Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

Šodien pilntiesīgi iesoļojam Gaiļa gadā

© F64

Šonakt saskaņā ar Ķīniešu kalendāru pār astroloģisko pasauli pilntiesīgi sācis valdīt Gailis - mainās gads un enerģijas.

2017. gada 28. janvārī Ugunīgais Pērtiķis no mums atvadīsies un tā vietā ieradīsies Ugunīgais Gailis. Gaiļa gads jau ir iestājies: tas noticis šonakt, plkst. 02.07.

Atbilstoši Ķīniešu kalendāram, laiks tiek skaitīts 12 gadu ciklos. Katrs gads tiek atzīmēts ar kādu no 12 svētajiem dzīvniekiem: Žurka, Vērsis, Tīģeris, Trusis, Pūķis, Čūska, Zirgs, Kaza, Pērtiķis, Gailis, Suns un Cūka. Katrs gads atbilst arī kādai no divām “Iņ un Jaņ” enerģijām. Jaunais 2017. gads būs Ugunīgā gaiļa gads un tajā valdīs “Iņ” jeb sievišķā enerģija.

Gaiļa gadā galvenais princips skan šādi: izturēties pret visām pārmaiņām filozofiski! Cilvēkiem, kuri nav ieraduši slinkot, Gailis palīdzēs karjeras lietās - jūs tiksiet burtiski apbērti ar izdevīgiem un ļoti kārdinošiem piedāvājumiem. Tomēr Gaiļa gadā nevajadzētu steigties, tāpēc jācenšas no visiem piedāvājumiem izvēlaties to vienīgo un īsto, kas izrādīsies vispiemērotākais tieši jums.