Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

ASTROLOĢIJA: Pavasara dullums tavā horoskopā

© F64

Pavasaris atmodina ne tikai dabu – arī cilvēkos ieplūst enerģija. Ne velti saka «pavasara dullums». Jābūt ļoti «sasalušam», lai pavasaris kā dabas parādība mūs neietekmētu. Acis iemirdzas, vaigos iesitas sārtums, sirds sāk pukstēt straujāk, rodas negaidīta vēlme mainīt dzīvi un satikt «princi, kurš atjāj baltā zirgā», vai princesi, pasaku feju. Varbūt kāda plānos neietilpst tik vērienīgi notikumi, tomēr jauki pavadīt laiku un ļauties romantiskiem uzplaiksnījumiem gribas ikvienam. Nav jau brīnums, jo pavasarī mūsu organisms izstrādā vairāk serotonīna jeb laimes hormona, kas gādā par aktivitāti un pozitīvu noskaņojumu. Tomēr katras horoskopa zīmes pārstāvi dabas atmošanās ietekmē nedaudz atšķirīgi.

Auns

Kad upēs sāk iet ledus un zeme atbrīvojas no sniega segas, arī Aunus pārņem vēlme tikt vaļā no stereotipu un pareizas uzvedības žņaugiem. Auni ir vieni no pirmajiem, kas steidz ziemas garderobi nomainīt pret kaut ko pavasarīgāku, vieglāku un košāku. Pavasarī Auna prāts nesas uz visādām ēverģēlībām. Viņš ir labā noskaņojumā, tāpēc dāsni dāļā smaidus un komplimentus. Pavasaris ir viņa laiks! Aunu vilina gan trakulīga nakts dzīve, gan rāma atpūta brīvā dabā. Vakaros, pēc darba, tā vietā, lai steigtos mājās, viņš labprāt izmet kādu līkumu pa pilsētu. Viņā kūsā dzīvības enerģija, un tas ir pamanāms. Viņš domā: «Un ja nu tieši šodien es satikšu to īsto un vienīgo!» Auns alkst mesties piedzīvojumos un atklāt jaunus dzīves horizontus. Lai mazliet atvēsinātu prātu, vīriem, kas nākuši pasaulē šajā zīmē, pavasarī ieteicams pievērsties sportiskām aktivitātēm, bet Auna zīmē dzimušas dāmas var uzsākt diētu. Viņām izdosies iegūt perfektu formu.

Vērsis

Ja kāpņu telpā redzat pārīti, kas kaislīgi skūpstās, ir liela varbūtība, ka viens no partneriem ir dzimis Vērša zīmē. Pavasarī Vērsi savā varā pārņem ugunīga kaislība. Gadījumā, ja Vērša laulība irst pa vīlēm, visticamāk, viņš liktenīgo sānsoli spers tieši pavasarī. Meiteņu svārki, kuri pavasarī kļūst aizvien īsāki, Vērsim ir kā sarkanais lakats cīņas ringā, kas mudina doties «uzbrukumā». Tā nu robustais Vērsis sakopo drosmi, nopērk tulpju pušķi un skopiem vārdiem aicina izredzēto uz randiņu. Vērša tiešums un atklātība atbruņo, tāpēc viņa izredzes ir augstas. Savukārt Vērsenes pavasarī vēlas uzvilkt greznu tērpu un laiski tīksmināties par savu sievišķīgo daili, kas atplaukst līdz ar pirmajiem pavasara ziediem.

Dvīņi

Pļāpīgais, atraktīvais Dvīnis pavasarī vēlas būt uzmanības centrā. Viņš cenšas sev pievērst apkārtējo uzmanību ar ekstravagantu apģērbu, jaunāko viedtālruni, garām ūsām vai senu filozofisku traktātu lasīšanu publiskās vietās. Sniegs vēl nav nokusis, bet Dvīnis jau brauc ar velosipēdu. Autovadītāju nervozā signalizēšana un kājāmgājēju pētošie skatieni viņu tikai ielīksmo. Dvīņi pavasarī ļaujas saviem dabiskajiem impulsiem. Dvīnis met kūleņus tikko izdīgušajā zālienā un tuvējā parkā lasa pirmos pavasara ziediņus. Dvīņu zīmē dzimušos pavasarī pārņem neliels sentiments. Viņiem var rasties vēlme uzaicināt ciemos sen neredzētus lauku radus vai adoptēt klaiņojošu suni.

Vēzis

Vēzis patētiski runā par dzimtenes un tēvzemes mīlestību, patriotismu, pienākumiem pret dzimtu un atbildību pret ģimeni. Vēzis lēnām, bet pamatīgi rāpjas pretim pavasarim, neļaujot vieglprātīgam flirtam vai īslaicīgam mīlas romānam atraut sevi no zemes lietām. Vēzis prāto par lielo pavasara talku, skapju tīrīšanu, zirnekļu tīklu likvidēšanu, logu mazgāšanu un naktsskapīša salabošanu, nevis skraidīšanu pa pasauli, sveicinot sauli. Vēzi kaitina izklaides bez dziļākas jēgas, vieglprātīgi, gaisīgi cilvēki, tukšas sarunas un skaļa mūzika. Vēzis ar baudu ieelpo spirgto pavasara gaisu, ieklausās putnu dziesmās un strauta burbuļošanā. Vēzis pavasarī ilgojas pēc vienatnes un rāmām pastaigām meža ielokā.

Lauva

Lauvu pavasaris nogurdina. Nav jau brīnums, jo pavasarī mostas visi sīkie dzīvnieciņi, radot ap sevi ņirboņu un troksni. Tik majestātisks dzīvnieks kā Lauva no sīkas kņadas nogurst. Lauvas zīmes pārstāvji pavasari vislabprātāk pārlaistu SPA viesnīcā, laiski guļot burbuļvannā un izbaudot maigu masāžu, nevis klausoties putnu vīterošanā. Pavasarī Lauvai gribas, lai kolēģi, bērni, tantes un onkuļi liek viņu mierā. Pretējā gadījumā Lauva var ierēkties tā, ka pavasara gaiss notrīsēs. Lauvas zīmē dzimušajiem ieteicams palasīt kādu nomierinošu grāmatu, iemalkot piparmētru tēju un kārtīgi atpūsties. Vai arī doties tālākā ceļojumā ar plašu komforta spektru.

Jaunava

Sajūtot pavasara tuvošanos, Jaunava kā čakla darba skudra ķeras pie apkārtnes uzkopšanas. Jaunava steidz sagrābt pērnās vēja sadzītās lapas, nogludināt kurmja rakumus un novietot goda vietā šķūnī pārziemojušo dārza rūķi. Jaunava ar nopietnu sejas izteiksmi planšetdatorā plāno pirmos dārza darbus un trīsreiz pārkārto puķupodus uz palodzes. Urbanizētās mūsdienu Jaunavas pavasarī domā par karjeras izaugsmi. Vīrieši, kas dzimuši Jaunavas zīmē, neuzticas servisiem, tāpēc paši vēlas izprast auto mehāniku un vismaz kādu nieku salabot savām rokām. Dažas Jaunavas pavasarī var piemeklēt «šopaholisma» lēkme, tāpēc jāpiesargās no sezonas atlaižu vilinājuma.

Svari

Svari pavasarī mēdz aizsapņoties. Dažus pavasaris tā apreibina, ka viņi saviem bijušajiem sāk sūtīt daudznozīmīgas īsziņas, selfijus un vēstules sociālajos tīklos. Daži šīs zodiaka zīmes pārstāvji sāk pastiprināti interesēties par veselīgu dzīvesveidu, organisma attīrīšanu un garīgām praksēm. Svari cītīgi vāc pirmos, sīkos nātru stādus un pieneņu lapiņas un gatavo salātus. Ne viens vien apņemas mainīt dzīvesveidu un garīgi attīstīties. Tomēr ne visi savu solījumu pilda. Pavasarī Svari novārtā atstāj sadzīviskās rūpes un iestājas pašpilnveidošanās kursos. Tāpat arī viņiem ir svarīgi atjaunot garderobi, izvēloties modīgas un košas lietas.

Skorpions

Ziemas dvēseliskās skumjas Skorpionu ir nogurdinājušas, tāpēc par visu vairāk viņš vēlas mīļumu un uzmundrinājumu. Ja redzat bālu, šallē ietinušos cilvēku, kas neko neredzošu skatu lēni iet noteiktā virzienā, iespējams, viņš pārstāv Skorpionus. Ja pavasaris ir lietains, samirkst arī sauli mīlošā Skorpiona dvēsele. Līdz ar pirmajiem siltajiem saules stariem Skorpionā pamazām atgriežas dzīvesprieks un pašpārliecinātība. Kad pavasaris būs pilnbriedā, Skorpions jutīsies un izskatīsies pavisam citādi. Viņš iztaisnos plecus un mērķtiecīgi dosies uz priekšu. Skorpioniem pavasarī ieteicams vairāk uzturēties svaigā gaisā, tverot saules starus, vai doties uz solāriju.

Strēlnieks

Kad pienāks pavasaris, Strēlniekam galvā pārsvarā šaudīsies viena doma: «Gribu seksu!» Viņš dosies uz intīmpreču veikalu vai sērfos internetā, aplūkojot skaistu meiteņu seksīgos augumus. Viņš raidīs mīlas bultas uz visām pusēm un nelaidīs garām iespēju nodoties mīlas priekiem. Pavasarī Strēlnieks būs kaislīgs un negants mīlnieks, bet vasarā viņa kvēle var apdzist. Viņš pēkšņi atcerēsies, ka daudzas lietas palikušas nepadarītas. Sievietes Strēlnieces pavasarī būs neatvairāmas. Viņu skatieni, efektīgais ģērbšanās stils un iznesība piesaistīs uzmanību vai pat salauzīs daudzu sirdis.

Mežāzis

Mežāzis pavasarī saskumst, jo viņš ļoti mīl ziemu, salu un sniegu. Laimīgs un aktīvs Mežāzis ir bargā ziemas salā, tāpēc pavasarī viņam uzmācas dvēseles skumjas. Pavasarī viņš vēlēsies palikt mājās, lai, graužot čipsus vai grauzdētus riekstiņus, skatītos vecās, labās filmas vai, sliktākajā gadījumā, risinātu krustvārdu mīklas. Vārdu sakot, viņš darīs visu, lai tikai kopā ar pārējiem nav jāpriecājas par pavasara iestāšanos. Daudzi gribēs atgriezties dzimtajās mājās, apciemot vecākus un runāt par vecajiem laikiem. Daži pievērsīsies politikai, varbūt pat startēs vēlēšanās. Mīlas lietas Mežāžus maz interesēs.

Ūdensvīrs

Pavasarī Ūdensvīrs gribēs doties ceļojumā uz kādu eksotisku zemi. Viņš sapņos par bīstamām klinšu nokarēm, milzu ūdenskritumiem, krāčainām upēm un palmu audzēm. Ūdensvīrs nealks pēc jaunām attiecībām, bet gribēs uzlabot esošās. Nav izslēgts, ka viņš uzaicinās sievu/vīru uz romantiskām vakariņām, rezervēs numuriņu ekskluzīvā viesnīcā, kas iekārtota senā muižā, vai uzdāvinās viņai - savai vienīgajai - pērļu kaklarotu. Pavasarī Ūdensvīram vajadzētu uzlabot savu tēlu, izvēlēties modernāku matu griezumu un nomainīt garderobi. Ūdensvīra zīmē dzimušām dāmām vajadzētu tērpties gaišās, vieglās drēbēs un daudz smaidīt. Pasaule smaidīs viņām pretim!

Zivis

Pavasarī Zivīm sāks šķist, ka viņas nav pietiekami labas, gudras, skaistas un izdarīgas. Viņas pie sevis purpinās: «Atkal vienu ziemu par velti nodzīvoju. Pēc kā es izskatos? Esmu tik resna kā valis, ar haizivs sejas izteiksmi un pirkstiem kā astoņkājim.» Zivs vīrieši drudžaini pārskatīs uzkrājumus un, ja tie izrādīsies nepietiekami, ar pārspīlētu degsmi sāks krāt naudu. Viņi būs pārliecināti, ka laime ir naudā. Zivis nespēs saskatīt prieku vienkāršās lietās. Dažas Zivis dosies pie gaišreģes, lai uzzinātu, kas viņas gaida nākotnē. Gudrākās meklēs atbildi sevī. Tomēr beigās dvēseles miers tiks atgūts un Zivis sāks ļauties pavasara romantiskajai burvībai.