Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© http://www.vedicgrace.com/

Horoskopi līdz 15.decembrim.

AUNS. Mājās jāgādā par saticību. Ja kaut kas sakrājies uz sirds, nevajag apvainoties vai strīdēties, bet mierīgi viss jāizrunā. Izstāsti, kas tev rūp, un uzklausi mājiniekus. Lielus saimniecības darbus neplāno, bet velti vairāk laika sev. Vēlams ievērot veselīgu dienas režīmu, nodarboties ar sportu un lietot vitamīniem bagātu pārtiku. Nav labs laiks sadzīves tehnikas iegādei.

VĒRSIS. Piemērots brīdis mājokļa uzpošanai un mēbeļu nomaiņai. Nopērc jaunus pārklājus, aizkarus, galdautus vai citus interjera priekšmetus, kas telpām piešķir jaunu veidolu. Ja risināmi juridiskie jautājumi, kas saistās ar īpašuma apsaimniekošanu vai komunālajiem pakalpojumiem, tad ir īstais laiks visu sakārtot. Sekmēsies sarunas iestādēs un apsaimniekošanas organizācijās.

DVĪŅI. Veiksmīgs laiks lietišķām sadzīves darīšanām - sarunām ar namu apsaimniekotājiem vai komunālo pakalpojumu sniedzējiem. Ja ir jāpārslēdz kādi līgumi, dari to tagad.

Vislielākais atbalsts un stiprais plecs ir ģimene un tuvākie radinieki. Ja nepieciešama palīdzība vai padoms, tad pirmām kārtām vērsies pie savējiem, sapratīsieties no pusvārda.

VĒZIS. Ģimenē valdīs sapratne, būs kopīgas sarunu tēmas un līdzīgs skatījums uz dzīves vērtībām. Brīvdienas pavadi kopā ar mīļoto cilvēku, ģimeni un labiem draugiem, apmeklējiet kādu mākslas vai izklaides pasākumu. Diezgan aktuālas būs naudas lietas. Prātosi, kā nopelnīt, un rēķināsi, kā ienākumus lietderīgi sadalīt. Var būt palieli tēriņi par saimniecības vajadzībām.

LAUVA. Privātā joma, attiecības un ģimenes dzīve būs pirmajā vietā. Labprāt kopā pavadīsiet laiku, būs interesanta sarunas un mīļa attieksme citam pret citu. Ja esi ieplānojis nelielus remontdarbus, tad ir piemērots laiks santehnikas nomaiņai, veļas vai trauku mašīnas, kā arī ledusskapja iegādei. Pērkot sadzīves tehniku, pievērs uzmanību kvalitātei un garantijām.

JAUNAVA. Daudz darīšanu ar ģimenes locekļiem - jāpalīdz ar padomu vai praktiski, brīvdienās kopā ar savējiem derētu apmeklēt kādu kultūras vai izklaides pasākumu, kā arī apciemot tālākus radus.

Pāriem attiecībās var parādīties jauna dzirksts, kas atsvaidzina ikdienību. Ja rodas kādas sīkas nesaskaņas, neapspried tās ar cilvēkiem no malas, tā ir tikai tava un otra cilvēka darīšana.

SVARI. Pirmajā vietā mājas dzīve un attiecības ar savējiem. Pēc spraigām darba dienām tevi tur gaida rāma atpūta un nesteidzīgas sarunas. Brīvdienās sarīkojiet jautru ballīti paši sev un mīļiem draugiem.

Saviesīgās sarunās laiks tiks pavadīts patīkami. Ja plāno kādus saimniecības darbus, tad vislabāk veiksies tie, kas saistās ar interjera izdaiļošanu un uzpošanu.

SKORPIONS. Mājas dzīve ritēs diezgan nemierīgi. Katram no tuviniekiem būs kādi aktuāli jautājumi, kurus gribēsies apspriest un risināt. Pirms svētkiem vajadzētu arī uzpost un izdaiļot mājokli. Varbūt kādā telpā nepieciešams neliels kosmētiskais remonts vai interjera atsvaidzināšana. Taču atceries arī par savām interesēm - šis ir labs laiks jaunu zinību apguvei un redzesloka paplašināšanai.

STRĒLNIEKS. Vari ieplānot lielākus pirkumus mājas saimniecībai - piemēram, mēbeles vai sadzīves tehniku. Ir labas iespējas pavairot ienākumus un brīvos līdzekļus veiksmīgi ieguldīt.

Brīvdienas pavadi mājās, paveicot sen ieplānotus darbus, kas ikdienas steigā palikuši nedarīti. Ar aktīvo rosību aizrausi mājiniekus, viņi labprāt iesaistīsies, un tādējādi izdosies daudz paveikt.

MEŽĀZIS. Būsi noskaņots praktiski un saimnieciski. Var rasties vēlme kaut ko mainīt mājas vidē, piemēram, pārkārtot telpas un iegādāties gaumīgus interjera priekšmetus. Pārskati savu un ģimenes garderobi. To, kas vairs netiek valkāts, izmet un papildini ar jaunām, skaistām lietām. Taču, lai arī ko tu būtu iecerējis, izrunā to ar citiem mājiniekiem. Uzklausi un respektē savējo viedokli.

ŪDENSVĪRS. Pirmajā vietā darbs vai bizness, un var gadīties, ka jāstrādā arī brīvdienās, lai paspētu to, kas vēl jāpaveic pirms gadumijas. Ir jādomā par jaunām peļņas iespējām, un prātā nāks interesantas idejas. Tomēr atrodi brīdi, lai apdarītu mājas darbus, un sadali pienākumus visiem ģimenes locekļiem. Brīvdienās dodies iepirkšanās tūrē un nopērc saimniecības lietas ilgākam laikam.

ZIVIS. Būs daudz enerģijas, taču jāraugās, lai tā tiek izlietota lietderīgi. Ja kaut kas nevirzās uz priekšu kā plānots, labāk atlikt uz vēlāku laiku. Brīvdienās gan gribēsi mierīgi atpūsties. Taču ģimenei būs citi plāni - gan rosīšanās mājās, gan vēlme apmeklēt pasākumus. Jāatrod kompromiss. Ir vērts kaut kur kopā iziet. No mākslas vai izklaides pasākumiem gūsi pozitīvas emocijas.