Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© F64

Horoskopi līdz 1. decembrim.

AUNS. Labi jutīsies ģimeniskā atmosfērā kopā ar savējiem. Būs interesantas sarunas un labas idejas par mājokļa iekārtošanu. Vari iegādāties sadzīves tehniku, taču rūpīgi izpēti cenas un pārliecinies par kvalitāti. Turklāt ar pirkumiem nepārspīlē - iegādājies lietas, kas patiešām nepieciešamas. Nebūtu vēlams uzņemties kredītsaistības. Brīvdienās prieks no kultūras pasākumiem.

VĒRSIS. Ja kārtojamas darīšanas iestādēs vai risināmi komunālie jautājumi, tad šis ir īstais laiks. Sekmīgi pamatosi savu viedokli un panāksi vēlamo rezultātu. Vari risināt arī sarunas bankās un apspriest kredītjautājumus saistībā ar jauna mājokļa iegādi vai aizdevumu jau esošā remontam. Brīvajā laikā atpūties, jo straujais ritms radīs stresu. Nedēļas nogalē ieplāno nelielu izbraucienu.

DVĪŅI. Rūpīgi jāplāno dienas, lai vari paspēt visu, kas jāpaveic. Daudz pienākumu darbā, un arī mājas solis prasīs savu. Sekmīgs laiks, lai risinātu sarunas ar mājas apsaimniekotājiem vai komunālajiem dienestiem. Atrodi laiku arī mīļotajam cilvēkam. Svarīgi izrunāties un saprast, kas jums abiem šobrīd ir svarīgi. Brīvdienās apciemo vecākus vai citus radiniekus un satiecies ar draugiem.

VĒZIS. Svarīga ģimenes tēma un attiecības ar savējiem. Ja mājās paveicami kādi lielāki saimniecības darbi, sapulcini savējos un ķerieties klāt!

Kopā daudz izdarīsiet, un visiem būs prieks par rezultātu. Pēc labi padarīta darba palutini visus ar gardu maltīti. Tavas kulināra prasmes tiks novērtētas. Brīvdienās izej arī sabiedrībā - apciemo draugus vai apmeklē izklaides pasākumu.

LAUVA. Jāpievēršas privātajai dzīvei un attiecībām. Ja kaut kas nav pa prātam, izrunājies par to ar mīļoto cilvēku. Esi tolerants un respektē savas otrās pusītes viedokli. Mierīgās sarunās dzims patiesība, un tas nāks par labu kopā būšanai. Nav labs laiks darīšanām iestādēs un komunālo jautājumu kārtošanai. Lietišķos jautājumus atliec uz vēlāku laiku. Brīvajā laikā lasi un izglītojies.

JAUNAVA. Vari ķerties pie mājokļa labiekārtošanas un uzpošanas. Apvienojot praktiskumu ar radošu pieeju, izdosies dzīves telpu padarīt skaistāku un tīkamāku. Iegādājies mēbeļu pārklājus, aizkarus un skaistus interjera priekšmetus. Tiesa, ar finansēm jārīkojas uzmanīgi - pirms kaut ko pirkt, izpēti un salīdzini cenu piedāvājumu. Ir riski pārmaksāt vai iztērēties vairāk nekā vajadzētu.

SVARI. Mājas dzīve būs svarīga - saturīga domu apmaiņa ar radiniekiem, bet brīvdienās var pieteikties viesi. Pasēdēšana patīkamu sarunu gaisotnē uzlādēs pozitīvi. Turklāt prieku tev sagādās rosīšanās virtuvē, izmēģinot jaunas kulinārijas receptes. Vienalga, vai tās būtu mūsu pašu, no vecmāmiņas pavārgrāmatas, vai kaut kas izsmalcināts un eksotisks. Attiecībās jāgādā par saticību.

SKORPIONS. Ģimenē valdīs saticība un sirsnība. Savējo lokā būs vislabākā atpūta no saspringtā dienu ritma, un sekmēsies arī dažādi mājas darbi. Padomā, kā atsvaidzināt un izdaiļot interjeru, iegādājies skaistas lietas un pārkārto telpas. Ja finanšu situācija atļauj, iegādājies kādu lielāku pirkumu mājas saimniecībai vai ieguldi nekustamajā īpašumā. Sekmīgs laiks arī uzkrājumu veidošanai.

STRĒLNIEKS. Aktīva rosība mājas saimniecībā. Kārto, remontē un iegādājies sadzīves tehniku. Ar naudas līdzekļiem gan jārīkojas saprātīgi, lai nesanāk pārrēķināšanās. Ja dodies iepirkšanās tūrē, vispirms rūpīgi pārdomā vai pat izveido sarakstu, kas nepieciešams. Labs laiks ienākumu pavairošanai - skaties, kur un kā vari nopelnīt vairāk. Varbūt ir pienācis laiks ģimenes biznesa veidošanai.

MEŽĀZIS. Mazliet apstājies. Ja uz taviem pleciem gulstas liela atbildība par mājas saimniecību un ģimeni, tad tomēr atceries arī par sevi. Cilvēka enerģijas resursi nav neizsmeļami. Par labu nāks pirts, garāka pastaiga dabā vai sportiskas aktivitātes. Brīvdienās vari ieplānot iepirkšanās tūri un atjaunot savu un ģimenes garderobi. Nevajadzīgos apģērbus nodod labdarībai.

ŪDENSVĪRS. Daudz enerģijas un vēlme darboties. Ja mājās iekrājušies ikdienišķi saimnieciskie darbi, atroti piedurknes un ķeries klāt! Tomēr neuzņemies visu viens pats, bet iesaisti ģimeni. Ar naudu rīkojies apdomīgi - izvērtē pirkumu lietderību, laikus apmaksā rēķinus un raugies, vai tavā bankas kontā nonāk viss, kam tur jābūt. Brīvdienās atrodi brīdi sev, lai pabūtu vienatnē un sakārtotu domas.

ZIVIS. Mājas darbi nebūs pirmajā vietā, tāpēc apdari tikai pašu nepieciešamāko un tad pievērsies citām lietām. Šajā periodā svarīgas sabiedriskās aktivitātes. Labprāt piedalīsies pasākumos, satiksies ar draugiem vai apmeklēsi kultūras un izklaides pasākumus. Tas sagādās prieku un būs noderīgi - ir iespējas iepazīties ar cilvēkiem, kam būs kāda nozīme tālākajā dzīvē.