Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 11.maijam

© F64

HOROSKOPI 28.04.–11.05.2017.

AUNS

Pavasaris sirdī, vējš matos - tā gribas kaut ko košu, krāsainu un aizraujošu! Būsi noskaņots romantiskiem piedzīvojumiem un par piekrišanas trūkumu nevarēsi sūdzēties. Tajā pašā laikā ikdienas dzīve prasīs savu tiesu un darbā gaidāmi atbildīgi pienākumi. Var rasties labas iespējas parādīt, uz ko esi spējīgs, taču būtiskos projektus būtu vēlams uzsākt pēc 4. maija.

VĒRSIS

Ar idejām un enerģisku rīcību iespējams pavairot ienākumus - meklē jaunas iespējas vai pievērsies privātajam biznesam. Viegli veidosies kontakti ar cilvēkiem, un sarunas būs auglīgas. Tikai nejauc draudzību un naudas lietas un nekārto darījumus ar draugiem - šīs attiecības lai paliek sirsnīgām sarunām un brīvdienu pavadīšanai. Mazliet domīgs noskaņojums sirdslietās.

DVĪŅI

Uzticies saviem spēkiem - tu vari, un tev sanāks! Augsts enerģijas potenciāls, ko vajadzētu izmantot sen kārotu mērķu sasniegšanai. Veiksies darba frontē, kur rosīsies ar iedvesmu un nāksi klajā ar interesantām idejām. Īstajā brīdī līdzās atradīsies īstie cilvēki. Taču neatstāj novārtā attiecību tēmu. Iespējams, ar mīļoto cilvēku šis un tas pārrunājams un jāatrod kompromiss.

VĒZIS

Dienas būs ļoti piepildītas - daudz mājas darbu un profesionālo pienākumu. Jāsadala uzmanība, lai visu paspētu. Ir vērts tomēr vairāk pievērsties darbam, karjerai, biznesam, jo var rasties iespējas ielikt stabilus pamatus nākotnei un peļņai. Svarīgās lietās paļaujies uz sevi un pārāk neuzticies citu solījumiem. Sirdslietās nepieņem izšķirošus lēmumus, tam vēl būs laiks.

LAUVA

Mīlestība sildīs sirdi un iedvesmos, daudz pozitīvu emociju attiecībās ar otro pusīti un līdzcilvēkiem. Ja šobrīd esi viens, izej sabiedrībā, kur iespējama iepazīšanās ar tālejošu turpinājumu. Darbā uz taviem pleciem gulsies liela atbildība, taču tu sekmīgi ar visu tiksi galā. Tas var kalpot kā starts jauniem sasniegumiem un karjerai. Brīvdienās kārtīgi izklaidējies un pēc tam labi atpūties.

JAUNAVA

Parūpējies par vecākiem, apciemo radus un sazinies ar tuviniekiem, kas atrodas ārpus Latvijas. Kopībā ir spēks, un kurš gan vislabāk palīdzēs nepieciešamības gadījumā, ja ne savējie? Brīvdienās ieplāno saimniecības darbus, palutini savējos ar gardu maltīti, ielūdz ciemos draugus. Var rasties vēlme kaut ko mainīt sirdslietās un privātajā dzīvē. Tiec skaidrībā ar sevi.

SVARI

Pieredzes uzkrāšanas laiks. Prāts atvērts jaunai informācijai, taču diezgan grūti pieņemt atšķirīgus viedokļus. Vēlams ieklausīties pieredzes bagātākos cilvēkos. Lielāka uzmanība jāvelta naudas lietām. Nelietderīgi tēriņi var saistīties ar izklaidēm. Arī savējos lutini ar mēru, jo dāvanas vērtība nav tās cenā, bet sirds siltumā. Mājās risināmi pedagoģiskie jautājumi.

SKORPIONS

Pirmajā vietā darbs un sabiedriskās aktivitātes. Pastāv iespējas izveidot jaunus lietišķos kontaktus un atrast atbalstītājus idejām, tādējādi paverot labākas peļņas iespējas. Vari iegādāties lielākus pirkumus mājas saimniecībai un apdarīt ikdienas darbus, taču visas brīvdienas mājās pavadīt nevajadzētu. Izej sabiedrībā, apmeklē pasākumus, satiecies ar seniem, mīļiem draugiem.

STRĒLNIEKS

Tavs optimisms aizraus un iedvesmos līdzcilvēkus, jo jebkurā situācijā spēsi saskatīt pozitīvo. Ir laiks izvērtēt paveikto un nospraust jaunus mērķus. Labas iespējas izvirzīties profesionālajā jomā, tikai jāprot īstajā brīdī spert izšķirošo soli. Ja liekas, ka pietrūkst kādu iemaņu, esi gatavs mācīties. Neapspried savu privāto dzīvi ar cilvēkiem no malas.

MEŽĀZIS

Dari visu apdomīgi, soli pa solim un orientējies uz pasākumiem, no kā būs labums ilgtermiņā. Naudas lietās kaut kas var bremzēties, tāpēc esi uzmanīgs tēriņos un orientējies uz nopietnu darbu, nevis ātriem ienākumiem. Nav labs laiks kredītiem vai līzinga pirkumiem. Attiecībās garlaicīgi nebūs. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās ar interesantu cilvēku.

ŪDENSVĪRS

Gribēsi iedziļināties situācijās un lietu būtībā. Ja tas, ko atklāsi, nesakritīs ar taviem priekšstatiem par to, kā jābūt, var rasties pesimistiskas noskaņas. Neļaujies tām, jo dzīvē, it īpaši pavasarī, ir daudz košu krāsu. Brīvajā laikā pozitīvas emocijas gūsi, apmeklējot kultūras pasākumus vai satiekoties ar draugiem. Sirdslietās jāgādā par saskaņu un jāieklausās mīļotajā cilvēkā.

ZIVIS

Aktīvs un piepildīts laiks - prātā dažādas idejas, un visur jāpieliek roka, lai darbi iet uz priekšu. Enerģijas netrūks, labi darbosies intuīcija, un tu daudz paspēsi. Brīvdienās vari doties nelielā ceļojumā vai paveikt ko svarīgu mājas saimniecībā, piemēram, remontu, pārkārtot telpas un atsvaidzināt interjeru. Vienatnes brīžos prātā nāks dažādas domas par dzīves vērtībām.