Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

ASTROLOGA PROGNOZES: Janvāris. Kas gaidāms pēc gadumijas

© http://www.boulderweekly.com/

Janvāra sākums joprojām paredzams trauksmains un nemierīgs, jo savas aktivitātes izrādīs retrogrādais Merkurs, radot pārpratumus un piņķerēšanos. Pēc tam kļūs nedaudz mierīgāk. Bet mēneša beigās varam sarīkot sev vēl vienus gadumijas svētkus, jo 29. janvārī pēc austrumnieku tradīcijām Ugunīgo Pērtiķi nomainīs tikpat Ugunīgais Gailis, kurš ir mazliet prognozējamāks.

Gadu sākam palēnām

Kā jau regulāri uzsveru - svarīgākas par vispārējiem planētu stāvokļiem ir konkrētu cilvēku un uzņēmumu individuālās astroloģiskās kartes. Taču ir periodi, kurus par nelabvēlīgiem atzīs vairums astrologu, neraugoties ne uz ko. Un viens no tiem ir retrogrādā Merkura periods, kurš sācies jau decembrī un ilgs līdz 8. janvārim. Protams, visus darbus apturēt mēs nevaram, tomēr šajā periodā nebūtu vēlams uzsākt kādus patiešām nopietnus projektus un slēgt līgumus, toties var mēģināt pabeigt to, kas iesākts. Šis periods nav labvēlīgs sadzīves tehnikas vai auto iegādei, toties sekmīgi var izdoties pārdot lietotu auto.

Uzņēmējiem un darbīgiem cilvēkiem

Pēc retrogrādā Merkura beigām no 9. līdz 11. janvārim ir augošs Mēness, kas ir kā plusiņš jaunu darbu uzsākšanai. Žurnāls Praktiskā Astroloģija ikmēneša saimnieciskajā kalendārā vēsta, ka 9. un 10. datumā dienas fonu nosakošais Mēness atrodas Dvīņu zodiaka zīmē, kas ir piemērots laiks sarunām un ideju apspriešanai, bet 11. janvārī Mēness atrodas Vēzī, un šī diena der nopietnākiem saimnieciskiem darbiem. Augoša Mēness fāze būs arī mēneša beigās, no 28. līdz 31. janvārim. Te valdīs Ūdensvīra un Zivju zīmes. Pirmā piemērota domubiedru meklējumiem, darbam ar mūsdienu tehnoloģijām un neordināru ideju realizācijai. Savukārt Zivis var atnest radošas domas attiecībā uz biznesu un pavisam lietišķām lietām.

Mīlestībā romantiskas vēsmas

Mēneša pirmajās dienās mīlestības planēta Venera atradīsies brīvību mīlošajā Ūdensvīra zodiaka zīmē, kas dzirkstī un apžilbina, taču mīl neatkarību un reizumis bīstas no pārliekas pieķeršanās. Savukārt 4. janvārī Venera nonāks Zivju zīmē, akcentējot romantiskas noskaņas, ilgas pēc mīļuma un maigām jūtu izpausmēm.

Pasaulē spriedze joprojām

Runājot par globālām tendencēm, joprojām spēkā ir ilgtermiņa prognozes par to, ka miera nebūs. Dažādos variantos spriedzes kombinācijas veido Plūtons, Urāns, Jupiters - planētas, kas saistās ar varas pārdali pasaulē, migrāciju, militārismu, terorismu, aviāciju u.tml.

Latvijai radošas veiksmes

Latvijā janvārī arī iespējamas problēmas ārlietās, tāpēc šomēnes būtiskus lēmumus labāk nepieņemt. Joprojām jutīga tēma - viss, kas saistās ar nodokļiem, izmaiņām to likmēs un iekasēšanu. Janvārī kādas problēmas vai grūtības var skart banku sektoru. Toties ir labs mēnesis dažādām radošām lietām, kultūras nozarei, kā arī izglītības un sporta jautājumu risināšanai.

Svinam Jaungadu vēlreiz!

2017. gada 28. janvārī sāksies ķīniešu jaunais gads, kad valdīšanu pārņem Ugunīgais Gailis. Pastāv uzskats, ka katram gadam piemīt tādas noskaņās, kādas raksturīgas konkrētajam dzīvniekam. Gailis var būt modrs, skaisti dziedāt, brīdināt par briesmām, dižoties ar krāšņām spalvām un piešiem, bet var arī būt lecīgs, plūkties un stipri ieknābt. Nākamais gads nesola rāmu dzīves plūdumu. 2017. daudziem pavērs iespēju realizēt sevi un parādīt talantus. Taču ir aktīvi jādarbojas. Putns nesīs veiksmi mērķtiecīgiem, ar gribasspēku apveltītiem cilvēkiem un palīdzēs tikai tiem, kas nesēž rokas klēpī salikuši, bet virzās uz priekšu, pārvarot grūtības.