Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 9.jūnijam

© F64

HOROSKOPI 2.–9.06.2017.

AUNS

Darbā iespējama neliela spriedze un papildu pienākumi. Izvērtē, cik daudz un kamdēļ esi gatavs uzņemties. Tāpat arī nekautrējies runāt par atalgojumu. Piemērots brīdis, lai papildinātu profesionālās iemaņas un uzklausītu citu cilvēku pieredzi. Vari doties komandējumā, kā arī ekskursijā ar izzinošu un izglītojošu programmu. Attiecībās pārdomu laiks.

VĒRSIS

Ar labestību atvērsi durvis uz cilvēku sirdīm. Smaidi, un pasaule tev uzsmaidīs pretī. Labprāt uzklausīsi citus un iejūtīgi izturēsies pret viņu problēmām. Nepieļauj, ka tavu labestību kāds sāk izmantot, un turies arī tālāk no situācijām, kur citi skaidro savas attiecības. Brīvajā laikā satiecies ar draugiem, dodies uz ballīti vai apmeklē kultūras pasākumu. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās.

DVĪŅI

Personības attīstības un jaunu kontaktu laiks. Būsi uz garīgā pacēluma viļņa. Labas iespējas izvirzīties darbā. Strādāsi atbildīgi un ar iedvesmu, kas tiks pamanīts un novērtēts. Brīvajā laikā paredzamas dažādas sabiedriskās aktivitātes, tusiņi un saviesīgi pasākumi. To laikā vari iegūt jaunus paziņas un satikt noderīgus cilvēkus. Tomēr nevajadzētu pārāk paļauties uz citu solījumiem.

VĒZIS

Labprāt pavadīsi laiku ar savējiem un apspriedīsi problēmas un aktuālos jautājumus. Tikai atturies no vēlmes pamācīt vai diktēt savus nosacījumus, tas var novest pie domstarpībām. It īpaši tolerantam jābūt pret atvasīšu iecerēm un vēlmēm. Darbā daudz pienākumu un aktīva komunikācija, izmanto iespējas savā labā. Daudz sasniegsi, un iespējams negaidīts karjeras piedāvājums.

LAUVA

Profesionālā dzīve solās būt nemierīga. Var nākt kādas pārmaiņas, bet uztver tās mierīgi, it īpaši tad, ja nevari neko ietekmēt. Panākumi nenāks viegli, taču, kā saka: «Sūrs darbs, saldi augļi!» Galarezultātā par atalgojumu un finansiālo situāciju nebūs jāsūdzas. Svarīgu lomu spēlēs attiecību tēma. Ja kas risināms, dari to bez liekām emocijām - izrunājies un uzklausi otru cilvēku.

JAUNAVA

Darbā ies diezgan nemierīgi, pienākumi un situācijas var strauji mainīties. Nogaidi, kamēr vēji norimst. Ja nespēj būt diplomātisks, paturi viedokli pie sevis. Paredzami dažādi pienākumi mājās. Iespējams, nāksies palīdzēt kādam no ģimenes ar padomu vai praktisku atbalstu. Attiecībās jāgādā par saticību. Šobrīd ir īstais laiks manīt situāciju, darīt citādāk un labāk.

SVARI

Izcelsies ar viedumu un zināsi padomu visdažādākajās situācijās. Daudz domu un laika paņems darba pienākumi. Iespējams, domāsi par tiem arī ārpus darba laika. Taču nevajag pārspīlēt. Arī privātā dzīve prasa savu. Jaukus brīžus pavadīsi mājās ar mīļoto cilvēku. Piemērots brīdis mājokļa labiekārtošanai. Brīvajiem ļaudīm dvēseli saviļņos kaislības.

SKORPIONS

Interesantas idejas attiecībā uz finanšu iespējām. Tīri intuitīvi sajutīsi, kas ir izdevīgi un kā varētu nopelnīt. Ir vērts padomāt par privāto biznesu. Izdevumi pārsvarā saistīsies ar mājas un saimniecības vajadzībām, kā arī ar vēlmi palutināt savus mīļos. Sirdslietās daudz romantikas un dvēseles siltuma, patīkamas emocijas un sirsnīgas sarunas. Pavadi pēc iespējas vairāk laika kopā ar mīļoto.

STRĒLNIEKS

Nopietnas un lietišķas noskaņas. Raudzīsies uz lietām no praktiskās puses, un prāts darbosies augstā līmenī. Tomēr vajadzētu turēties tālāk no strīdus situācijām un nīgriem ļautiņiem, lai nebojājas garastāvoklis. Var rasties iespējas pavairot ienākumus. Jāorientējas uz nopietniem ilgtermiņa pasākumiem, kas dos labumu nākotnē, neriskē un neiesaisties avantūrās.

MEŽĀZIS

Darbā iespējamas pārmaiņas, taču pats necenties mainīt pastāvošo kārtību un noteikt toni, tas var novest pie strīdiem.

Saudzē enerģiju, lai tā neaiziet tukšgaitā. Ja kāds darbs nevirzās uz priekšu, tad atliec uz vēlāku laiku, nevis kā Dons Kihots turpini cīnīties ar vējdzirnavām. Privātajā dzīvē mīļums un sirds siltums, bet brīvajiem ļaudīm tikšanās, kas sirdī iemet dzirkstelīti.

ŪDENSVĪRS

Būs laba izpratne par cilvēku rīcības motīviem, un pārdomās dzims noderīgas idejas. Darbā vajadzēs ieguldīt daudz enerģijas, taču ar rezultātu būsi apmierināts. Var nākties risināt privātās dzīves jautājumus. Tā ir tikai tava un otrās pusītes darīšana. Neapspried sirdslietas ar citiem un neļauj iejaukties cilvēkiem no malas. Naudas lietās esi precīzs un savlaicīgi apmaksā rēķinus.

ZIVIS

Labprāt rosīsies mājas saimniecībā, gādāsi par savējiem un uzņemsi viesus. Pavisam negaidot var rasties iespējas nopelnīt, nepalaid garām izdevību. Ja ir brīvi līdzekļi, iegādājies kādu lielāku pirkumu - sadzīves tehniku, jaunu datoru, mobilo vai kādu citu tehnoloģisko ierīci. Svarīgās lietās ieklausies intuīcijā un uzticies iekšējai balsij, tās daudz ko pateiks priekšā.