Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Horoskopi

ASTROLOĢIJA: Par viņu runā. Dons

© F64

Dziedātājs Artūrs Šingirejs, pazīstams ar skatuves vārdu Dons, 2017. gada 14. un 15. februārī pulcēs savus klausītājus un skatītājus uz lielkoncertu «Tepat». Talantīgs? Neapšaubāmi. Viņam šūpulī ielikts talants, veiksme un radošums – numeroloģiskajā matricā redzams, ka šis cilvēks var sevi izpaust vai nu dejā, vai dziesmā, bet katrā ziņā uz skatuves viņš jūtas kā zivs ūdenī. Un arī godkārīgs.

Uzmirdzējis pašmāju šovos, no skatuves Dons īsti nav nogājis. Vien laiciņu pastrādājis Anglijā, bet arī tur muzicējis. Kļuvis par pirmo mākslinieku, kurš «Latvijas radio 2» rīkotajā rokmūzikas un popmūzikas dziesmu aptaujā «Muzikālā banka» uzvarējis vairāk nekā vienu reizi.

Garīgā attīstība viņu interesē vairāk nekā materiālās vērtības, nauda nav galvenaisdzinulis, kāpēc darbojas. Lai gan nevar apgalvot, ka ir gatavs dzīvot pilnīgi bez naudas. Pieticīgi - jā, jo pratīs pielāgoties dzīvei būdiņā, ar ģitāru plecā un to, kas mugurā. To finanšu daudzumu, kas viņam ir, prot likt lietā, turklāt darboties ar lielām summām patīk labāk nekā ar kapeikām. Iespējams, visu mūžu nāksies izturēt pārbaudījumu ar naudu, precīzāk sakot, ar vērtībam. Tā kā naudas lietās viņam ir gana laba oža, ar izstieptu roku nebūs jāstaigā, bet pārbaudījumi radīsies, ja nauda tiks likta pirmajā vietā. Ja dzīvos un strādās savam aicinājumam, tad apkārt viss sakārtosies. Jāiemācās pareizi dot un ņemt.

Izteikti radošs cilvēks, prot sevi pasniegt uz skatuves. Ir daudz enerģijas, būs ņiprs un darbīgs līdz sirmam vecumam. Nepieciešama saules gaisma. Gada tumšākajā laikā spēkus var atgūt, palutinot sevi ar ceļojumu uz siltām zemēm vai kādu ķermeņa baudu - masāžu, spa procedūru. Baudas sajūtu spēj sagādāt sports. Arī atpūsties jāiemācās, jo mēdz pārstrādāties.

Iespējams, zvaigžņu slimību jau pārslimojis, un labi, ja tā būtu. Tas ir ceļš uz personības attīstību, un šajā - zvaigžņu slimības - stadijā nevajadzētu aizkavēties. Vairāk teorētiķis nekā praktiska darba darītājs. Sīkumiem laiku netērē, zina, ko grib, un tad tikai - uz priekšu. Darbojas pēc sava plāna un saviem, pārbaudītiem uzskatiem, ir punktuāls. Gadās, ka palaiž garām labu iespēju, jo pārāk ilgi apdomā (viņam nepieciešams ievākt informāciju, un jaunas zināšanas apgūst ļoti ātri), kā būtu labāk rīkoties, un nereti «jā» vietā pasaka «nē». Šādam cilvēkam var uzticēt izstrādāt stratēģiju, viņš zinās, kā izdarīt visefektīvāk, ātrāk, labāk.

Ar viņu sarunājoties, rodas sajūta, ka komunicē ar senu paziņu. Smaidīgs, draudzīgs, aizrautīgs.

Ceļo labprāt, nav dīvānā sēdētājs, var aizbraukt un padzīvot citā zemē, tomēr piesaiste dzimtenei nezūd.

Ja viņu pievils, vairāk par vienu iespēju nedos, un pienāks brīdis, kad attiecības nocirtīs kā ar nazi. Ja vilšanos piedzīvos vairākas reizes, var noslēgties vientulībā - fiziskā vai emocionālā. Kā mūks vientuļnieks, jo attiecību problēmu risināšana sagādā grūtības. Iekšēji šis cilvēks bieži var justies nesaprasts un vientuļš, atšķirīgs no citiem, lai gan savas izjūtas spēj noslēpt.Vajadzīgas līdzsvarotas un uzticības pilnas attiecības, jo nav cilvēks, kurš skraida no vienas pie otras labākās sievas meklējumos. Nejūtas savā ādā, ja jūtas jāizrāda publiski.

*

ASTROLOĢISKAIS CV

Saule - Aunā

Mēness - Lauvā

Merkurs - Vērsī

Marss - Skorpionā

Donam piemīt daudz enerģijas un dinamikas, kā arī veselīgas ambīcijas, kas ir dzinējspēks, lai dotos uz priekšu, sasniegtu, iekarotu. Vienīgais kavēklis, ar ko jātiek galā - iekšējā nedrošība un šaubu momenti. Taču ar katru soli, kad šaubas tiek pārvarētas, pozīcijas nostiprinās, un nākamā reize jau ir vieglāka. Donam ir gan mākslinieciska, gan praktiska domāšana. Ja vajadzēs - parādīs domas lidojumu, ja vajadzēs - arī rēķinus spēs sakārtot.

Pēc savas būtības ir «cilvēks - meklētājs», kuram daudzas lietas gribas izprast līdz pašai saknei, rast atbildes uz eksistenciāliem jautājumiem, kurš bieži ir dziļos sevis un atbilžu meklējumu procesos. Viņam ir grūti tvert situācijas vieglāk, dažu brīdi kaut kam atmest ar roku un sacīt: «Par to es domāšu rīt.»

Attiecībās līdzās nepieciešams cilvēks, uz kuru var paļauties, kurš nespēlēsies, nepārbaudīs uz greizsirdību, būs atklāts un uzticams.

Gunas Kārkliņas astroloģiskā interpretācija