Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA: Pāru saderības tests. Vai esat piemēroti viens otram?

© F64

Lai noteiktu saderības indeksu, jāizmanto savs un partnera dzimšanas datums.

Piemēram, esat dzimis 15. datumā. Saskaitiet 1 + 5, summā būs 6. Tas ir jūsu kods. Pieņemsim, jūsu partneris ir dzimis 8. datumā. Jūsu kods ir 6, viņa - 8. Abus skaitļus saskaitot, iegūstat 14. Tā kā saderības indekss var būt tikai viencipara skaitlis, saskaitiet vēlreiz: 1 + 4 = 5. Tātad jūsu saderība atbilst skaitlim 5.

1. Esat pietiekami saskanīgs pāris, tomēr bieži vien jūsu individuālās vēlmes, plāni un mērķi ļoti atšķiras. Katrs no jums vēlas pašapliecināties, pierādīt sevi, un ne viens, ne otrs nevēlas atkāpties bez kaujas. Ja vien pacietīgāk uzklausīsiet viens otru, pat ja daudz kas no partnera teiktā šķitīs fantāziju vērts, rezultātā iznāks harmoniska ģimene.

2. Esat uz viena - romantikas - viļņa. Abi esat līdzīgi - emocionāli un jūtīgi cilvēki. Ja saglabāsiet mūžīgo mīlētāju attiecības, tad laulības dzīve necietīs krahu ikdienas rutīnā un garlaicīgajā sadzīvē. Ja būsiet sarūpējuši mājokli un kopdzīves finansiālo pamatu pirms došanās pie altāra, tad arī pēc 20 laulībā pavadītiem gadiem iegūsiet «Grand Prix» nominācijā «Ideālais pāris».

3. Jūs vieno viena ellīgi skaista lieta - kaislība. Attiecībās dominē seksuālā puse. Esat tik ļoti iekrituši erotiskā valdzinājuma slazdā, ka ārpus gultas, iespējams, viens par otru neko daudz nezināt. Ja veltīsiet viens otram vairāk laika arī citās dzīves norisēs, tad gaidāma laimīga un ilga kopdzīve.

4. Drīzāk cieši draudzējaties, nevis spēcīgi mīlat. Iespējams, jums nevajag apprecēties, lai kļūtu tuvāki un viens otrā vairāk ieinteresēti. Tomēr ja nolemsiet oficiāli legalizēt savas attiecības, tad laulībā valdīs pilnīga sapratne un saskaņa. Diemžēl krāšņas emocijas un seksuālu baudu, iespējams, nāksies meklēt ārpus laulības. Tāpēc izlemiet, vai vēlaties dzīvot dubultu dzīvi.

5. Katrs no jums ir sajūsmā par sevi, toties no partnera gaida saprātīgu rīcību un mazāk ekscentrikas. Abi visu laiku spēlējat uz dažādiem vārtiem, nevis esat vienota komanda, un tas šo partnerību padara vienlaikus gan pievilcīgu, gan nestabilu. Jums nenāktu par ļaunu vairāk jaunrades, kopīgi plānojot savu ikdienu un atpūtu, tad pastāv iespēja kopā pavadīt pat vairākas desmitgades.

6. Esat burtiski saplūduši viens ar otru un nevēlaties šo stāvokli mainīt. No malas daudziem šķiet, ka tāds pārītis ir visai dīvains, bet īstenībā jūsu saprašanos var apskaust. Esat izveidojuši ideālo pasauli tikai sev, diviem vien, kurā laimīgi dzīvojat. Tajā pašā laikā daudzi citi pūlas savienot divas pilnīgi atšķirīgas pasaules, kas nekādi nesader kopā. Tāpēc viņu intereses nemitīgi saduras, bet jums šādu problēmu nav.

7. Abi ļoti cenšaties kļūt par laimīgu pāri, bet - kaut kad tālākā nākotnē. Lai tā notiktu, pacentieties vispirms noticēt katrs sev, tad savstarpējās attiecības nešķitīs tik trauslas. Un vēl kas. Izturieties saudzīgāk pret to saprašanās devu, ko jau esat panākuši. Nepieļaujiet, lai kāds apvainojums vai līdz galam nenoskaidrota un neizrunāta situācija jūs izšķir.

8. Kopā esat neuzvarami. Ienaidnieki lai dreb! Šajās partnerattiecībās notiek mūžīga cīņa vienam ar otru. Katram gribas būt galvenajam, būt gan galvai, gan kaklam, kas galvu groza. Nebīstieties, attiecības tāda sāncensība nesagraus. Jūs kopā satur vēlme būt līderiem. Kamēr centīsieties to sasniegt godīgā un atklātā cīņā, jūs izšķirt būs ļoti grūti. Ja vienam no pāra tas viss apniks, tad šķiršanās būs tikpat kā neizbēgama.

9. Diez vai jūs būtu kopā, ja ne lielisks sekss un kaislīga vēlēšanās vienam pēc otra. Intīmam romānam ar to pietiek, bet laulībai var būt arī drusku par maz. Nesteidzieties apprecēties, bet turpiniet šajās attiecībās baudīt lielisko fizisko, ķermenisko saskaņu. Kad šī tēma būs sevi izsmēlusi, pēc abpusējas vienošanās protiet vai nu palikt kopā, vai skaisti izšķirties un visu mūžu viens par otru atcerēties tikai labāko.