Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Horoskopi

Praktiskā Astroloģija janvārī piedāvā iespēju uzdot jautājumu astrologam

© nra.lv

Gaiļa gadu varētu nosaukt par “agresīvās diplomātijas” gadu, jo Ugunīgais Gailis māca, ka reizēm tomēr spēks un aktīva darbība ir labākais veids, kā risināt konfliktus. Uzzini, kas tevi sagaida pēc Austrumu kalendāra no 2017. gada 28. janvāra, kad Gailis būs klāt!

Ko par cilvēku izstāsta viņa rokraksts? Tas ir gan dvēseles spogulis, gan atklāj mūsu vājās un stiprās rakstura īpašības, temperamentu, talantus, slimības. Grafologs rokrakstā saskata cilvēka emocionālo stāvokli rakstīšanas brīdī, bet nākotni gan nezīlē. Janvāra numura viešņa ir sertificēta grafoloģe Anita Millere, kura tostarp analizē sabiedrībā populāru personu rokrakstu.

Seksam labvēlīgs vai nelabvēlīgs laiks. “Pareizie” un “nepareizie” laulību datumi. Skaistie un zīmīgie datumi. Ir daudz cilvēku, kuri ievēro senus ticējumus, pievērš uzmanību cipariem, Mēness dienām un fāzēm. Sertificēta astrologa Kristapa Baņķa ieteikumi un aizrādījumi par tuvībai visnelabvēlīgākajām vai ieteicamajām dienām izraisa tikpat pretrunīgas reakcijas sociālajos tīklos. Kā tad īsti ir? Parunāsim par mīlestību!

Ūdens. Kaut kas vairāk par ķīmisku formulu. Tā ir viena no svarīgākajām zemeslodes sastāvdaļām, arī cilvēks ir viena liela ūdenskrātuve. Varbūt pienāks brīdis, kad zinātnieki spēs apliecināt, ka ūdenim piemīt spēja pārnest informāciju. Uzzini par ūdens dziednieciskajām īpašībām, kā arī par dienu janvārī, kad ūdens iegūstot brīnumainu spēku.

Profesionāļu stūrītī - elektīvā astroloģija, nozare, kas nosaka, kā izvēlēties labāko dienu kāzām, kad sākt meklēt jaunu darbu, kurā dienā sūtīt CV, kad pirkt auto utt.

Šomēnes tiek zīmēts Dona numeroloģiskais portrets - kāpēc viņam bija jābrauc uz Varanasi? Uzzini, kādi ir aizvadītā gada nozīmīgākie notikumi astronomijā un kosmosa izpētē. Savukārt iepazīšanas vērta ir Lauva - astroloģijā, kultūrā, reliģijā. Un, kā vienmēr, uz 4 lapām ir ērti izņemami un lietojami dzīvesveida kalendāri un horoskopi janvārim, kā arī jautājuma astrologam uzdošanas anketa.

Visās preses tirdzniecības vietās ir pieejams arī kabatas formāta Speciālizlaidums - prognozes šim gadam un horoskops katrai zodiaka zīmei.