Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

Uzzini katras zodiaka zīmes iecienītākās tehnoloģijas

© scanpix

Izrādās, ka zodiaka zīme spēj ietekmēt ne tikai mūsu raksturu un uzvedību, bet arī mūsu tehnoloģiju izvēli. Uzzini, kādas ir katras zodiaka zīmes iecienītākās tehnoloģijas.

Auns
Šajā zīmē dzimušos vislabāk raksturo vēlme būt nemitīgā kustībā. Auni skrien, lec, brauc un piektdienu vakaros arī rāpo. Bet galvenais - nekad neapstājas. Šajā zīmē dzimušie vēl pirms 5 gadiem visiem bija apnikuši ar savām nemitīgajām runām Tomtomiem, Gārminiem un Bekeriem un tikai pagājušajā gadā publiski atzina, ka navigāciju ērtāk lietot telefonā. Šo gadu auni ir veltījuši Here Maps, Sygic un Waze apgūšanai un ir nelāga aizdoma, ka jau drīzumā mēs nevarēsim atkratīties no stāstiem par to kura navigācijas aplikācija ir labākā. Ne velti saka, ka vēsture ir cikliska.

Vērsis
Vērša zīmē dzimušie no Mēness un Veneras mijiedarbības ir saņēmuši sentimentalitāti un vēlmi tērpties neuzkrītoši un ērti. Viņu stila ikona ir zilo džinsu un pelēko t-kreklu dievība Marks Zakerbergs. Vērši pozitīvi novērtē jauno MarkForHM apģērbu kolekciju.

Dvīņi
Tā kā šī viennozīmīgi ir visgaisīgākā un arī tehnoloģiskākā horoskopa zīme, tad tās pārstāvji nesmādē nevienu jaunu tehnoloģiju. Dvīņi uz Nokia podziņtelefoniem pirmie izspēlēja visu čūskas spēli, pirmie pievērsās Android ticībai, kā arī uz savas ādas izbaudīja tādus tehnoloģiju vēstures drūmos posmus kā BlackBerry un Windows Phone. Tā kā dvīņiem gaiss ir priekšā un pakaļā, tad viņi šobrīd lūkojas debesīs uz saviem AirDogiem un Fantomiem. Dullākie no viņiem to dara caur virtuālās realitātes brillēm un jau ir pasūtījuši jauno MSI mugursomdatoru.

Vēzis
Vēžiem piemīt apbrīnojama atmiņa, tāpēc šīs zīmes pārstāvji ir īstie cilvēki, kas vislabāk pratīs pastāstīt kāpēc SSD diski ir pārāki par HDD diskiem. Katrs sevi cienošs vēzis mājās ir izveidojis datu uzglabāšanas ierīču muzeju un tur varam apskatīt tādus datu nesējus, kurus mūsdienīgā datorā nemaz neiebāzīsi. Tipiskam vēzim kabatās vai rokassomiņā mētājas vismaz 42 USB zibatmiņas. Viņi ir lēnīgi pārejā uz datu uzglabāšanas mākoņservisiem, jo datus taču nedrīkst atdot kaut kādiem tur mākoņiem. Ja tu tos nevari noturēt savā azotē, tātad tas nav droši.

Lauva
Šīs zīmes valkātāji ir ugunīgi un kaislīgi cilvēki, kas atsakās palikt otrajā plānā. Viņu vājība ir biezs maks. Tāpēc lauvas ir iztestējuši (khem, tas ir viņu pašu formulējums) pilnīgi visus pieejamos ātro kredītu servisus un šobrīd aizrāvušies ar fintech jomas izpēti. Viņu acīs klasiskās bankas ir pārāk lēnas un moderno tehnoloģiju pielietošana ļauj zibens ātrumā un praktiski bez maksas pirkt un pārdot parādus. Šajā biznesā galvenais no malas izskatīties uzticamiem un maksimāli ilgi nenonākt cietumā.

Jaunava
Tā ir viena no sarežģītākajām Zodiaka zīmēm un jaunavas grib visu pamatīgi apsvērt, pirms ķerties pie darīšanas. Tieši tāpēc jaunavas nepirks nevienu jaunu gadžetu iekams nebūs izlasījušas pilnīgi visus internetā pieejamos apskatus. Runā, ka jaunavas zīmē dzimušu programmētāju apvienība uzkodēja robotu, kas pārtver cenu datu plūsmu no interneta veikaliem uz salidzini.lv. Kā viņi paši smej, tas bija vienkāršāk par vienkāršu. Kā nākamo uzdevumu apvienība izvirzīja radīt Amazon, Facebook un Google mākslīgā intelekta spēju apvienojuma servisu, kas spēs izprast Latvijas mobilo sakaru operatoru tarifus. Pirms nedēļas kāds man labi zināms šīs zīmes pārstāvis dižojās, ka pēc pamatīgas izpētes ir nopircis jaunu telefonu. LG G2.

Svari
Nevienam zīmei nav tik daudz maniakāli depresīvu cilvēku, kam patīk svērt lietas un em.. vielas. Tāpēc svari ļoti uzmanīgi sekoja Huawei Mate S viedtālruņa prezentācijai un bija sajūsmā par to, ka telefona ekrānā iebūvēto Force Touch tehnoloģiju varēs izmantot pulverformas vielu svēršanai. Diemžēl Huawei viņus ir uzmetis un Latvijā nopērkamajiem Mate S šīs funkcijas nav. Depresija tikai pieaug!

Skorpions
Skorpions ir mīlestības un nāves zīme. Citiem vārdiem sakot, kaut kas totāli traks. Kad ir apnikušas rotaļas ar OhMiBod, skorpions ķeras pie lietu interneta un ar viedpalīgiem cenšas aprīkot visu un visus. Ledusskapis pats pasūta produktus no RIMI (pat par spīti tam, ka RIMI šādu iespēju nepiedāvā), veļasmašīna automātiski nosūta ziņu uz telefonu, kas piestiprināts pie suņa un tas pēc paziņojuma saņemšanas izkrāmē izmazgāto veļu bļodā. Skorpioni ir vīlušies par to, ka Alphabet virspavēlnieki bremzē Nest Labs darbību un neļauj tiem noslēgt kontraktu ar ieroču ražotājiem. Iedomājies, cik forši būtu, ja pēc 3 nepareizām PIN koda ievadēm mājokļa ieejas durvju viedslēdzenē, viesim tiktu iešauts kājā. Iespējams, var pārprogrammēt Husqvarna robotizēto zāles pļāvēju, lai tas viesim uzbrūk negaidīti un no aizmugures.

Strēlnieks
Šīs zīmes pārstāvjus var raksturot kā nobriedušas un pilnvērtīgas personības. Viņiem patīk šaut. Ja strēlnieka mājās redzi 3D printeri, tad zini, ka viņam datorā slepenā (šifrētā) mapē atrodas Liberator rasējuma faili un zem gultas šī ieroča sagatavošanai nepieciešamās detaļas.

Mežāzis
Nav nekāds noslēpums, ka mežāži visu mūžu cenšas sasniegt savas garīgās attīstības virsotnes. Ja pirms gadu simtiem tas nozīmēja labāko Akadēmiju apmeklēšanu un urbšanos cauri noputējušu un mūku asaru slacītu grāmatu lappušu kalniem, tad tagad mežāži var sevi intelektuāli bagātināt zvilnot dīvānā ar savu telefonu. Viņi var nocitēt praktiski visus Vikipēdijas šķirkļus un ik nedēļu nosūta Coursera dusmīgu e-pastu ar pieprasījumu ātrāk pievienot jaunus apmācību kursus, jo visi esošie jau ir ar izcilību nokārtoti. Baumo, ka tieši mežāzis būs tas, kas reformēs Latvijas izglītības sistēmu. Kārlis Šadurskis pēc savas horoskopa zīmes nav mežāzis.

Ūdensvīrs
Lai arī ūdensvīra zīmē dzimušos uzskata par progresīviem, tomēr saprotamu iemeslu dēļ viņiem ir svarīga arī savu gadžetu ūdensnoturība un tāpēc tie met aci uz Sony viedtelefoniem. Te gan ir jāuzmanās, jo vizuāli saskatāma progresa tajos nav jau gadiem un pēdējā laidienā praktiski visos modeļos izčibējusi arī ūdensnoturība.

Zivis
Šīs zodiaka zīmes pārstāvji jau piedzimst noguruši, tāpēc laika posmā līdz nākamajai dzīvei meklē veidus kā neko nedarīt. Tehnoloģijas tam lieliski palīdz. Kāpēc iet kājām, ja var izmantot hoverbordus. Kad tie uzsprāgst, zivis izsauc Taxify taksi. Kad to aptur policija un wannabe taksistam atņem auto, zivis apsēžas uz trotuāra un internetā iepriekšpasūta jauno Tesla Model 3. Zivis ir tik nogurušas, ka labāk gaidīs uz savu Model 3 piecus gadus nevis kaut kur aizies pašas.