Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 1.jūnijam

© http://images.medicaldaily.com

HOROSKOPI 26.05.–1.06.2017.

AUNS

Būsi aizņemts ar visdažādākajām darīšanām. Dienas ritēs rosīgi un piepildīti. Cilvēki labprāt ar tevi kontaktēsies un izrādīs simpātijas. Kādas attiecības var uzdzirkstīt kā šampanietis, abi satikāties, un radās «īssavienojums». Patlaban ir arī labs laiks mācībām un jauniem plāniem. Profesionālajā jomā vari pētīt ārvalstu pieredzi vai doties komandējumā. Iespējami izdevīgi darījumi un vienošanās.

VĒRSIS

Ienākumus pavairosi ar enerģisku pieeju un darba organizācijas uzlabošanu. Ja spēsi apvaldīt ietiepību un spītību, cilvēki labprāt ar tevi kontaktēsies, uzklausīs viedokli un respektēs to. Dzīves pieredze noderēs pašam un citiem. Nekautrējies runāt par finanšu un atalgojuma jautājumiem, bet nekārto naudas lietas ar draugiem. Attiecību jomā klusas simpātijas un pavasarīgas noskaņas.

DVĪŅI

Daudz komunikācijas un kontaktu, būsi atvērts sarunām, iepazīsies ar cilvēkiem, kas var kļūt gan par draugiem, gan sadarbības partneriem. Izejot sabiedrībā, iespējamas pēkšņas simpātijas, kas aizrauj un dzīvi sagriež virpulī. Darbā vai biznesā par ideju trūkumu nevarēsi sūdzēties, taču jābūt precīzam, lai nepieļautu kļūmes. Pirms pieņemt kādu lēmumu, visu rūpīgi pārbaudi.

VĒZIS

Iesaisties sabiedriskās aktivitātēs, tādējādi iepazīsi jaunus cilvēkus un gūsi pozitīvas emocijas. Turklāt kāda iepazīšanas var arī pāraugt lietišķos kontaktos. Darbā iespējas izcelties, ja pret pienākumiem izturēsies atbildīgi. Ir vērts čakli strādāt, jo tas tiks novērtēts arī naudas izteiksmē. Labs laiks mācībām, kursu vai semināra apmeklējumam. Vari arī plānot atvaļinājuma ceļojumu.

LAUVA

Darbā ies diezgan nemierīgi, var rasties jaunas ieceres vai nākt kādas pārmaiņas. Neiesaisties strīdos un neļauj vaļu emocijām. Gudrākais piekāpjas vai vismaz paklusē. Var rasties iespējas pavairot ienākumus, bet samērā lieli tēriņi iespējami par sadzīviskām un saimnieciskām lietām. Brīvdienās dodies atpūsties ar draugiem vai mīļoto cilvēku. Attiecībās svarīga stabilitāte.

JAUNAVA

Noskaņojums domīgs un emocionāls. Turies tālāk no nīgriem ļautiņiem un neļauj, lai kāds sabojā garastāvokli. Ir vērts vairāk ieklausīties sevī. Uzticies intuīcijai, un tā pateiks priekšā pareizos risinājumus. Sava tiesa uzmanības jāpievērš sirdslietām, izkustēšanās abiem kopā ārpus ierastās vides attiecībām piešķils jaunu dzirksti. Mājās atbildīgi pienākumi un saimniecības darbi.

SVARI

Piemērots periods lietišķo jautājumu kārtošanai vai darīšanām iestādēs. Spēsi pamatot viedokli, un ir labas iespējas panākt to, ko esi iecerējis. Ģimenē un mājas vidē jāgādā par saskaņu. Brīvdienās vēlams kopā ar otru pusīti vai citiem radiniekiem sarīkot jautru ballīti. Bet, ja šobrīd esi viens, dzīve var uzdāvāt iepazīšanos ar turpinājumu. Sekmīgs laiks ģimenisku attiecību veidošanai.

SKORPIONS

Būsi noskaņots nopietni un lietišķi, turklāt prāta un stratēģa spējas būs augstā līmenī. Skaidru skatienu raudzīsies uz lietām un spēsi arī citiem sniegt ieteikumus. Iesaistoties jaunos pasākumos, uz ātru peļņu neceri, bet ilgtermiņā ar atalgojumu būsi apmierināts.

Attiecībās pozitīvas emocijas, sirds siltums un mīlestība. Brīvajiem ļaudīm dzīvē var ienākt romantiskas noskaņas, kas nes pussolīti virs zemes.

STRĒLNIEKS

Darbā jāiegulda enerģija, bet kārtīgi paveiktais var vest karjeras virzienā. Netaupi spēkus un uzstādi augstākus mērķus. Kādu izdevīgu variantu var piespēlēt draugi vai seni paziņas. Naudas lietās gan esi apdomīgs, nevajadzētu iesaistīties riskantos vai līdz galam nepārdomātos pasākumos. Sirdslietās patīkami brīži un emocijas, kas sagriež kā jautri krāsainā karuselī. Baudi dzīvi!

MEŽĀZIS

Saglabāsi cienīgumu un autoritāti jebkurā situācijā. Cilvēki uzklausīs tavas domas un atzīs tās par noderīgām. Sekmes lietišķos jautājumos, daudz paveiksi darbā, vienīgi nevajag paļauties uz citu solījumiem. Svarīgajās lietās visu pārbaudi. Nebūtu vēlams pārāk uztiept savu viedokli vai diktēt noteikumus, tas var pabojāt attiecības ar līdzcilvēkiem gan lietišķā, gan arīdzan privātā jomā.

ŪDENSVĪRS

Privātajā dzīvē vēlme pēc pārmaiņām. Arvien biežāk noķersi sevi pie domas, ka gribētos kaut ko darīt labāk un citādāk. Izrunājies ar savu otro pusīti, bet neapspried attiecību jomu ar citiem cilvēkiem. Tas attiecas arī uz brīvajiem ļaudīm - nevienam nav jāzina tavas pārdomas vai emocijas. Mājās daudz komunikācijas ar radiniekiem, brīvdienās vari ielūgt draugus uz jautru ballīti.

ZIVIS

Darbā un biznesā emocionāli dzīvosi līdzi gan veiksmēm, gan neveiksmēm. Tas var radīt stresu - mēģini mazliet distancēties vai vismaz veltīt pietiekami daudz laika atpūtai pēc saspringtām darba dienām. Vislabāk jutīsies mājās, kopā ar savējiem brīvdienās apdarot saimniecības darbus, bet pēc tam sarīkojot saviesīgas pusdienas vai apmeklējot kādu izklaides pasākumu. Labi darbosies intuīcija.