Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

Ziemassvētku dāvanas atbilstoši horoskopa zīmēm

© F64

Jau pēc nedēļas tiks svinēti vieni no gaidītākajiem gada svētkiem - Ziemassvētki. Kā jau ierasts, tad šajā laikā ik viens dalās dāvināšanas priekā un cenšas sarūpēt kādu mīļu dāvanu saviem tuvajiem. Iespējams, to būs vieglāk izdarīt vadoties pēc cilvēku horoskopa zīmēm.

Aunam
vislabāk dāvināt ko tādu, kas palīdzēs atbrīvoties no liekās enerģijas un vairos pozitīvas emocijas. Lieliska dāvana būs skrituļslidas, slēpes, slidotavas apmeklējums, lidojums vēja tunelī un līdzīgas izklaides. Tiem Auniem, kuri jau ir gados vai kādu citu iemeslu dēļ nevar aktīvi pavadīt brīvo laiku, var dāvināt labāko komēdiju izlasi vai biļetes satīriska vai komiska teātra apmeklējumam.

Vērsim
vislabāk dāvināt kaut ko, kas palīdz atslābināties un atpūsties no ikdienas dinamikas. Par labām dāvanām kļūs: SPA salona apmeklējums, masāžas veikšana, zvaigžņu projektors, mīksta un ērta gultasveļa, meditācijas mūzikas ieraksti utml. Ja apdāvināmais ir uzņēmuma vadītājs, tad lieliska dāvana būs arī ērts biroja krēsls vai pudele elitāra alkohola.

Dvīņiem
vislabāk dāvināt lietas, kas ļaus viņiem apmierināt nevaldāmo zinātkāri. Tās var būt tematiskas ekskursijas, kas saistītas ar noslēpumiem un leģendām, detektīvromāni, kā arī sarežģītas puzles. Lieti noderēs arī lietas, kas palīdz komunicēt, piemēram mobilais telefons, psiholoģiska treniņa apmeklējums vai telefona numuru piezīmju grāmatiņa sarkanos vākos.

Vēzim
vislabāk dāvināt kaut ko, kas palīdzes viņu enerģiju saistīt ar 2016. gada enerģiju. Tā var būt efektīva aromātiskā lampa ar plašu ēterisko eļļu klāstu. Kā arī, var izvēlēties dāvanu, kas palīdz uzlabot garastāvokli un sniegs mundrumu: sporta kluba abonements, mājas trenažieris, cirka apmeklējums. Laba dāvana būs arī grāmata, kas palīdz apgūt manipulāciju ar cilvēkiem vai ielūgums uz šāda veida nodarbībām.

Lauvai
vislabāk dāvināt lietas, kas spēs pilnībā apmierināt viņu tīksmināšanos ar sevi: stilīgs un grezns apģērbs, aksesuāri un greznumlietas, spogulis un pūdernīcas (lieliski piemēroti būs jebkuri priekšmeti ar spoguļvirsmām). Papildus, laba dāvana Lauvai būs arī lietas, kas saistītas ar viņu hobiju vai pašizpausmes līdzekļiem. Piemēram otu komplekts vai audekls tiem, kuri glezno, bungu vālītes bundziniekiem, oriģināli mediatori ģitāristiem utml.

Jaunavai
vislabāk dāvināt to, kas saistīts ar kaisli. Tas var būt erotiskas apakšveļas komplekts, seksa rotaļlieta (tomēr, ņem vēra, ka šādas dāvanas var atļauties dāvināt vienīgi ļoti tuvs cilvēks), kamasutras grāmata, aromātiskās eļļas - afrodiziaki. Laba Ziemassvētku dāvana būs arī lietas, kas saistītas ar atpūtu un relaksāciju - atslābinoša masāža, mīksts pleds, šūpuļkrēsls, mākslīgais kamīns.

Svariem
vislabāk dāvināt ko tādu, kas trenē nervu sistēmu, stiprina to un attīsta garīgo attīstību. Svariem var dāvināt zemūdens masāžu, kartinga halles apmeklējumu. Lieti noderēs arī lietas, kas nodrošina labu miegu (acu maska miegam, ortopēdiskais spilvens), ka arī stilīgi aksesuāri, kas piestāv bāzes garderobei.

Skorpionam
vislabāk nedāvināt negaidītas dāvanas - reakcija var būt neprognozējama. Iepriekš uzzini, ko Skorpions velētos saņemt Ziemassvētkos, tas ļaus nodrošināties pret šī cilvēka aizvainošanu, kā arī viņam pašam aiztaupīs vilšanos. Ja tomēr esi stingri apņēmies pārsteigt Skorpionu, tad papildini viņa kolekciju (ja viņš kaut ko krāj), vai arī uzdāviniet viņam dāvanu grozu ar tiem kārumiem, kas viņam garšo. Nekādā gadījumā nedāvini viņam dāvanas, kas vedina uz domu, ka Skorpionam kaut kas obligāti jādara.

Strēlniekam
vislabāk dāvināt lietas, kas palīdzēs atbrīvoties no iekšējās spriedzes un neļaus viņu dzirkstošajai enerģijai nākt uz āru sliktā veidā. Tas var būt ielūgums uz dejošanas meistarklasi, abonements enerģiskām deju nodarbībām, boksa maiss (aktuāls arī dāmām), vannas sāls izlase, kas ļauj atslābināties. Lieliska dāvana būs arī jebkura lieta, kas saistīta ar humoru.

Mežāzim
vislabāk dāvināt kaut ko, kas liks viņam nodarboties ar dažādām aktivitātēm. Tās var būt ekskursijas biļetes, vai sporta zāles abonements, tematiska datorprogramma, kas lieti noderēs darbā vai biznesa uzsākšanai. Laba dāvana būs jebkurš priekšmets, kas ļaus Mežāzim demonstrēt savu pārākumu un apmierinātību. Nekļūdīsies arī tad, ja dāvināsi statusu apliecinošu dāvanu.

Ūdensvīram
vislabāk dāvināt tādu dāvanu, kura palīdzēs paplašināt paziņu loku un pārvarēt tieksmi pēc kolektīvām aktivitātēm. Piemēram, ielūgums uz jebkuru meistarklasi vai teātri, gana labs būs jebkurš pasākums, kurā piedalās liels skaits cilvēku un notiek tuva mijiedarbība. Ja tavs Ūdensvīrs ir kādas komandas fans, tad ļoti laba dāvana būs biļetes uz spēli, kurā piedalīsies viņa mīļākā komanda/ sporta pārstāvis.

Zivīm
vislabāk dāvināt ko tādu, kas viņām ilgi uzlabos garastāvokli un pašapziņu. Dāvanas veids stipri atkarīgs no tā, kas konkrētajām Zivīm patīk. Tā var būt grāmata, apģērbs, juvelierizstrādājumi, kristāls, ko novietot uz galda, vai pat mīksta rotaļlieta. Laba dāvana būs arī teātra apmeklējums un kaut kas īpaši garšīgs.