Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Aktivizēsies krāpnieki, maijā jāuzmanās no negodīgas rīcības

© Andrius Ufartas/ f64 photo agency

Maijā planētu kombinācijas ir labākas nekā iepriekšējā mēnesī, kad daudzi izjuta spriedzi, piņķerēšanos darbos un dažādas problēmas. Tomēr gribētos brīdināt: uzmanieties no ne visai godīgas rīcības un arī paši visās situācijās rīkojieties, kā pieklājas.

Vēršu un Dvīņu laiks

Maija lielāko daļu Saule atradīsies Vērša zodiaka zīmē. Vērsi varam dēvēt par saimnieku un dzīves baudītāju, taču praktiskums netraucē būt arī dvēselē māksliniekam un novērtēt visu daiļo. Pēc kārtīgi padarīta darba ir svarīgi atpūsties, un labi, ja šos mirkļus var izbaudīt komfortabli un patīkami. Tā dēļ Vērsis ir gatavs pūlēties, strādāt un, protams, labi nopelnīt. Materiālais nodrošinājums dvēseli dara mierīgāku. Viņš ir taisnīgs un godavīrs. Ja kādā kolektīvā tiek vērptas intrigas, tad Vēršus mēģināt tajās iesaistīt nemaz nav vērts. Viņa moto: pasaulē jāvalda taisnīgumam!

20. maijā pulksten 23.31 Saule nonāks kustīgajā, zinātkārajā Dvīņu zīmē. Tās pārstāvji vienmēr traucas steidzīgā gaitā, uz brīdi apstājas, patērzē, ievāc informāciju un atkal steidz tālāk, lai stāstītu un realizētu savas neskaitāmās idejas. Dvīņi ir izteikti darīšanu cilvēki. Viņiem kā Gaisa stihijas zīmei ir raksturīgs vieglums, bet tajā pašā laikā arī nepastāvība - intereses mainās, nodarbošanās arī. Dvīņi ir kustīgi gan garīgi, gan fiziski. Viņi izjūt nepieciešamību pārvietoties un allaž uzzināt ko jaunu.

Iepriekš aprakstītās īpašības daļēji iegūs maijā dzimušie bērniņi - Vērši un Dvīņi.

Mīlestība - karsta

Visu maiju mīlestības planēta Venera atradīsies Auna zodiaka zīmē. Tā izpauž savas jūtas mērķtiecīgi un pat agresīvi. Sirdslietās valdīs dinamika, kaislības, un ne vienam vien iespējami vētraini piedzīvojumi.

Cilvēki ar šādu stāvokli astroloģiskajā kartē ir kaislīgi mīlētāji, un viņiem nepieciešama apkārtējo atzinība. Pie sliktiem aspektiem horoskopā - rupjš uzvedības veids, nepastāvība. Pie labiem aspektiem - droši, patīkami cilvēki, bieži vien ar noslieci uz mākslu.

Darījumi un godīgums

Saimnieciskām aktivitātēm maijs ir vidējs, bet pavisam noteikti labāks nekā aprīlis, vēsta žurnāls Praktiskā Astroloģija.

Labā ziņa ir tāda, ka 4. maijā savu retrogrādo kustību izbeidz Merkurs, kas astroloģijā atbild par darījumu sarunām, līgumiem, tehniskām lietām. Un retrogrādo kustību ir izbeigusi (aprīļa vidū) naudas planēta Venera. Taču jāpiebilst, ka maijā planēta tomēr atrodas diezgan sliktās kombinācijās. To gan pilnībā nevar skatīt atrauti no uzņēmuma vai cilvēka astroloģiskās kartes. Tomēr, ja situācija netiek aplūkota individuāli, naudas lietās vajadzētu būt uzmanīgiem, jo iespējama ienākumu bremzēšanās, neapdomīgi tēriņi un neskaidras situācijas. Turklāt jāievēro arī darījumu drošība, jo pastāv iespējas saskarties ar ne visai godīgu rīcību. Maijā spriedzes kombinācijās atrodas Marss un Neptūns. Manā praksē vairumā gadījumu tas nozīmējis, ka cilvēku kāds mēģina apkrāpt, uzmest. Piemēram, kādam uzņēmumam ar šo kombināciju viens no īpašniekiem piesavinājās klientu datubāzi, kas bija uzņēmējdarbības pamatā, un nozuda. Bet vēlāk to izmantoja, lai izveidotu jaunu firmu viens pats. Vai - cilvēks neapdomīgi parakstīja rokasnaudas līgumu, atstājot pirkuma līguma izveidi otras puses ziņā, jo viss it kā skaidrs. Par tādu un tādu sumu tiek pirkts īpašums. Taču pirkuma līgumā bija ierakstīts, ka cilvēks pērk ne tikai īpašumu, bet par ļoti lielu summu kaut kādas neeksistējošas mēbeles. Visticamāk, lai nekustamā īpašuma pārdevējam, t.i., naudas saņēmējam būtu jāmaksā mazāks nodoklis. Tādu piemēru vēl ir daudz, tāpēc - visi darījumi (it īpaši tagad) jānoformē juridiski korekti, un arī pašam jārīkojas godīgi.