Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

Uzzini sava kaķa horoskopa raksturojumu

© scanpix

Zodiaka zīmes ietekmē ne vien cilvēku, bet arī cilvēka četrkājainos draugus. Arī kaķiem ir savs horoskopa raksturojums,kas ir īpaši jāņem vērā, lai ar savu mīluli spētu labi sadzīvot.

Kaķis - AUNS (21.03. - 20.04.)

Kaķis auns ir agresīvs, bezbailīgs, enerģisks un uzņēmīgs, pielieto gan garīgu, gan fizisku piepūli sava mērķa sasniegšanai. Šis kaķis ir kareivis - stratēģiski izplāno sava laupījuma medības. Viņš ir privātīpašniecisks, ļoti aizsargā savu privāto telpu un neapšaubāmi arī tevi, uztverot kā daļu no savas teritorijas. Paiet ilgs laiks līdz kaķis auns akceptē jaunas personas tavā dzīvē. Viņa skatījumā esi tu un kaķis, divi, kuriem ir ļoti īpašas un ciešas attiecības. Šim kaķim patīk spēlēties ar bērniem. Ar citiem dzīvniekiem parasti slikti satiek. Viņam ir milzīga apetīte. Ēdiena izvēlē būtiska gan kvantitāte, gan kvalitāte. Ja vēlies šo nemiera garu kontrolēt, parādi, ka tu esi saimniece un noteicēja savās mājās.

Kaķis - VĒRSIS (21.04. - 20.05.)

Kaķim vērsim svarīgas dzīves baudas, īpaši laba maltīte un laiskošanās ar pilnu vēderu. Tāpēc šīs zīmes kaķim bieži ir liekais svars. Maltītes saturs un kvalitāte nav noteicošā, būtiskākais ir regulāri papildināt barību. Kaķis vērsis neiekulsies nepatikšanās, jo viņu nesaista piedzīvojumi. Viņš nelabprāt pamet savas mājas, necieš braucienus ar mašīnu, īpaši, ja tiek ievietots speciālajā kaķu grozā - uztvers to kā nodevību. Kaķis vērsis ir ļoti pieķēries saimniekam, ja reiz viņš ielaida tevi savā sirdī, viņš darīs visu tavā labā un nepārstās tevi mīlēt, pat, ja dosies prom uz ilgāku laiku. Šim kaķi patīk bērni. Vislabāk kaķis vērsis jūtas harmoniskās ģimenēs, kur neviens no viņa neprasa pārlieku centību. Viņa moto: maksimāls komforts ar minimālu piepūli.

Kaķis - DVĪNIS (21.05. - 21.06.)

Smieklīgs, draiskulīgs, ziņkārīgs, taču no otras puses - rezervēts un intraverts. Kaķis dvīnis var iemācīties, piemēram, ar vienu slaiku kustību atvērt durvis. Šādus trikus viņš pielieto, lai pārsteigtu un uzjautrinātu tevi, tāpēc nesodi viņu par to. Viņš bieži ņaud, cenšoties sarunāties ar tevi. Šim kaķim patīk klausīties radio un skatīties TV pārraides. Kaķis dvīnis ir atjautīgs un blēdīgs, mēģinās sajaukt ne tikai tavu dzīves telpu, bet arī prātu. Ir grūti šis kaķim izpatikt ar ēdienu, viņš vēlas daudzveidīgu un vislabākās kvalitātes maltīti. Kaķim dvīnim ir būtisks tuvs kontakts ar pēc iespējas vairāk cilvēkiem. Viņš var būt rāms arī pret svešiniekiem, gandrīz ikviens var viņu samīļot. Taču viņš skaidri atšķir draugu no ienaidnieka. Ja jūti, ka viņš turas pa gabalu no kāda, ņem to vērā! Bieži šis kaķis nespēj sadzīvot ar citiem mājdzīvniekiem.

Kaķis - VĒZIS (22.06. - 22.07.)

Šim kaķim nepieciešama milzīga uzmanības deva. Viņš ir iemīlējies tevī, un nemitīgi vēlas būt tavā tuvumā. Kaķis vēzis ir ļoti mātišķs, mīlošs un gādīgs. Viņš vēlas, lai visi viņus apbrīno, ja nesaņem pienācīgu uzmanību, var saslimt ar neirozi. Šis kaķis ir lielisks aktieris, īpaši reizēs, kad jāpanāk vēlamais. Kaķis vēzis rūpējas par māju ar tādu pašu centību, kā to dari tu. Viņš ir kluss un kautrīgs, tāpēc vēlas dzīvot kopā ar spēcīgu personību, ātri pieķeras un iemīl savu saimnieku. Ja pieaudzis kaķis vēzis ienāk tavā ģimenē, viņš būs atturīgs un bikls pat vairākus mēnešus, bet tiklīdz apzināsies, ka esi viņa mīlestības vērta, no sirds pieķersies tev. Ar citiem kaķiem dažkārt attiecības ir komplicētas, taču suns var kļūt par labu viņa draugu.

Kaķis - LAUVA (23.07. - 23.08.)

Šīs zīmes kaķim piemīt dižciltība un iznesība. Viņš ir ļoti romantisks un šarmants kaķis, spēj savaldzināt un nohipnotizēt. Šīs zīmes kaķis ilgu laiku pavada atpūšoties, un lielākoties ir visai pasīvs. Viņš cienīgi soļo pa māju meklējot uzslavas un apbrīnu. Ja nepievērsīsi viņam pietiekamu uzmanību, mīlestību un pieķeršanos meklēs pie kāda cita ģimenes locekļa. Viņam nav šaubu, ka ir visu kaķu karalis, tāpēc lielu daļu sava laika tērē sava izskata uzlabošanai - lai kažoks spīdētu kā zīds. Viņa iecienītākais ēdiens ir svaiga gaļa, taču, ja to būs jāgaida pārāk ilgi, tev nāksies pielabināties ar kādu gardu kumosiņu. Ja viņš jutīs, ka ir mīlēts un novērtēts, darīs visu tavā labā. Viņš ir paļāvīgs un draudzīgs, nebaidās no svešiniekiem. Tajā pašā laikā - drošsirdīgi aizsargās tevi no briesmām. Kaķis lauva ne pārāka labi sadzīvo ar citiem dzīvniekiem, īpaši suņiem.

Kaķis - JAUNAVA (24.08. - 23.09.)

Šīs horoskopa zīmes pārstāvis ir visizvēlīgākais, nervozākais un untumainākais kaķis. Rūpīgi iekārto viņam ērtu un skaistu guļvietu, rūpējies par vienmēr tīru kastīti, pretējā gadījumā vaino pati sevi, jo viņš meklēs citu tualeti. Šim kaķim būtiska kārtība, higiēna un laba veselība. Reti redzēsi viņu notraipītu, tāpat viņa ēdiena trauki būs nevainojamā kārtībā. Kaķis jaunava ir dzimis, lai kritizētu, viņš ir maksimālists. Apziņa un loģika ir spēcīgāka par šī kaķa instinktiem. Vienīgais, kas aptur viņu ceļā uz mērķi ir briesmas, jo drošība šim kaķim ir pirmajā vietā! Dzimis zemes stihijā, kaķis jaunava mīl dabu, arī tavus istabas augus, šī varētu būt problēma! Viņš dzīvo pēc saviem noteikumiem, ja uzspiedīsi savu skatījumu, kļūs neierasti kluss. Ja vēl tikai vēlies iegādāties šī horoskopa kaķi, rēķinies, ka pirmajā tikšanās reizē viņš tevi kritiski uzlūkos, tam sekos klusa, novērojoša pozīcija. Ja viņš izlems, ka esi pelnījusi tuvāku iepazīšanos, kļūs par vismīļāko un jaukāko mājdzīvnieku. Šis kaķis parasti labi saprotas ar saviem sugas brāļiem.

Kaķis - SVARI (24.09. - 23.10.)

Šī zvaigznāja kaķis ir jautrs un sabiedrisks vērotājs. Kaķim svariem ir nepieciešama kompānija, vislabāk vēl viens kaķis, piemēram, dvīnis vai ūdensvīrs. Viņam nepieciešama jautrība un pozitīva enerģija, pretējā gadījumā viņš jutīsies vientuļš un nelaimīgs. Šis kaķis neciešs netaisnību, cīnīsies pret to. Neraugoties uz neveiksmēm, nezaudēs pozitīvo skatījumu uz dzīvi un cilvēkiem. Viņš grib lai ikviens viņu mīl. Kaķim svariem nepatīk konflikti, viņš vēlas harmoniju, tāpēc darīs visu, kas viņa spēkos, lai labi izturētos un nostiprinātu saikni ar tevi. Pārtikas izvēlē šis kaķis ir diezgan pieticīgs. Šis kaķis ļoti mīl bērnus.

Kaķis - SKORPIONS (24.10. - 22.11.)

Viņš ir nenovīdīgs, neprognozējams, mīl un ienīst ar vienlīdz stipru kvēli. Šim kaķim patīk agresīvas spēles - skrāpēt vai kost. Kaķim skorpionam ir ļoti nozīmīga sava teritorija, to rūpīgi apsargās, novērojot ikvienu, kas pārkāpis mājas slieksnim. Šīs kaķis ir ļoti greizsirdīgs, šņāc, kad viņam kāds atņem tavu uzmanību, īpaši, ja esi vienīgā dzīvnieka saimniece. Kaķis skorpions bieži nesaprotas ar bērniem, viņos saskata konkurentus. Kaķim skorpionam vislabāk patīk laukos, jo viņš ir labs mednieks, spēj par sevi pastāvēt. Ja viņš ielaidīs tevi savā sirdī, uzskatīs par savu privātīpašumu, aizvien vairāk pieprasot tavu uzmanību!

Kaķis - STRĒLNIEKS (23.11. - 21.12.)

Kaķis strēlnieks ir pētnieks. Labprāt ceļo ar mašīnu. Šīs zīmes pārstāvim nepieciešama brīvība, iespēja redzēt, kas notiek aiz viņa teritorijas. Strēlnieka zīmes kaķis ir veiksmīgs, laimīgs un izveicīgs. Dažkārt pārlieku pašpārliecināts. Riskē un arī savainojas, taču reti mācās no savām kļūdām. Nezaudē ticību sev un savām spējām. Iespundēts istabā, viņš var sākt asināt nagus pret tapetēm vai saplēst kādu puķupodu. Viņš vienmēr ir izsalcis, taču tas nemazina šī kaķa prasības pret ēdiena kvalitāti. Kaķis strēlnieks parasti ir slaids, jo uzņemtās kalorijas tūlīt pārvērš enerģijā. Šis kaķis ātri pielāgojas jauniem apstākļiem. Ar citiem kaķiem ir draudzīgs, bet mēdz viņus arī ignorēt.

Kaķis - MEŽĀZIS (22.12. - 20.01.)

Šīs zīmes pārstāvis ir diezgan kautrīgs, rezervēts un ne visai sabiedrisks. Šis ūsainis pēc sava arhetipa ir vairāk suns nekā kaķis. Viņam piemīt neatlaidība un centība, izteikts instinkts un drosme. Viņš ir arī ambiciozs, nekad nepametīs iesākto. Lai gan šis kaķis vairāk ir intraverts, viņam nepieciešams arī kontakts ar cilvēkiem un dzīvniekiem, pretējā gadījumā var ieslīgt melanholijā. Šis kaķis ir augstās domās par sevi, ja viņš jutīs, ka tu novērtē viņu - būs mīlošs mājdzīvnieks. Kaķis atzīst tikai augstas kvalitātes ēdienu. Tāpat vēlas viskvalitatīvākās rotaļlietas un kopšanas piederumi. Šis kaķis neciešs apstākļu maiņu, pat mēbeļu pārbīdīšana istabā nav viņam pa prātam. Viņš ir nelaimīgs, ja ģimenē ieņem zemāko pozīciju un darīs visu, lai uzlabotu savu statusu. Ģimenē, ienākot bērnam, vai nu aizstāvēs mazuli, vai greizsirdīgi noraudzīsies viņā. Ja iegādāsies vēl vienu ķepaini, kaķis mežāzis sajutīsies ļoti svarīgs.

Kaķis - ŪDENSVĪRS (21.01. - 18.02.)

Šīs zīmes pārstāvis ir ļoti dīvains, savdabīgs un nepakļāvīgs mājdzīvnieks. Šim kaķim nepieciešama uzraudzība, jo ziņkārīgā daba ap viņu rada haosu un nepatikšanas. Viņam ir sarežģīts raksturs, bieži vien pats ar sevi nav īsti mierā. No vienas puses šis kaķis grib būt mīlēts, bet no otras - labprāt parāda savus nagus. Viņš ir pilns pretrunu. Kaķim ūdensvīram patīk provocēt, jo tas nozīmē būt uzmanības centrā! Viņu neaptur neveiksmes. Nav viegli izvēlēties šim kaķim pārtiku, jo viņš ir kaprīzs, pēkšņa atteikšanās no iecienīta ēdiena ir īsti viņa dabā! Neskatoties uz to, ka viņš pārbauda tavu pacietību, arī apbrīno un vēlas līdzināties tev. Svešinieku klātbūtne padara viņu nervozu, vēl ekscentriskāku. Viņš nekontaktējas ar citiem kaķiem, ja tie šķiet pārāk parasti.

Kaķis - ZIVIS (19.02. - 20.03.)

Šī zvaigznāja kaķis parasti ierauga to, ko citi nepamana. Šis kaķis ir sapņotājās ar rotaļīgu dabu, arī ļoti sirsnīgs, mīļš ar apbrīnojamām manierēm. Viņš vēlas būt mīlēts un pārdzīvo, ja jūt, ka tu pienācīgi nerūpējies par viņu. Savukārt, ja jutīs tavu lojalitāti pret viņu - darīs visu, ko liksi. Šīs zīmes kaķis instinktīvi ievēro, ka nedrīkst otram darīt to, kas pašam nepatīk! Viņu nav iespējams pārliecināt, visu darīs pēc sava prāta, jo viņam nepatīk pakļauties noteikumiem. Šī iemesla dēļ, vislabāk jūtas ģimenē, kurā nav stingru robežu, katrs dzīvo savu dzīvi. Viņš pārsteidzoši sajūt tavas vēlmes un garastāvokli. Viņa uzmanība pilnībā koncentrēta tavā virzienā, tāpēc šis kaķis būs greizsirdīgs uz citiem dzīvniekiem un cilvēkiem tavā dzīvē.

Sagatavots pēc: espati.lv