Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Ieskaties - citādi horoskopi

© F64

2.lapa

Briedis

  1. decembris - 20. janvāris

Raksturlielumi un atslēgas vārdi: mīlestība, rāms miers, garīgums, pārpilnība, ātra rīcība, radošums, samierināšanās, labvēlība, vērība, žēlsirdība, Mēness, ausma, austrumi.

Briedis liek domāt par kustību netveramo grāciju, izsmalcinātām formām, cēlumu, trauslu daili. Senie ķelti ticēja, ka briedis saistīts ar noslēpumainām pasaulēm un vada elfu karaspēkus. Viņi arī ievēroja, ka briedis ir gudrs un vienmēr prot atrast īpašas zālītes, lai izveseļoties. Nereti ķeltu zintnieki sekoja briedim pa pēdām, lai ievāktu vislabākos dziedinošos augus. Briedis saistīts arī ar mākslu, visvairāk - poēziju un mūziku.

Briedis ķeltu horoskopā ir augstu ideālu un centienu simbols. Šī zīme ir labvēlīga jaunu projektu uzsākšanai. Ja vēlaties sākt jaunu projektu, uzaiciniet kādu, kas dzimis zem Brieža zīmes - viņš būs lielisks palīgs un balsts!

Briedis ir pacietīgs un uzstājīgs un, pateicoties šīm īpašībām, gūst panākumus. Viņus grūti izsist no uzņemtā ritma. Kad citi jau sen padevušies, Briedis turpina «rakt», no sirds ticot, ka cītīgs darbs tiek atbilstoši atalgots.

Pēc savas dabas Briedis ir cēls, godīgs, nesavtīgs. Ja vien Briedis ieklausās savā sirdī un atver to pasaulei, viņam ir visas iespējas kļūt par visu mīlētu labdari - gan materiālā, gan arī garīgā ziņā.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā