Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Aprēķini bankas konta skaitli, iekodē veiksmi norēķinu kartē

© F64

Ezotēriskā skatījumā bezskaidras naudas norēķini ir daudz veiksmīgāki personīgās labklājības finanšu plūsmas veidošanai, uzskata biznesa numerologs Kristaps Baņķis.

Viņš daudzus gadus izmanto banku piedāvāto iespēju individuāli apdrukāt norēķinu karti. Bezskaidras naudas norēķinos izmantotās kredītkartes un debetkartes var personificēt ar individuāliem akcentiem, piemēram, savu fotogrāfiju. «Galvenais ieguvums - naudas apriti padarīt maksimāli personīgu, iekodējot savu veiksmes stāstu. Naudas aprite vairos tavu kapitālu, nevis darbosies tikai tirdzniecības vietu interesēs. Kādēļ? Tāpēc, ka par to būsi padomājis, iekodējis savu vēlmi un norēķinu karte darbojas kā finanšu magnēts tavu nodomu īstenošanai,» skaidro Kristaps Baņķis.

Viņš iesaka ievērot vizualizācijas pamatnoteikumus: izvēlēties simboliskus tēlus, kas saskan ar vēlmēm, ko gribētu sasniegt, iegūt; izmantot tādus simbolus, lai vērotājam no malas nebūtu iespējas ielīst maciņā un dvēselē, ātri «atkožot» iekodēto vēstījumu; ko vizualizēsi, tam arī nauda līdztekus ikdienas tēriņiem tiks magnetizēta, pievilkta - ceļojumam, jaunam auto, mājas būvniecībai, bērnu studijām utt.

«Savulaik pats, izvēloties ilustrāciju kartei, nepaklausīju pirmajām sajūtām un, tikai pārbaudījis astroloģiskajā kartē, secināju, ka izvēle atbilstoši horoskopa simbolikai būtu bijusi par labu patēriņa pirkumiem un nekādi neveicinātu tos ilgtermiņa mērķus, kurus biju nolēmis īstenot. Cilvēki mēdz izvēlēties naudas ziņā vājus simbolus, kas nevis atnes naudu, bet to atgaiņā kā «putnubiedēkļi». Horoskopā ir konkrēti naudas nami, ko unikālos salikumos apsaimnieko noteiktas zodiaka zīmes un pārvalda planētas, pēc kurām simboliski var atrast visnaudīgāko atainojumu - tēlu, krāsu, formas un izvairīties no «cauras cepures» sindroma,» pieredzē dalās biznesa numerologs.

Aprēķini bankas konta skaitli!

Katram bankas kontam ir savs numurs. Saskaitot visus ciparus līdz viencipara skaitlim (arī burtus attiecina uz skaitļiem, skat. zemāk!), iegūst, piemēram, skaitli 9. Šis bankas konts ir naudīgs, ja cilvēks iesākto pabeidz. Devītnieka nozīme numeroloģijā: balva par jau paveikto.

Bankas konta skaitļu summa Ko gaidīt

1 - Jauns sākums, iespējas, īpaši uzņēmējdarbībā.

2 Veiksmīga sadarbība.

3 Iespējami neapdomīgi tēriņi, bet būs arī veiksme darījumos.

4 Konservatīva pieeja - ienākumi var būt mazāki, toties garantēti.

5 Augšup, lejup - neprognozējami ienākumi un izdevumi, finanšu plūsma nav pastāvīga.

6 Ģimenes budžets vienmēr tiek papildināts vai arī nauda uzrodas tad, kad tā visvairāk vajadzīga. Šajā kontā nauda ieripo tad, ja cilvēks kalpo citiem.

7 Specializācija (nedarīt visu, bet izvēlēties) un pētniecība, izgudrojumi, zinātnes un tehnoloģiju izmantošana var palīdzēt pavairot naudu kontā.

8 Precīzs mērķis, strukturēts plāns un darbība šo bankas kontu padarīs naudīgu.

9 Nauda vairojas, ja to liek lietā, bet finanses papildinās par iepriekš paveikto - darbojas «ko sēsi, to pļausi» likums. Var nopelnīt mākslas jomā.

Nauda un individuālā diena

Individuālā diena Ko gaidīt

  • Izvairieties no nedrošiem, nepārbaudītiem projektiem, neko jaunu neuzsāciet, iepriekš septiņas reizes nenomērot.
  • Pirmajā vietā - partnerība un sadarbība. Nesāciet utoties detaļās, velti zaudēsiet laiku.
  • Radošam darbam labvēlīga diena, tikai nedariet neko ekstravagantu, tik un tā skandalozi dīvaino mākslinieku Salvadoru Dalī nepārtrumposiet.
  • Var veidot stingru materiālu pamatu, organizēt sistēmu, piemēram, izstrādāt jaunus noteikumus darbavietā. Dienai raksturīgs praktiskums, taupība.
  • Naudai nelabvēlīga diena. Atstājiet mājās naudas karti. Ļoti laba diena prezentācijām un reklamēšanai.
  • Nauda nāk pati, ja kalpojat citiem: mācāt, konsultējat, dalāties ar zināšanām, strādājat apkalpošanas sfērā, piedalāties labdarībā u. tml.
  • Var ieguldīt līdzekļus pētniecības projektos. Šajā dienā visa informācija, kas saistīta ar naudu, rūpīgi jāanalizē, jāuzmanās no neapdomīgiem tēriņiem.
  • Naudas skaitlis. Organizējiet,iesaistieties darījumos!
  • Naudas skaitlis. Cilvēks tiek apbalvots par kādreiz paveikto, visām lietām tiek pielikts punkts, labie darbi atalgoti.

Kā aprēķināt

Aprēķinos jāiegūst skaitļi no viens līdz deviņi.

Lai aprēķinātu individuālo dienu, vispirms jānosaka savs individuālais gads: jāsaskaita dzimšanas datums un mēnesis (izmanto kalendārā mēneša skaitli: janvāris - 1. februāris - 2, marts - 3 utt.) un pašreizējais kalendārais gads.

Dzimšanas datums: 4. jūnijs = 4+6=10=1+0=1. Pašreizējais kalendārais gads: 2017 = 2+1+7=9

1+9=10=1+0=1

Individuālais gads: 1

Individuālā mēneša skaitli iegūst, saskaitot individuālā gada skaitli ar kalendārā mēneša kārtas skaitli.

Interesējošais mēnesis - maijs, kas atbilst skaitlim 5. Individuālais gads - 1.

1+5=6

Individuālais mēnesis: 6

Individuālā mēneša skaitlis+kalendārās dienas datums ir individuālā diena.

Interesējošais datums: 13. maijs. Individuālais mēnesis: 6.

13+6=19=1+9=1

  1. jūnijā dzimušam cilvēkam 2017. gada 13. maijs būs 1. individuālā diena.

Skaitļu un burtu atbilstība

1 - A, G, Ļ, T

2 - Ā, Ģ, M, U

3 - B, H, N, Ū

4 - C, I, Ņ, V

5 - Č, Ī, O, Z

6 - D, J, P, Ž

7 - E, K, R

8 - Ē, Ķ, S

9 - F, L, Š