Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

Ēdienu horoskops

© publicitātes

2.lapa

Jaunava

Jums stresa laikā par labākajām zālēm var kļūt konservatīva pārtika, sausie augļi un ēdieni no tiem (cukāti, kompoti, ķīseļi), sausiņi, cepumi bez ievārījuma, kaltētas zivis un jebkuri augļi tumši zilā vai melnā krāsā.


Svari

Uzlabot garastāvokli un nodrošināt spēka pieplūdi tiem, kas dzimuši Svaru zīmē, palīdzēs ēdieni, kas pagatavoti pēc maz pazīstamām, aizmirstām receptēm, vai arī, kuros ietilpst tālu zemju produkti- aizjūras augļi un dārzeņi, okeānā mītošas zivis.

Strēlnieks

Jums patiks asi, ugunīgi ēdieni. Ja kunģis nevar to izturēt, tad ēdiet citrusaugļus- apelsīnus, greipfrūtus, mandarīnus, citronus. Labprāt eksperimentējiet ar receptēm un garšvielu salikumiem, ierastas garšas Jums atgādina rutīnu, taču rutīnu Jūs neciešat.

Skorpions

Ja esat dzimuši Skorpiona zīmē un gribat pasargāt savus nervus no stresa, bet galvu- no tā radītajām sāpēm, ēdiet jebkuras zivis jebkurā veidā. Garīgo un fizisko spēku izsīkuma periodā Jūsu galdā jābūt jūras kāpostiem. Saprātīgās devās Jums tāpat palīdzēs alus.

Mežāzis

Jūsu psihiski fiziskajai sistēmai pārtika jeb zāles ir saldumi, saldi dārzeņi un augļi, kā arī saldi dzērieni. Ja Jūsu nervi ir tuvu sabrukumam, apēdiet konfektīti, dažas gatavas vīnogas vai ceturtdaļu saldā pipara- uzreiz kļūs vieglāk.

Ūdensvīrs

Stiprināt psihi un fizisko veselību Ūdensvīram palīdzēs vieglas uzkodas. Jūsu pārtikai stresa vai slikta garastāvokļa periodā jāsatur neliels kaloriju daudzums un tai jābūt pagatavotai īsā laikā pēc vienkāršas receptes. Šai prasībai, piemēram, atbilst dārzeņu salāti, vārītas garneles, vājpiena biezpiena pasta ar kādu pikantu piedevu. Labāk, ja šiem ēdieniem ir pasāļa garša.

Zivis

Pārtika, kas padarīs mundrus un laimīgus Zivs zīmē dzimušos, ir siers, biezpiens, piena produktu ēdieni, piemēram, ēdieni, kas bagātīgi pārlieti ar piena mērcēm, pienā vārītas putras, omletes, pankūkas, piena kokteiļi. Tāpat kā līdzekli pret stresu derīgi lietot vairāk šķidruma un uz tvaikiem gatavotu ēdienu.

Sagatavots pēc: zvaigznutulks.lv