Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© www.astrovera.com

Horoskopi līdz 24.novembrim.

AUNS. Nemierīgs periods. Necīnies ar vējdzirnavām un necenties par varītēm līdzcilvēkiem pierādīt savu taisnību. Vajadzētu vairāk laika veltīt sev, sakārtot domas un uzkrāt spēkus. Brīvdienās kopā ar savējiem apmeklē pasākumus, bet valsts svētkos noteikti noskaties salūtu, kas sniegs priecīgas emocijas. Attiecībām par labu nāks kopīgs izbrauciens vai ceļojums.

VĒRSIS. Darbā neskaidrības un stress. Esi precīzs, bet pārāk neiespringsti. Lai kā arī iet, gan viss sakārtosies. Sarežģītos brīžos paļaujies uz ģimenes un mīļotā cilvēka atbalstu, bet brīvdienas pavadi ar savējiem. Vērienīgus mājas darbus neplāno, bet valsts svētkos uzklāj baltu galdautu un sasauc kopā radu saimi. Brīvajiem ļaudīm iespējamas simpātijas.

DVĪŅI. Esi uzmanīgs, ja nedēļas nogalē dodies iepirkšanās tūrē. Ir risks diezgan daudz iztērēties saimnieciskām vajadzībām, un jāskatās, lai visi pirkumi ir lietderīgi. Finanšu situācija rosinās domāt, kā nākotnē ienākumus papildināt. Apsver privātā vai ģimenes biznesa iespējas. Sirdslietās pozitīvas emocijas un vēlme pēc romantiska vakara. Dari to zināmu mīļotajam cilvēkam.

VĒZIS. Daudz emociju. Jūtīgi uztversi apkārt notiekošo, kā arī tuvinieku vai kolēģu izteikumus. Varbūt vienkārši pēdējā laikā esi pārāk daudz strādājis un organisms ar to nav mierā. Ir jāapstājas un jāpārvērtē prioritātes. Brīvdienas pilnībā velti ģimenei. Ja radiniekiem atdosi savas rūpes, tad pretī saņemsi tuvāko cilvēku mīlestību. Valsts svētkos kopā apmeklējiet pasākumus.

LAUVA. Pirmajā vietā izvirzīsies attiecību tēma. Vienalga vai tev šobrīd ir ģimene vai vēl tikai domā par tās veidošanu. Brīvajiem cilvēkiem iespējama iepazīšanās, pāriem attiecībās jauna dzirksts. Galvenais - runāt ar mīļoto cilvēku par to, kas rūp un kas iepriecina. Mājas darbi šajā periodā nebūs pirmajā vietā, bet brīvdienās vari parosīties virtuvē, izmēģinot jaunas receptes.

JAUNAVA. Ja esi plānojis kādus lielākus pirkumus mājām, piemēram, mēbeles, paklājus vai interjera priekšmetus, rūpīgi izpēti cenu piedāvājumu, bet nopietnas, svarīgas darīšanas iestādēs labāk atliec, jo ierēdņi runās citā valodā. Nav arī labs laiks, lai risinātu sarunas ar bankām vai komunālajiem dienestiem. Brīvdienas un valsts svētkus vislabāk pavadīt ar ģimeni un mīļoto cilvēku.

SVARI. Vēlēsies kādas pārmaiņas mājas vidē, piemēram, pārkārtot mēbeles vai veikt nelielu kosmētisko remontu. Vari to darīt - viss izdosies gaumīgi un nevainojami. Tomēr, pirms ķerties pie darba, vēlams apspriesties ar mājiniekiem. Tavi vienpersoniskie lēmumi viņiem var nebūt pa prātam. Brīvdienās vai valsts svētkos sarīko radiem svinīgas pusdienas vai vakariņas.

SKORPIONS. Svarīga darba un biznesa tēma, kontaktu veidošana un peļņas pavairošana. Tomēr, dzīvojot lietišķās noskaņās, neatstāj novārtā privāto dzīvi. Kaut arī grūti, kaut arī no spraigā darba māc nogurums. Mīļš vārds, spēja uzklausīt otru un sirds siltums atgriezīsies pie tevis pozitīvu emociju veidā. Brīvdienās kopā ar mīļoto cilvēku apmeklē kultūras un valsts svētku pasākumus.

STRĒLNIEKS. Aktuāli finanšu jautājumi. Neaizdod un neaizņemies, bet apdomā, kā ienākumus pavairot. Varbūt jāuzņemas papildu darbi vai jāpievēršas privātajam biznesam. Par brīvajiem līdzekļiem vari iegādāties ko vērtīgu, piemēram, auto vai sadzīves tehniku - virtuves kombainu, plīti u.tml. Attiecībās ar otru pusīti gādā par saskaņu un nestrīdies par dzīves sīkumiem.

MEŽĀZIS. Mājās jāgādā par saticību. Izrunājies ar otro pusīti par svarīgāko un neatstāj novārtā arī pedagoģiskos jautājumus. Brīvdienās visi kopā varat sakārtot māju un veikt nelielus uzlabojumus, piemēram, nomainīt lampas, pārkārtot mēbeles, iegādāties datorgaldu. Brīvdienās un valsts svētkos prieku sagādās sabiedriskās aktivitātes, tostarp lāpu gājiens un salūta vērošana.

ŪDENSVĪRS. Pārdomu laiks. Gribēsi uz brīdi apstāties, atvilkt elpu un sakārtot domas. Par labu nāks spa procedūras vai masāža, sulu kūre un meditācijas. Galvenais - nesatraukties par niekiem un mīlēt sevi. Lai uzlabotu un «uzprišinātu» attiecības otro pusīti, sarīko romantisku pasākumu divatā. Brīvdienās un valsts svētkos labprāt saimniekosi virtuvē un palutināsi savējos ar gardu maltīti.

ZIVIS. Turi kārtībā naudas lietas un uzmanies no nepārdomātiem tēriņiem. Ja esi plānojis pirkt sadzīves tehniku, rūpīgi pārbaudi kvalitāti un pārliecinies par garantijām. Tāpat arī viss, kas saistās ar finansēm, jānoformē juridiski korekti. Privātajā dzīvē daudz emociju. Vēlams no sirds izrunāties ar mīļoto. Brīvdienās un valsts svētkos apmeklē pasākumus un satiecies ar draugiem.