Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© http://sandyanastasi.com/

Horoskopi līdz 20.janvārim

AUNS

Daudz enerģijas, kas mudinās doties uz priekšu, un tevi pavadīs labs ceļavējš. Tā kā esi aizrautīgs cilvēks un proti aiz sevis vest un iedvesmot citus, raugies, lai kāds to nesāk izmantot. Būtu godīgi, ja pienākumus sadalītu visiem kolēģiem vienmērīgi. Sekmīgs laiks profesionālajai izaugsmei, savukārt attiecību tēma var sagādāt kādus pārdomu brīžus. Jātiek skaidrībā ar vēlmēm.

VĒRSIS

Šobrīd ir svarīgi atrast laiku, lai apstātos un mierīgi padomātu. Ātrumā iespējams sastrādāt to, ko vēlāk nākas nožēlot. Izvērtē situācijas mierīgi un nebīsties pieņemt lēmumus, jo ir pienācis laiks kaut ko dzīvē mainīt. Lielisks periods jauniem karjeras izaicinājumiem, kā arī kontaktiem ar ārzemēm - gan lietišķiem, gan privātiem. Attiecībās valdīs vieglums un flirts.

DVĪŅI

Var nākties kārtot dažādus jautājumus iestādēs. Ja tā, tad labi sagatavojies un neatkāpies pirmo grūtību priekšā. Darbā daudz pienākumu, un tu emocionāli dzīvosi līdzi visam notiekošajam. Vismaz brīvdienās «nenes darbu mājās» un esi kopā ar savējiem un mīļoto cilvēku. Brīvajiem ļaudīm dažādas pārdomas par privāto dzīvi - kāpēc notiek tā, kā notiek, un ko darīt citādāk.

VĒZIS

Ļoti aktīvs dienu ritums. Trauksies no darba pie darba, arī mājas pienākumi prasīs savu tiesu. Apstājies uz brīdi un paveries apkārt - eksistē taču arī vēl citas lietas. Attiecībās iespējamas viedokļu atšķirības un pretējs skatījums uz situācijām. Ja jautājums nav ļoti būtisks, noņem to no dienaskārtības. Brīvie ļaudis pašā sirds stūrītī jutīs mostamies siltas simpātijas.

LAUVA

Lieliski parādīsi savu profesionālo varēšanu, un tas tiks novērtēts - ar atzinīgu vārdu, materiālā izteiksmē vai ar jaunu karjeras piedāvājumu. Pienācis laiks pārmaiņām! Mājās daudz darīšanu ar radiniekiem un piemērots brīdis pārkārtot un uzlabot interjeru. Brīvajiem cilvēkiem dzīve var uzdāvāt interesantu iepazīšanos, kas sirdī atmodina romantiskas jūtas.

JAUNAVA

Strādājot ikdienas darbus, kaut kas var bremzēties un arī īpaša gandarījuma nebūs. Atbildi sev - vai tas ir tas, ko tiešām vēlies darīt? Varbūt pienācis laiks mērķēt augstāk pa karjeras kāpnēm vai paplašināt spēles laukumu. Attiecību tēma prasīs nopietnu un atbildīgu pieeju. Raugies ar skatu nākotnē. Būtiski, lai līdzās ir cilvēks, uz kuru vienmēr vari paļauties.

SVARI

Derētu padomāt par norisēm profesionālajā jomā. Strādājot ikdienas darbus, kaut kas var bremzēties un arī īpaša gandarījuma nebūs. Atbildi sev - vai tas ir tas, ko tiešām vēlies darīt? Varbūt pienācis laiks kaut ko mainīt. Privātajā dzīvē valdīs mīlestība un spēcīgas jūtas. Tās bangos un iedvesmos. Ģimenes cilvēkiem sirsnīgi brīži kopā ar savējiem.

SKORPIONS

Krāsaina sajūtu gamma. Pirmajā vietā var izvirzīties sirdslietu tēma. Tajā paredzams interesants laiks - emocijas, kaislības un piedzīvojumi. Arī profesionālajā jomā iespējamas pārmaiņas un jaunas iespējas. Labs laiks jaunām zinībām, profesionālo iemaņu papildināšanai un komandējumiem. Pašam jāsaprot, kas patlaban ir un kas nav svarīgi, un jāizvērtē prioritātes.

STRĒLNIEKS

Enerģijas un oriģinālu ideju tev netrūks. Veiksme biznesa sarunās, kas var vainagoties ar ienesīgu vienošanos, bet jāpievērš uzmanība dokumentu juridiskām niansēm. Īstais laiks, lai papildinātu profesionālās prasmes, daloties pieredzē, dodoties uz kādu semināru, piesakoties interešu vai svešvalodu kursos. Privātajā dzīvē nemierīgs un dzirkstošs laiks.

MEŽĀZIS

Paredzamas lietišķas tikšanās un darījumu sarunas. Vairumā gadījumu tās dos rezultātus, bet, ja kaut kas bremzējas, atliec uz vēlāku laiku un nodarbojies ar tiem jautājumiem, kuros ir kustība. Cilvēki ieklausīsies tavā viedoklī, tikai nedrīkst sākt uzskatīt, ka visu zini labāk. Attiecībās ar mīļoto cilvēku valdīs sirsnība, tomēr jāuzmanās no sīkiem sadzīviskiem strīdiņiem.

ŪDENSVĪRS

Gremdēsies filozofiskās apcerēs, un prātā nāks interesantas un noderīgas atklāsmes par dzīvi. Var rasties vēlme pēc pārmaiņām, un tas ir uz labu. Raugies pēc izdevīgāka darba piedāvājuma vai sāc savu biznesu. Brīvdienās izej sabiedrībā, satiecies ar mīļiem draugiem, tikai uzmanies no pārliekas bohēmas. Piemērots laiks arī nelielam izbraucienam vai atvaļinājuma ceļojuma plānošanai

ZIVIS

Sajutīsi radošo pacēlumu, un darbi ies no rokas. Tomēr jāsargās no pārslodzes, tā var negatīvi ietekmēt pašsajūtu. Mīli sevi un atvēli arī laiku atpūtai. Darbs no tā necietīs, tieši pretēji. Turklāt, apspriežot atalgojuma jautājumu, izstāsti par visām savām prasmēm, un ir iespējas ienākumus palielināt. Daudz panāksi ar smaidu un šarmu. Cilvēki izrādīs simpātijas un uzmanību.