Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© http://jeannimonks.com/

Horoskopi līdz 31.decembrim.

AUNS. Svētku laiks pienācis nemanot - vēl jāpaspēj sagādāt gardumus mielasta galdam un jāiesaiņo dāvanas. Taču prāts kavēsies pie ikdienas darbiem, profesionālajiem un karjeras jautājumiem. Trakajā dienu skrējienā vajag kādu brīdi veltīt sev un mierīgi atpūsties. Par labu nāks vitamīnu kūre un SPA vai pirts procedūras. Galvenais - neļaujies stresam un atceries, ka sevi jāmīl.

VĒRSIS. Ziemassvētkos apciemo tuviniekus, bet Jaungadā dodies uz kādu publisku pasākumu. Aktuāla sabiedriskā dzīve, labprāt satiksies ar cilvēkiem un gribēsi visur piedalīties. No tā gūsi pozitīvas emocijas, cilvēki uzsmaidīs un varbūt satiksi kādu, kam vēlāk izrādīsies nozīmīga loma dzīvē. Ja iespējams, vari kopā ar ģimeni vai draugiem svētku laikā ieplānot tālāku ceļojumu.

DVĪŅI. Gada nogale paies steigā. Saimniekošanai mājās laika atliks maz, jo lielāko daļu veltīsi darbam un sabiedriskām aktivitātēm. Iespējams, jāsakārto lietišķi jautājumi iestādēs vai ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem. Ir labs laiks arī sarunām ar bankām, taču līgumu slēgšanu gan būtu vēlams atlikt līdz janvāra vidum. Svētkos esi kopā ar savējiem un apciemo arī tālākus radus.

VĒZIS. Mājas dzīve paņems daudz uzmanības. Sapratīsi, ka pirms gadumijas vēl daudz darāmā. Lai viss notiek raitāk, sarīko ģenerāltīrīšanu, iesaistot mājiniekus. Svētkos klāj galdu un aicini ciemos radus un draugus. Ģimenes lokā jutīsies lieliski, būs interesantas sarunas, mīļas pārsteigumu dāvanas un gaišo svētku noskaņa visapkārt. Darba vai biznesa darīšanas noliec malā.

LAUVA. Pirms gadumijas gribēsi pagūt nokārtot kādus lietišķos vai darba jautājumus, taču sasteigt nevajadzētu, nepilna nedēļa starpsvētku gaisotnē nav īstais laiks nopietniem darbiem. Patīkami pavadīsi laiku kopā ar ģimeni un pie svētku galda pulcināsi plašu radu loku. Vēlreiz pārliecināsies, ka savējie - tā ir vērtība. Svētku laikā apmeklē arī kādus publiskus izklaides pasākumus.

JAUNAVA. Svētki var traucēt lietišķajiem plāniem, un tu vairāk būsi noskaņots strādāt, nevis svinēt. Kaut ko padari, tomēr arī brīvdienas vajadzētu izbaudīt. Jautājumi, kas saistās ar profesionālo jomu, var radīt stresu, tāpēc jebkādus lēmumus vēlams atlikt uz nākamo gadu. Svētkos vislabāk jutīsies šaurā tuvinieku lokā vai vispār tikai divatā ar mīļoto cilvēku.

SVARI. Gadumijas tuvošanās rosinās pārdomas - ko esi paveicis un ko vēlētos izdarīt tuvākajā nākotnē. Iespējams, darbā vēl daudz kas jāpaveic. Svētkos vislabāk jutīsies kopā ar savējiem - posīsi māju, cepsi pīrāgus un gaidīsi ciemos radus un draugus. Savstarpējā dāvanu pasniegšana sagādās prieku, un būs daudz pozitīvu emociju, kas iedvesmos turpmākajiem darbiem.

SKORPIONS. Svētku laikā vēlēsies būt kopā ar ģimeni, un trakajā dienu ritumā tomēr būsi padomājis par jaukām dāvaniņām. Tuvinieki par tām priecāsies no sirds. Neaizmirsti apsveikt arī radus un draugus, kas šobrīd dzīvo ārzemēs. Bet, ja ir iespējas, kopā ar citiem ģimenes locekļiem dodies viņus apciemot. Izraušanās no ierastās vides ļaus labāk atpūsties un sagādās prieku.

STRĒLNIEKS. Aktuāli finanšu jautājumi. Var rasties iespējas nopelnīt, un par labu darbu vari cerēt arī uz prēmiju. Iegādājies kādu dārgāku lietu mājām, piemēram, mēbeles, gleznu, interjera dekoru. Tā var būt lieliska dāvana svētkos visai ģimenei. Brīvajās dienās visus darbus atliec malā, mazliet pasvini, bet arī atpūties, izgulies un dari to, kas uzmundrina, vairo prieku un optimismu.

MEŽĀZIS. Gada nogales parasti ir pārdomu un izvērtēšanas laiks. Būsi uz filozofisku un apcerīgu noskaņu viļņa, kā arī apdomāsi dažādus plānus nākotnei. Kādā brīdī šķitīs, ka svētki izjauc ierasto dienu ritmu un ir tikai traucēklis. Brīvdienās vari mazliet pastrādāt, bet ar mēru. Ģimene vēlas, lai būtu kopā ar viņiem, pilns enerģijas un dzīvesprieka, nevis darba rūpju pārņemts.

ŪDENSVĪRS. Svētkos būsi gatavs savās mājās pulcināt kopā radu saimi un tuvus draugus, klāt bagātīgu svētku galdu un cienāt viesus ar eksotiskiem kulinārijas brīnumiem. Svētku tēriņos gan esi apdomīgs un parēķini arī uz priekšu. Vajadzētu atstāt rezervīti gada pirmajām dienām. Patlaban nav labs laiks tehnikas iegādei, bet, ja tomēr pērc, tad pārbaudi kvalitāti un garantijas.

ZIVIS. Svētku svinēšanai vajadzētu gatavojies laikus - iztīrīt un uzpost mājokli, sarūpēt maltīti un iesaiņot dāvanas. Ja visu atstāsi uz pēdējo brīdi, var rasties diezgan liels stress. Šogad būsi noskaņots saviem mīļajiem pasniegt praktiskas un noderīgas lietas. Taču atceries, ka ne jau cenā vai lielumā slēpjas dāvanas patiesā vērtība. Galvenais - dāvinātāja sirds siltums.