Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Horoskopi

Praktiskā Astroloģija februārī aicina dedzināt sveces un ieklausīties klusumā

© Publicitātes foto

“Sākumā bija klusums,” uzskata filozofs un sirds meditācijas praktiķis un pasniedzējs Valdis Svirskis. Caur klusumu varam atrast ceļu pie sevis, savas būtības, sirds. Kas ir tas īstais mūsos? Uzzini, kas ir sirds meditācija un ko tā dod.

Rīgas zodiaks. Kur katrai zīmei vislabāk dzīvot, strādāt un mīlēt? 21. gadsimta sākumā astrologs Igors Vasiļjevs ir izdevis grāmatu “Rīgas aura un zodiaks”, kurā cita starpā atklāj, ka Brīvības piemineklis un Uzvaras piemineklis ir kā viena magnēta dažādi poli, tie koncentrē atšķirīgas enerģijas, aktivizē ideoloģisko un psiholoģisko cīņu pilsētā.

Jupiters ieņems retrogrādu stāvokli. Politikā un uzņēmējdarbībā tas nozīmē sarežģītu laiku. Žurnāls pēta, kas iepriekš noticis periodos, kad ir astroloģiski negantas kombinācijas, un iesaka, kā pārdzīvot šo laiku.

Liktenīgais cilvēks zvaigznēs un uz Zemes. Daudzi vēlas saprast, kāpēc neizdodas atrast partneri, izveidot attiecības vai dzīvot harmoniski. Vairāki astrologi uzskata, ka cilvēki grib visu laiku atrasties komfortā, bet, lai attīstītos, ir jāizdzīvo gan laimes mirkļi, gan jāpārvar grūtības.

Mājoklis labai jušanai. Katrai stihijai - savs stils. Tas ir viens no pavedieniem, pie kā pieturēties gan dizaineriem, gan tiem, kas paši sev iekārto dzīvesvietu, bet īsti nezina, ko un kā.

Kā pasakā jeb nanotehnoloģiju pasaule - tā arvien vairāk ienāk mūsu ikdienā. Par neredzamības apmetni un citiem brīnumiem stāsta LU Ķīmiskās fizikas institūta direktors, asociētais profesors, LZA īstenais loceklis Donāts Erts.

Šomēnes tiek zīmēts Raimonda Paula numeroloģiskais portrets - talants, praktiskums un radošās idejas. Profesionāļu stūrītī iespējams uzzināt par fiksētajām jeb stāvzvaigznēm, kas atrodas ārpus Saules sistēmas. Pateicoties lasītāju atsauksmei, ir izveidota jauna rubrika Jautājums astrologam - iespēja aizpildīt anketu, kā arī izlasīt atbildes uz citu uzdotajiem jautājumiem. Un, kā vienmēr, uz 4 lapām ir ērti izņemami un lietojami dzīvesveida kalendāri un horoskopi februārim.

Visās preses tirdzniecības vietās ir pieejams arī kabatas formāta Speciālizlaidums - prognozes šim gadam un horoskops katrai zodiaka zīmei.