Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency

Horoskopi līdz 8.decembrim.

AUNS. Vislabāk pavadīt laiku mierīgā, ģimeniskā atmosfērā. Kopā «parušinieties» mājas saimniecībā, apskatiet, kas pārkārtojams vai uzlabojams. Ieklausies otrās pusītes un mājinieku viedoklī un respektē viņu vēlmes. Brīvdienās vēlams apmeklēt kultūras pasākumus, satikties ar draugiem vai doties nelielā ceļojumā. Jaunā nedēļa nāks ar nopietniem darba pienākumiem.

VĒRSIS. Kārtojamas dažādas lietišķas darīšanas. Vari doties uz iestādēm, pie namu apsaimniekotājiem un komunālajiem dienestiem, ja nepieciešams. Ir iespējas atrisināt svarīgos jautājumus. Taču brīvdienās labāk atpūsties, izgulēties, palasīt, doties garākā pastaigā. Darba dienas ritēs saspringti, un būs daudz stresa, tāpēc atceries, ka sevi jāmīl - mājas darbi mazliet pagaidīs.

DVĪŅI. Profesionālajā jomā labs laiks izaugsmei un jauniem izaicinājumiem. Jūtīgi dzīvosi līdzi visam notiekošajam, taču nevajag pārspīlēt. Ļoti svarīgs ģimenes atbalsts, un tu to saņemsi. Brīvdienās pavadi laiku ar savējiem - izdomājiet kopā kaut ko aizraujošu. Vari apciemot tālākus radus vai sarīkot mājas ballīti mīļiem draugiem. Kopā būšana sniegs pozitīvas emocijas.

VĒZIS. Piemērots laiks, lai sakārtotu un izdaiļotu mājokli un iegādātos mēbeles vai interjera priekšmetus. Būs laba gaume un stila izjūta, un tu paveiksi visu tā, it kā būtu profesionāls dizainers. Kad viss padarīts, uzaicini viesus, lai arī draugi novērtē tavu veikumu. Mājas ballīte ar gardu cienastu un intelektuālām sarunām uzlādēs jaunajai, dinamiskajai darba nedēļai.

LAUVA. Ģimenē daudz mīļu emociju un sirds siltums. Sapratīsi, ka līdzās ir cilvēks, uz kuru vari paļauties un saņemt atbalstu, kad tas nepieciešams. Gribēsi atdarīt ar to pašu - gādāsi un rūpēsies par saviem mīļajiem. Brīvdienās pasāciet kaut ko visi kopā - apmeklējiet pasākumu vai iesaistieties sportiskās aktivitātēs. Var rasties iespējas pavairot ienākumus vai saņemt algas pielikumu.

JAUNAVA. Mājas saimniecībā būs daudz darāmā - jāsarīko ģenerāltīrīšana, jāizrevidē skapji un jāizmet nevajadzīgās lietas, lai atbrīvotu vietu jaunām un ienestu mājoklī pozitīvas enerģijas. Iespējams, kādam no radiniekiem nepieciešams tavs padoms vai palīdzība lietišķo jautājumu kārtošanā. Sekmēsies viss, kas saistās ar nekustamo īpašumu vai komunālajiem dienestiem.

SVARI. Mājās valdīs mīlestība un sirsnība, būs daudz vērtīgu sarunu un noderīga domu apmaiņa. It īpaši svarīgi uzklausīt savas atvasītes un atbalstīt viņu centienus. Piemērots laiks arīdzan mājokļa uzpošanai un interjera priekšmetu nomaiņai. Iegādājies jaunus aizkarus, pārklājus, galdautus. Nopērc skaistus traukus un pārsteidz savējos ar gardu, eksotisku maltīti. Visiem būs prieks!

SKORPIONS. Daudz enerģijas veltīsi mājas darbiem. Būs labas idejas attiecībā uz mājokļa pārkārtošanu. Ir vērts pievērsties interjera izdaiļošanai, arī dažādiem kulinārijas eksperimentiem. Pieiesi visam radoši, un mājinieki priecāsies par rezultātu. Vari kārtot darīšanas bankās vai iegādāties dārgāku saimniecības lietu līzingā. Šis un tas pārrunājams ar mīļoto cilvēku.

STRĒLNIEKS. Daudz pienākumu mājās un ģimenē. Nedēļas nogalē veic ģenerāltīrīšanu, sarīko ģimenes pusdienas un palutini savējos. Ja ar mīļoto cilvēku rodas kādas domstarpības, nespītējies un neieņem pozu, bet centies uzklausīt un saprast. Brīvdienās apmeklējiet kopā kultūras vai izklaides pasākumus. Vari doties arī iepirkšanās tūrē un atjaunot ziemas sezonas garderobi.

MEŽĀZIS. Vēlme kaut ko mainīt mājas vidē un ierastajā lietu kārtībā. Uzlabo interjeru, iegādājies jaunas mēbeles, paklājus un citas komforta preces. Tikai tēriņos esi apdomīgs, jāsargās pārmaksāt. Ja prātā nāk neparastas idejas par peļņu, nebīsties tās realizēt. Aktīva darbošanās ļaus pavairot ienākumus. Apspriedies ar mājiniekiem, varbūt ir vērts uzsākt ģimenes biznesu.

ŪDENSVĪRS. Velti vairāk laika pats sev - vēlama veselības uzlabošanas kūre, vitamīniem bagāts uzturs, pirts procedūras vai kas cits, kas atjauno spēkus. Naudas lietās jābūt precīzam un apdomīgam. Nepārspīlē ar pirkumiem, dārgu un ekskluzīvu lietu iegādi atliec uz vēlāku laiku. Ja vēlies veikt kādas pārmaiņas mājoklī, izvērtē, ko vari paveikt pats un ar minimāliem naudas līdzekļiem.

ZIVIS. Gribēsi par visiem parūpēties, samīļot un apčubināt savējos. Tomēr pārspīlēt nevajag, viņi to var uztvert kā iejaukšanos savā privātajā zonā, kāda ir nepieciešama katram. Visu ar mēru! Pievērs uzmanību finansēm un savlaicīgai rēķinu nomaksai. Ja iegādājies dārgas tehnoloģiskas ierīces, pārbaudi kvalitāti un garantijas. Šobrīd nebūtu labi uzņemties kredītsaistības.