaroties. Kādreiz strādāju par frizieri, tagad par bērnudārza audzinātāju, bet īsti nejūtu aicinājumu. Esmu dzimusi 1978. gadā Svaru zodiaka zīmē.

Iveta

Pedagoģija kā sekmīga darba tēma Jūsu individuālajā astroloģiskajā kartē tiešām neparādās, tāpēc arī Jūs neizjūtat aicinājumu un par pašreizējo darbu nav gandarījuma. Skaistumkopšana ir daudz piemērotāka. Varat sekmīgi darboties tajās jomās, kas saistās ar skaistām lietām, modi, stilu, veselīgu dzīvesveidu, eko lietām u.tml. Tās ir nozares, kas astroloģiskajā kartē ir izteiktas, bet ne vienīgās. Ar plusa zīmi ir arī sakaru, nekustamā īpašuma un pārtikas tēma.

*

Vēlos rast risinājumu savā tālākajā dzīves posmā. Runa ir par darba maiņu. Pašreizējā darbavietā esmu nostrādājusi gandrīz 40 gadus, bet tagad gribu darbu mainīt, jo daļēji neapmierina apmaksa. Vai ir vērts to darīt? Esmu dzimusi 1950. gadā Svaru zīmē.

Vija

Ja nav norādīts precīzs dzimšanas laiks, individuālo astroloģisko karti nav iespējams izgatavot, tāpat arī nav iespējams apskatīt individuālo gada cikla. Bez pulksteņa laika var izveidot tikai tā dēvēto kosmogrammu, kurā ir minimāla informācija. Jūsu gadījumā varu vienīgi pateikt, ka viss, kas attiecas uz darba samaksu, juridiski korekti jānostiprina līgumos. Ja izlemsiet darbu mainīt, tad jauno līgumu nevajadzētu slēgt šajos periodos: 5.08.-6.09. un 2.12.-25.12. Tad planēta Merkurs, kas astroloģijā «atbild» par līgumiem, sarunām u.c., atrodas nelabvēlīgā retrogrādā stāvoklī.

Labdien! Paldies par iespēju Jums uzdot jautājumu. Nodarbojos es ar floristiku, tas man ir sirdij tuvs darbiņš. Tā kā ar to īsti nopelnīt nevar, esmu apsvērusi domu vai nu mainīt profesiju un darīt kaut ko citu, vai uzsākt kaut ko savu, biznesu, iespējams, pat ne floristikas jomā. Vai man izdotos? Esmu dzimusi 1989. gadā, Skorpiona zodiaka zīmē.

Anete

Floristika Jums ir piemērota darbības nozare, bet ne tikai. Sekmīgi varat darīt arī citas radošas lietas - saistībā ar interjeru, modi, mākslu, pasākumu organizēšanu, izklaides, kafejnīcu vai klubu biznesu u.c. Esat daudzpusīgs cilvēks ar dažādām iespējām, tāpēc sekmīgo jomu saraksts ir visai garš. Varat būt arī labs pedagogs un darboties ar ezotēriskām tēmām. Strādājot algotu darbu, jārēķinās ar lielāku stresu. Tāpēc labi būtu ar laiku izveidot savu nelielu biznesu, kurā pati esat noteicēja. Jums ir gana daudz praktiskuma, un arī naudas plūsma labāka tad, ja strādājat pati savā labā. Tuvākajos individuālajos gadu ciklos ir tāds kā pārdomu un plānošanas laiks, bet sava biznesa uzsākšanai labvēlīgs cikls sāksies 2019. gada pavasarī. Ja ir vēlme to paveikt agrāk, darīt var, bet tad ies mazliet gausāk.