Otrdiena, 19.marts

redeem Jāzeps

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: 28.janvāris līdz 2.februāris

© Mārtiņš Zilgalvis/ f64 photo agency

Uzzini, kas paredzēts tuvākā nākotnē

AUNS

Enerģija, pievilcība, radošas idejas - tēlaini sakot, dzirkstīsi kā šampanietis. Aizrausi citus un iegūsi cilvēku simpātijas. Pretējais dzimums neskoposies ar uzmanības apliecinājumiem, un kāda tikšanās var iesēt sirdī simpātiju dzirkstis. Tomēr nemeties bez apdoma piedzīvojumos un nesteidzini notikumus. Realitāte var izrādīties nedaudz citādāka nekā iedomātais.

VĒRSIS

Pārdomu un izvērtēšanas laiks. Būsi noskaņots uz filozofiskas nots, galvā rosīsies domas par globālām tēmām un radīsies viedas atziņas. Ja nonāc pie secinājuma, ka dzīvē kaut kas jāmaina - dari tā. Labs laiks tālākam ceļojumam vai sadarbības projektam ārzemēs, kā arī karjeras kāpienam. Netērē laiku ballītēs un neaizraujies ar bohēmu, ir svarīgākas lietas darāmas.

DVĪŅI

Paredzamas dažādas sabiedriskās aktivitātes, tu tiksi aicināts uz pasākumiem, prezentācijām vai ballītēm. Piedalies un, ja nepieciešams, arī organizē. Var rasties jaunas pazīšanās un noderīgi kontakti. Brīvajiem ļaudīm arīdzan iespējama aizraujoša iepazīšanās. Darbā pārāk nepūlies, jo šajā periodā paredzama maza atdeve. Jābūt precīzam, lai nepieļautu kļūdas.

VĒZIS

Darbs, darbs, un vēlreiz darbs. Ir labas iespējas parādīt sevi profesionālā jomā. Tavas spējas tiks novērtētas, un iespējams paaugstinājums, kā arī finanšu veiksme. Ja tev ir savs bizness, tad izdari maksimumu, lai paplašinātos darbības laukums un peļņa. Ja ģimene vai mīļotais cilvēks iebilst, ka pārāk maz esat kopā, lūdz, lai izturas ar sapratni. Šis ir lietišķās veiksmes laiks.

LAUVA

Attiecībās svarīga stabilitāte un pastāvība. Ja esi ar kādu kopā, varbūt pienācis laiks attiecības noformēt oficiāli. Savukārt brīvajiem ļaudīm pie iepazīšanās vēlams tikt skaidrībā ar otra cilvēka nolūkiem. Tuvākajā nākotnē būtu vēlams paplašināt redzesloku - domā par studijām, piesakies valodu kursos, lasi, sērfo internetā. Ja sanāk, dodieties ceļojumā ar izzinošu programmu.

JAUNAVA

Profesionālajā jomā izveidosi noderīgus kontaktus, sekmīgi risināsi lietišķas sarunas un noslēgsi izdevīgas vienošanās. Tāpat arī veiksmīgi nokārtosi privātas darīšanas iestādēs. Ar naudu gan jārīkojas uzmanīgi, nebūtu vēlams uzņemties finanšu saistības. Sirdslietās dzīve var uzdāvāt kaislību pilnus piedzīvojumus, kas izrauj no ierastā ritma un saviļņo dvēseli.

SVARI

Labāk kopā, nevis vienam. Kā latvieši saka: viens nav karotājs... Nē, nepārproti: karot nevajag, bet raitāk un radošāk veiksies darbos, kurus plānosi un realizēsi kopā ar citiem. Nevajadzētu uzskatīt, ka visu zini labāk, bet ieklausīties arī līdzcilvēkos. Ģimenes cilvēkiem prieku sagādās kopā ar savējiem pavadītie brīži, bet brīvajiem ļaudīm iespējama saviļņojoša iepazīšanās.

SKORPIONS

Darbā situācija nemierīga un mainīga, taču gluži negaidot var pavērties jaunas iespējas. Tavas idejas tiks novērtētas, taču raugies, lai tas notiek arī materiālā izteiksmē. Ir vērts runāt par algas pielikumu un orientēties uz plāniem, kas dod labumu ilgtermiņā. Sirdslietās šis un tas pārdomājams. Varbūt vēlēsies vairāk, nekā šobrīd ir dots - nesatraucies un nogaidi, visam savs laiks.

STRĒLNIEKS

Mīlestība sildīs sirdi, sniegs pozitīvas emocijas un iedvesmos. Būsi uz optimistiska viļņa, kas ļauj paveikt ielas lietas. Tostarp darba jomā. Tomēr pēc saspringtām dienām atceries par atpūtu un velti arī mazliet laika sev. Šajā periodā jābūt uzmanīgam finanšu lietās, jo pastāv pārrēķināšanās riski. Visas vienošanās noformē juridiski korekti un esi apdomīgs ar kredītsaistībām.

MEŽĀZIS

Būsi noskaņots aktīvai rīcībai, un ideju netrūks. Tomēr, pirms kaut ko uzsākt, rūpīgi izvērtē, cik reālas ir tavas ieceres. Sargies no pārrēķināšanās un ieklausies līdzcilvēku viedoklī, tad darījumos un finanšu jomā smaidīs veiksme. Labs laiks dažādiem mājas darbiem - mēbeļu pārkārtošanai un interjera izdaiļošanai. Attiecības ar tuviniekiem būs sirsnīgas un mīļas.

ŪDENSVĪRS

Jo vairāk zināšanu un pieredzes, jo labākas iespējas nopelnīt. Uzlabo savas profesionālās iemaņas, lai būtu pamats runāt par algas pielikumu. Kā personība daudz iegūsi, ja pieteiksies kādos interešu kursos. Prāts atvērts daudzveidīgai informācijai. Tāpat arī labs laiks, izbraucienam, ceļojumam vai komandējumam. Brauciena laikā var rasties simpātijas ar tālejošu turpinājumu.

ZIVIS

Svarīga finanšu tēma. Ienākumi lielā mērā atkarīgi no spējas izmantot gadījumu. Nepalaid garām veiksmi un iespēju pakāpties pa karjeras kāpnēm vai pievērsies biznesam - tādējādi peļņa vairosies. Tomēr esi precīzs, pārbaudi visu pats un neuzticies tam, ko cilvēki runā. Brīvdienās apmeklē kultūras pasākumus vai satiecies ar tuviem draugiem, patīkami pavadīsi laiku.