Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Izpēti partnera slēptākās kaislības pēc horoskopa zīmes

© F64

Indiešu gudrība vēsta: «Pirms jautāt cilvēkam, pajautā zvaigznēm.» Senajos Austrumos, lai iedegtu kaisles ugunskuru laulāto attiecībās, tika izmantotas arī astroloģiskās zinības. Izpētot partnera slēptākās kaislības, tu atklāsi jutekliskuma noslēpumus, kas ļaus veidot jūsu attiecības pilnīgi citā līmenī. Bruņota ar zināšanām, panāksi mīlas vulkāna izvirdumu, kas kā karsta lava vēl ilgi plūdīs pār tevi. Protams, jāatceras, ka katrs esam individuāls, ar savu astroloģisko karti un šādi «popkultūras» horoskopi vairāk domāti izklaidei un iedvesmai.

Auns

Auna zīmē dzimuši vīrieši burtiski izstaro kaisli, ko nevar nepamanīt. Ārēji ieturēti un solīdi, viņi uz visām pusēm šauda seksualitātes dzirksteles. Viņi necieš nosacījumus un seksā dievina eksperimentus. Auns neliksies mierā, kamēr tu negūsi patiesu baudu. Iespējams, ka tik krāšņas izjūtas seksā tu vēl nebūsi piedzīvojusi! Auna erogēnās zonas atrodas kakla rajonā un uz plaukstām. Ņem vērā, ka Auns ir greizsirdīgs. Seksā viņš ļauj vaļu fantāzijai, bet kļūst traks, iztēlojoties, ka jūsu kopīgos «mazos noslēpumus» tu varētu atkārtot ar kādu citu. Uzmanies! Auns mīl sievišķīgas, maigas un trauslas sievietes, kas neizrāda pretestību un neuzdod pārāk daudz jautājumu. Aunu uzbudina Lauvas un Strēlnieka zīmē dzimušas dāmas, bet harmoniskas attiecības viņš spēj izveidot ar Jaunavām un Vērsenēm.

Vērsis

Smalkus mājienus viņš nesaprot - runā tieši, un panāksi savu. Izvēloties par mīlas partneri Vērsi, tu izdzīvosi intensīvu un bagātu seksuālo dzīvi, kurā nebūs vietas rutīnai, garlaicībai un galvas sāpēm. Manipulācijas ar seksu neizdosies! Vērsis ko tādu nepiedos. Ja atteiksi viņam tuvību, Vērsis apvainosies un nospriedīs, kas nav tev vairs vajadzīgs. Vēršiem sekss ir stresa noņemšanas instruments. Turklāt sekss viņiem ļauj justies kā privātīpašniekiem. Diemžēl tieši tas viņus priecē visvairāk. Jūtas Vēršiem nav pārāk svarīgas. Vēršiem labsajūtu rada viegli glāsti un spēcīga plecu masāža. Vērsi aizrauj Mežāža un Jaunavas zīmē dzimušas dāmas. Vērsis labi saprotas ar sievietēm, kas pasaulē nākušas Dvīņu un Auna zīmē. Pirmās viņu aizrauj intelektuāli, otrās ietekmē enerģētiskā līmenī.

Dvīņi

Šīs zīmes pārstāvjiem ļoti patīk atrasties mīlas reibumā, tāpēc viņi nelaiž garām iespēju iemīlēties vai vismaz nedaudz ieķerties kādā ēteriskā būtnē. Dvīņi dievina flirtu un viegli uzsāk intrigas, kas rezultātā ne pie kā laba nenoved. Savā būtībā viņš ir brīvmākslinieks, kas sargā savas privātās robežas. Viņam piemīt spilgta iztēle. Viss ikdienišķais ātri apnīk, tāpēc viņš izvēlas neparasta izskata un radošas profesijas sievietes. Ja tu pārāk ātri atsauksies viņa uzmanības apliecinājumiem un ļausies gultas priekiem, viņš jutīsies vīlies. Viņa iemīļotā erotiskā fantāzija ir nepiekāpīgās skaistules pakļaušana. Seksā viņš ir nedaudz bezkaunīgs. Viņam patīk neierastas, reizēm neērtas pozas. Viņš vēlas gūt baudu, izmantojot visas iespējas. Dvīņa erogēnās zonas atrodas muguras lejasdaļā, arī uz krūtīm. Viņam patiks, ja kaisles brīdī sāksi skrāpēt vai viegli iecirtīsi zobus plecā. Dvīņi ir tik jūtīgi, ka noteiktos apstākļos spēj saprasties ar jebkuru no zodiaka zīmēm.

Vēzis

Viņu nevaldzina vieglprātīgas attiecības. Tomēr viņš ir gatavs mesties bangojošos kaislību ūdeņos. Vēža jūtas ir īstas, dziļas un patiesas. No sievietes viņš gaida ne tikai fizisku kaislību, bet arī dvēseles tiekšanos. Viņam ir svarīgi sajust otra cilvēka rūpes un uzmanību. Vēzis ir sarežģīts cilvēks, kuram bieži mainās noskaņojums. Tomēr viņš nav garlaicīgs un tukšs. Nereti Vēži ir intelektuāli pārāki par citiem un labi to apzinās. Un tomēr… Vēzi vilina neslēpta, pat izaicinoša seksualitāte, temperamentīgas, skaistas sievietes. Viņš apzinās, ka šāda tipa sievietes viņam nespēs dāvāt mājas mieru un uzticību, tomēr tiecas pēc tādām. Vēzim patīk kaislīgs, neprātīgs sekss, bet, ja viņš jutīs, ka sieviete viņam melo, tūlīt pat atsals. Vēzis alkst biežus pieskārienus, mīļas bučiņas un kopā būšanu bez nosacījumiem. Vēzi laimīgu dara Skorpiona un Zivju zīmē dzimušas sievietes. Labas attiecības veidojas ar Dvīņiem un Jaunavām.

Lauva

Šā vīrieša pašpārliecība ir apbrīnojama. Reizēm viņu gribas nodēvēt par lecīgu pūsli. Dažkārt sievietes atgrūž viņa fokusēšanās uz sevi, kas no malas izskatās kā nepieklājība. Taču, ciešāk viņu pavērojot un iepazīstot, kļūst skaidrs, ka Lauva ir jūtīgs un viegli ievainojams. Tomēr viņam gribas būt uzmanības centrā. Lauvam vajag, lai sieviete pret viņu izturas ar cieņu. Lauva iemīlas bieži - katru reizi pa īstam un uz visiem laikiem. Mīlas romāni ir viņa dzīves stils. Lauva spēj ilgi un pacietīgi nodarboties ar seksu, liekot partnerei izkust labsajūtā. Tomēr pārāk biežs sekss viņu nomāc. Lauvas galvenā erogēnā zona ir viņa patmīlība. Lauva savu mūža mīlestību atrod tikai pēc gadiem 40. Viņš iemīlas Auna un Strēlnieka zīmē dzimušās daiļavās, bet veiksmīgu laulību veido ar citu zīmju pārstāvēm.

Jaunava

Jaunavas zīmē dzimušie sievietes uzskata par būtnēm no citas pasaules, kas jālutina un jāsamīļo. Atsevišķos gadījumos gan viņi mēdz sievietes uzskatīt par lellēm, kas domātas kaislību rotaļām un baudas apmierināšanai. Starp Jaunavām var atrast daudz rūdītu vecpuišu. Vīrieši Jaunavas tik ļoti aizraujas ar karjeras veidošanu un darbu, ka attiecību jomu nereti atstāj novārtā. Dažādas aizraušanās, piemēram, makšķerēšana, izpletņlēkšana vai medības, viņus vilina vairāk nekā sievietes. Tomēr viņi ir prasmīgi mīlētāji, kas seksa tehniku noslīpējuši līdz pilnībai. Viņiem reizumis patīk likt lietā seksa rotaļlietas un nodoties mīlas priekiem neierastās vietās. Jaunavas zīmē dzimušos uzbudina maiga galvas masāža un nejauši pieskārieni. Nopietnām attiecībām viņi sāk gatavoties tikai pēc 30 gadu vecuma. Labas attiecības viņiem veidojas ar Lauvu, Jaunavu un Strēlnieci.

Svari

Svariem patīk rāmas, piemīlīgas sievietes, kurām nav raksturīgi emocionāli uzliesmojumi. Viņi necieš konfliktus un attiecību noskaidrošanu paaugstinātos toņos. Svari iemīlas meitenēs, ar kurām ir pazīstami kopš bērnības vai kopā ir studējuši kādā mācību iestādē. Viņi dod priekšroku mierīgam, relaksējošam seksam. Svari ir izdomas bagāti un pacietīgi mīlnieki. Pirms nodoties seksam, viņi izlasa, kas sievietēm patīk. Dzīvē viņi visu atkārto, kā pēc grāmatas. Svaru zīmē dzimušais ir apveltīts ar intuīciju. Seksā viņam svarīgāka ir partneres, nevis paša bauda. Svari augstu vērtē garu priekšspēli, skūpstus un glāstus. Viņi iemīlas Dvīņu un Ūdensvīra zīmē dzimušās meitenēs, lai gan harmoniskas attiecības veidojas arī ar Skorpioniem un Auniem.

Skorpions

Viņš ir kaislīgs, emocionāls un neparedzams. Vīrietis Skorpions īsteno savas iegribas, apejot šķēršļus un daudz neprātojot par sekām. Tāpēc negaidi no viņa uzticību. Sievietes apbur viņa hipnotizējošā seksualitāte. Skorpionam patīk skarbs sekss. Iespējams, viņš uz tava ķermeņa atstās pēdas. Un tomēr - tas, kas ar tevi notiks, būs fantastiski! Skorpions gaida no sievietes pilnīgu pakļaušanos un izdabāšanu viņa vēlmēm. Ja sieviete nepiekrīt, viņš bez nožēlas pārtrauc attiecības. Skorpionam ar viegliem glāstiem un flirtu būs par maz. Lai viņu uzbudinātu, pieskārieniem jābūt negaidītiem un konkrētiem. Skorpionu vilina Vēža un Zivju zīmē dzimušas sievietes, bet stabilākas attiecības veidojas ar Strēlnieku un Ūdensvīru.

Strēlnieks

Viņa mīlas sakari reti iztur laika pārbaudījumu, jo Strēlnieks dažkārt rada problēmas tur, kur citi tās nesaskata. Viņš izvairās no pārlieku tuvām attiecībām un necieš greizsirdīgas sievietes. Viņam patīk sievietes ar pieredzi, tāpēc Strēlnieks nereti izvēlas par sevi vecākas dāmas. Strēlnieks mīl ar visu sirdi, ko piedāvā gluži kā uz paplātes, bet uzņemties atbildību nevēlas. Sekss viņam ir prieka un enerģijas avots. Bez seksa viņš emocionāli iztukšojas. Tomēr mīlas lietās viņš nav pārlieku prasmīgs, lai gan ir labs skolnieks, kas ātri mācās. Strēlnieka erogēnās zonas ir izvietotas pa visu ķermeni. Kas meklē, tas atrod! Strēlnieks met acis uz Lauvas un Auna zīmē dzimušām būtnēm, bet dzīves ceļu kopā labprātāk mēro ar Vērseni vai Svariem.

Mežāzis

Pret seksu Mežāzis izturas praktiski. Viņš nedzird vārdu «nē», tāpēc atteikuma gadījumā spītīgi turpina iekarot iecerēto. Tomēr seksam viņa dzīvē ir otršķirīga loma. Mīlnieka lomu viņš izpilda perfekti, bet skaidri nodala juteklisko un dvēselisko mīlestību. Ja neveidojas garīga saikne, sieviete, pat izcila skaistule, viņu pārlieku neaizrauj. Viņu uzbudina ilgas, atklātas sarunas un ciešs skatiens. Mežāzim svarīgāka par kaisli ir mājas izjūta. Turklāt viņš grib lepoties ar sievieti sev līdzās. Mežāzis tiecas pēc gudras, izglītotas sievietes, tomēr grib, lai viņa vienlaikus būtu prasmīga mājsaimniece. Šādu salikumu mūsdienās nemaz nav viegli atrast. Partneri viņš meklē starp Vērsenēm un Jaunavām, bet atrod starp Zivīm un Vēžiem.

Ūdensvīrs

Viņš nereti klejo ideālās partneres meklējumos. Ūdensvīrs viegli iemīlas, bet precas tikai pēc ilgām pārdomām. Seksā viņš vēlas pamēģināt pilnīgi visu. Ja neesi tam gatava, nemaz neuzsāc attiecības ar viņu. Izdomas bagāts un brīvs savās ķermeniskajās sajūtās. Reizēm partnere par Ūdensvīra eksperimentiem kūst no sajūsmas, reizēm izjūt sāpes, pat nepatiku. Tikai nemēģini teikt, ka viņa uzvedība ir amorāla. Ūdensvīrs jutīsies aizvainots. Visvairāk viņu uzbudina sievietes kailums un kaislīgi čuksti. Ūdensvīrs aizraujas ar Dvīņu un Svaru zīmē dzimušām sievietēm, bet iemīlas Lauvā un Jaunavā.

Zivis

Šīs horoskopa zīmes vīriešu jūtu pasaule ir niansēta un smalka. Viņi ir vieni no retajiem, kuriem no dabas dota spēja just īstu, lielu mīlestību. Uz partneres nepilnībām viņi piever acis. Zivju vīrietim mīļotā sieviete ir dieviete. Viņš ir gatavs mīļoto nesāt uz rokām un uzkāpt stikla kalnā, par Munameģi nemaz nerunājot. Atliek tikai pamāt ar mazo pirkstiņu. Viņu uzbudina viss netradicionālais un savādais. Mīlestībā Zivis nezina robežu, bet jāņem vērā, ka reizēm tas ir apgrūtinoši. Sekss viņam ir svarīgs, jo tas satuvina dvēseles. Zivju vīrietis ir mīlētājs - mākslinieks, kas savas dievietes ķermeni pārvērš mākslas darbā. Īpaši viņu uzbudina kopīga pelde. Izsmalcinātajam vīrietim nav viegli atrast partneri. Gadās, ka viņu mīlas tīklā noķer Vēža un Skorpiona zīmē dzimušas daiļavas. Dzīves otrajā pusē, kad romantiskās noskaņas noplok un Zivju dzīvē ienāk racionāli elementi, viņš dvēseles radinieci atrod starp Jaunavām