Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

ASTROLOĢIJA: Kuram ministram var uzticēt ģimenes budžetu?

© F64

Nesen veiktajā sabiedriskā aptaujā Latvijas iedzīvotājiem bija iespēja pateikt, kuram no pašreizējiem valdības ministriem viņi uzticētu savu ģimenes budžetu.. Zināmā mērā tā ir atbilde uz jautājumu, kā tauta vērtē ministru saimniekošanas spējas. «Praktiskā Astroloģija» aplūko TOP 3 pozitīvāk un TOP 3 negatīvāk vērtēto valdības pārstāvju astroloģiskās kartes – kas tajās redzams par praktisko un saimniecisko pieeju.

Vairāk darbības, mazāk praktiskuma

Pēc Māra Kučinska valdības apstiprināšanas šā gada pavasarī «Praktiskā Astroloģija» analizēja valdības horoskopu, tās plusus un mīnusus. Toreiz nonācu pie secinājuma, ka starp ministriem gandrīz nemaz nav Zemes stihijas pārstāvju (pēc Saules zīmes jeb novietojuma cilvēka piedzimšanas brīdī). Taču šī ir stihija, kas piešķir praktiskumu un spējas stāvēt abām kājām uz zemes. Patlaban valdībā Zemes stihiju pārstāv ekonomikas ministrs, premjera biedrs Arvils Ašeradens (Mežāzis) un ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (Jaunava).

Protams, tikai pēc Saules zīmes vien secinājumus izdarīt nevar, jo svarīgs arī Merkura (prāts, domāšana) un Mēness (emocijas, iekšējā pasaule), kā arī dāmām Veneras, bet kungiem Marsa novietojums. Izanalizējot šīs pozīcijas ministru kosmogrammās (kartēs, kas tiek veidotas, ja nav zināms precīzs dzimšanas pulksteņa laiks), aina ir mazliet labāka. Zemes stihija caur citām kombinācijām parādās arī iekšlietu ministra Riharda Kozlovska un kultūras ministres Daces Melbārdes kartēs. Tomēr kopumā dominē Uguns un Gaisa stihijas, kas norāda uz darbības un ideju enerģiju.

Kam dotu, kam nedotu maku

Socioloģisko aptauju kompānija SKDS noskaidrojusi, ka savas ģimenes budžetu vairums cilvēku neuzticētu izglītības ministram Kārlim Šadurskim. Šādu viedokli pauduši 14,4% aptaujāto. 8,2% nosaukuši ārlietu ministru Edgaru Rinkēviču, bet 7,6% - labklājības ministru Jāni Reiru.

Savukārt par uzticamākajiem atzīti iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (ģimenes budžetu neuzticētu 2,3% aptaujāto), aizsardzības ministrs Raimonds Bergmanis (neuzticētu 1,9%) un kultūras ministre Dace Melbārde (1,6%).

Tieslietu ministram Dzintaram Rasnačam ģimenes budžetu neuzticētu 6,8% aptaujāto iedzīvotāju, satiksmes ministram Uldim Augulim - 6,6%, bet ekonomikas ministram un premjera biedram Arvilam Ašeradenam - 5,9% respondentu.

Zemkopības ministram Jānim Dūklavam ģimenes «naudas maku» neuzticētu 5,3% aptaujāto, finanšu ministrei Danai Reizniecei-Ozolai - 4,5%, veselības ministrei Andai Čakšai - 3,3% aptaujāto, bet vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministram Kasparam Gerhardam - 3,2%.

Latvijas pilsoņi pirmajās trīs vietās ierindojuši Šadurski, Rinkēviču un Reiru, tikmēr Latvijas nepilsoņi pirmajās trīs vietās ierindojuši Rinkēviču, Šadurski un Ašeradenu. Aptaujā piedalījušies 1002 respondenti.

*

Taču ne velti latviešiem ir sakāmvārds: «Neskati vīru no cepures.» Viens ir iespaids, kādu atstājam uz cilvēkiem attālināti, bet pavisam kas cits - astroloģiskajā kartē apslēptās spējas un potenciāls.

Tālāk var pēc principa: (Jā, kā joku var jau tur klāt vēl pielikt pie viņiem kādu iepirkumu tīkliņu ar produktiemJ

Aptaujas TOP 3 +

Rihards Kozlovskis (Dvīņi)

Kaut arī horoskopā «vadošā» ir Dvīņu zodiaka zīme, parādās arī Jaunavas ietekme, kas ir spēja analizēt, rēķināt, tikt skaidrībā ar detaļām un saskatīt praktisko kodolu. Viena no retajām valdības pārstāvju kartēm, kurā tomēr ir spēcīga Zemes stihija.

Raimonds Bergmanis (Lauva)

Cilvēkam labas idejas, mērķtiecība, spēja sevi parādīt. Nepieciešams atrasties uzmanības lokā. Ja saņem pozitīvu vērtējumu un labvēlīgu attieksmi, spēj daudz izdarīt. Taisnīgs un godīgs.

Dace Melbārde (Auns)

Enerģiska un saimnieciska, tomēr jāuzmanās no nelietderīgiem tēriņiem par skaistām lietām un komfortu. Taču, ja nepieciešams, spēj «savilkt jostu» un rēķināt. Piemīt praktiskums.

*

Aptaujas TOP 3 -

Kārlis Šadurskis (Svari)

Nevarētu teikt, ka nemāk rēķināt vai izceļas ar īpašu nesaimnieciskumu. Astroloģiskā karte rāda, ka var būt vēlme kādā brīdī iztērēties vairāk nekā konkrētajā brīdī vajadzētu, taču spēj sevi disciplinēt. Atradīs risinājumus dažādās situācijās.

Edgars Rinkēvičs (Jaunava)

Piemīt praktiska un kritiska pieeja. Spēj labi orientēties situācijās un saskatīt izdevīgumu. Tajā pašā laikā jāuzmanās no neapdomīgiem pirkumiem un tēriņiem par skaistām lietām.

Jānis Reirs (Svari)

Pēc astroloģiskās kartes redzams, ka naudas lietās (t.i., spējā sarēķināt) problēmām nevajadzētu būt. Domājams, ka spēj izvērtēt situācijas, kuras prasa tēriņus, kuras ieguldīšanu.