Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© http://sandyanastasi.com/

Horoskopi līdz 24.novembrim

AUNS

Vajadzētu vairāk laika veltīt sev, sakārtot domas un uzkrāt spēkus. Dienas ritēs samērā nemierīgi. Brīvdienās apmeklē kultūras pasākumu vai aizej uz klubu izdejoties, bet valsts svētkos noskaties salūtu, kas sniegs priecīgas emocijas. Attiecībām par labu nāks kopīgs izbrauciens vai ceļojums. Svarīga savstarpējā sapratne un spēja iejusties otra ādā.

VĒRSIS

Darbā esi precīzs, bet pārāk neiespringsti un neuzņemies vairāk, nekā spēj paveikt. Turies tālāk no intrigām un attiecību skaidrošanas, jo savu taisnību pierādīt diez vai izdosies. Sirdī uzplaiksnīs kaislības, un no tevis staros pievilcība. Par piekrišanu nevarēsi sūdzēties, bet pašam prāts uz mīlas dēkām nenesīsies. Vēlams dot priekšroku ģimeniskām un nopietnām attiecībām.

DVĪŅI

Iespējams, vajadzēs kārtot kādus lietišķus jautājumus vai darīšanas iestādēs. Rūpīgi sagatavojies, lai vari pierādīt un aizstāvēt savu viedokli. Diezgan daudz laika paņems mājas solis un rūpes par savējiem. Sirdslietās pozitīvas emocijas un vēlme pēc romantiska vakara. Sagādā kādu pārsteigumu mīļotajam cilvēkam. Valsts svētkos apmeklē sabiedriskus pasākumus.

VĒZIS

Emocionāls laiks. Jūtīgi uztversi apkārt notiekošo, kā arī tuvinieku vai kolēģu izteikumus. Bet daudz ko pateiks priekšā intuīcija. Labi orientēsies cilvēkos un situācijā, sapratīsi, kas kuram aiz ādas. Brīvdienās atpūties un esi kopā ar saviem mīļajiem. Valsts svētkos kopā apmeklējiet pasākumus un uzklājiet svētku galdu. Ģimene - tas ir spēks un atbalsts.

LAUVA

Pirmajā vietā izvirzīsies attiecību tēma. Iespējams, līdzšinējā attieksmē pret sirdslietām kaut kas jāpārvērtē un jāizdara secinājumi. Ja par to domāsi, tad atbildes atnāks. Brīvajiem cilvēkiem iespējama iepazīšanās, pāriem attiecībās jauna dzirksts. Galvenais - runāt ar mīļoto cilvēku par to, kas rūp un kas iepriecina. Svētku dienās vajadzētu iziet sabiedrībā.

JAUNAVA

Būsi noskaņots nopietnām, stabilām attiecībām, kopīgai saimniekošanai un ģimeniskas gaisotnes radīšanai. Brīvajiem cilvēkiem iespējama interesanta iepazīšanās, un tās turpinājums atkarīgs no partnera nopietnības. Brīvdienas un valsts svētkus vislabāk pavadīt ar ģimeni un mīļoto cilvēku. Bet lietišķās darīšanas atliec uz vēlāku laiku, nav labs laiks sarunām iestādēs.

SVARI

Emocijas un jūtu dzīve būs ļoti svarīga. Liktenis var uzdāvāt iepazīšanos ar turpinājumu - flirts, randiņi un romantiskas tikšanās. Taču uzmanies no straujas un nepārdomātas rīcības. Jebkurās attiecībās vēlami līdzsvaroti lēmumi. Tostarp darba vidē. Autoritāti iegūsi tad, ja spēsi ieklausīties citu viedoklī. Valsts svētkos sarīko radiem svinīgas pusdienas vai vakariņas.

SKORPIONS

Pievērsies finanšu tēmai un meklē jaunus peļņas variantus, var rasties iespējas pavairot ienākumus. Tomēr, dzīvojot lietišķās noskaņās, neatstāj novārtā privāto jomu. Mīļš vārds un spēja uzklausīt otru atgriezīsies pie tevis pozitīvu emociju veidā. Brīvdienās kopā ar mīļoto cilvēku apmeklē kultūras un valsts svētku pasākumus. Nav vēlamas bohēmiskas izklaides.

STRĒLNIEKS

Nepārstrādājies līdz spēku izsīkumam un sargies no stresa. Pārslodze un garīgā spriedze var radīt problēmas. Atceries, ka sevi ir jāmīl! Aktuāli finanšu jautājumi. Neaizdod un neaizņemies, bet apdomā, kā ienākumus pavairot. Attiecībās ar otru pusīti gādā par saskaņu un nestrīdies par dzīves sīkumiem. Brīvajiem ļaudīm iespējamas pēkšņas un krāsainas emocijas.

MEŽĀZIS

Jaunas pazīšanās izvērtē un katru labu cilvēku tūdaļ neuzskati par draugu. Nevajadzētu paļauties uz citu solījumiem un svarīgās lietas pieskatīt pašam. Mājās jāgādā par saticību. Izrunājies ar otro pusīti par svarīgāko un neatstāj novārtā bērnu intereses. Brīvdienās un valsts svētkos prieku sagādās sabiedriskās aktivitātes un patriotisku pasākumu apmeklējums.

ŪDENSVĪRS

Pārdomas par dzīvi un tās vērtībām. Vajadzētu uz brīdi apstāties, atvilkt elpu un sakārtot domas. Nesatraucies par niekiem un mīli sevi. Lai uzlabotu attiecības ar otro pusīti, sarīko romantisku pasākumu divatā. Aktualizēsies mācību tēma. Jaunas zināšanas pavērs citus ceļus un plašākas iespējas. Veiksmīgi viss, kas saistās ar ārzemēm, - ceļojums un biznesa kontakti.

ZIVIS

Vērienīgi plāni un enerģija. Paplašini darbošanos, sāc jaunus projektus un apgūsti nezināmus darbalaukus. Taču viss, kas saistās ar finansēm, jānoformē juridiski korekti. Privātajā dzīvē daudz emociju. Vēlams atklāti no sirds izrunāties ar mīļoto. Valsts svētkos apmeklē pasākumus un satiecies ar draugiem. Brīvajiem ļaudīm, izejot sabiedrībā, iespējama iepazīšanās.