Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

ASTROLOĢIJA: Februāris. Aptumsumu interesantais laiks

© http://media.beliefnet.com/

Divas reizes gadā tie ir klāt – Saules un Mēness aptumsumu periodi.

Astroloģiskajā literatūrā vairāk atrodamas brīdinošas vēstis - par karmisko parādu atdošanu, liktenīgiem notikumiem u. tml.

Tā ir, taču ne vienmēr tieši tā. Aptumsumu periodos ir interesanti vērot norises, cilvēku rīcību un uz priekšdienām izdarīt savus secinājumus

Astronomiskie dati

Februārī iekrīt abi - gan Saules, gan Mēness - aptumsumi:

Pusēnas Mēness aptumsums 11. februārī. (Aptumsuma maksimums plkst. 2.44 pēc LV laika.) Latvijā ir redzams.

Gredzenveida Saules aptumsums 26. februārī. (Aptumsuma maksimums plkst. 16.53 pēc LV laika.)

Kaut arī aptumsumi Latvijas teritorijā nebūs redzami, to ietekmes vienalga eksistē.

Vērojam sevi un apkārtni

Viens ir kaut ko izlasīt un pieņemt (vai nepieņemt) to par baltu patiesību, otrs - vērot un izdarīt secinājumus pašam. Tā vienmēr interesantāk. Tomēr aptumsumu periods ir laiks, kuru pašam vēlams pavadīt mierīgi, pārdomājot un izvērtējot to, kas dzīvē svarīgs.

Pirmām kārtām aptumsumu periodā uzmanīgi jāizturas pret attiecību jautājumu risināšanu. Pirms kaut ko izlemt un rīkoties (runāt, darīt), rūpīgi jāizsver visi par un pret. Tad cilvēki ir emocionālāki nekā citkārt un jūtīgi uztver apkārt notiekošo (tas, protams, saistās arī ar to, ka Mēness aptumsums sakrīt ar pilnmēnesi, bet Saules aptumsums ar jaunmēness fāzi).

Tāpat arī aptumsumu periodos jāizturas saudzīgi pret veselību, nebūtu vēlama pārslodze, strādāšana līdz spēku izsīkumam un problēmu risināšana, nododoties bohēmiskām izklaidēm ar alkohola lietošanu.

Ja esi dzimis aptumsumu laikā

Astroloģiskajā literatūrā bieži vien var atrast arī vēstījumu, ka cilvēkiem, kuri dzimuši aptumsumu laikā, ir grūts un sarežģīts mūžs. Pēc novērojumiem savā praksē drīzāk gribētos teikt - piepildīts mūžs. Viss, kas notiek, notiek pa īstam. Ja labi - tad viļņa virsotnē, ja slikti, tad tā, ka pa maz neliekas. Tajā pašā laikā esmu novērojusi arī, ka cilvēki ar aptumsumu ietekmi astroloģiskajās kartēs šajos periodos izjūt enerģijas pieplūdumu un spēj paveikt daudz nozīmīgu lietu. Taču tas būtu jāpārbauda katram pašam. Ja zināt, ka jūsu ierašanās šajā pasaulē notikusi aptumsumu periodā, pavērojiet, kā šajā laikā jutīsieties, kāds būs enerģijas potenciāls. Varbūt turpmāk to var izmantot, lai ieplānotu nozīmīgas lietas.

Uzņēmējdarbības aizgādnis ne tik labvēlīgs

Viens no februāra «mīnusiem» ir tas, ka planēta Jupiters, ko astroloģijā uzskata par «lielo labvēli» un arīdzan uzņēmējdarbības aizgādni, no 5. februāra ieņem nelabvēlīgo retrogrādo stāvokli. Tas nozīmē, ka var bremzēties veiksme, plāni var būt lielāki nekā realizācijas iespējas, attīstība nenotiek tik strauji, kā gribētos. Žurnāls Praktiskā Astroloģija savā saimnieciskās darbības kalendārā vēsta, ka šajā stāvoklī planēta atradīsies līdz 9. jūnijam. Skaidrs, ka dzīvi un biznesa lietas uz pieciem mēnešiem mēs nevaram atlikt malā, ir jādarbojas konkrētos apstākļos. Ja iespējams, šajā periodā nevajadzētu reģistrēt uzņēmumus (bet, ja ļoti vajag, tad jāmeklē katrai konkrētai nozarei un darbības modelim piemērots variants). Tāpat arī šajā periodā jābūt uzmanīgam juridiskos jautājumos, veidojot sadarbību ar ārzemēm un strādājot pie nākotnes stratēģijām. Viss racionāli jāizvērtē, lai nesanāktu pārrēķināšanās.

Ikdienas saimnieciskajiem darbiem piemērotas dienas, kad Mēness ir augošajā fāzē un ar lietišķām tēmām saistītajās zodiaka zīmēs.

Piemērotākās dienas nopietnām saimnieciskām lietām ir 7., 8. februāris, kad Mēness atrodas Vēža zīmē, 11. februāris, kad Mēness saimnieciskajā Jaunavā, un 28. februāris, kad Mēness Aunā. Šī diena ir piemērota jaunu projektu uzsākšanai.