Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© Mārtiņš ZILGALVIS, F64 Photo Agency

Horoskopi līdz 10. novembrim.

AUNS. Nemierīgs un notikumiem bagāts laiks. Labas iespējas parādīt sevi darbā, nostiprināt autoritāti un arīdzan pavairot ienākumus. Trakajā skrējienā atceries arī par sevi, un atrodi laiku mierīgai atpūtai, SPA vai sporta kluba apmeklējumam. Brīvdienās prieku sagādās neliels izbrauciens kopā ar ģimeni vai mīļoto cilvēku. Vari plānot arī tālāku braucienu vai sazināties ar radiem un draugiem svešatnē.

VĒRSIS. Dienas ritēs nemierīgi, būs jārisina visdažādākie jautājumi un jāpieņem lēmumi. Sargies no stresa - nav vērts satraukties par niekiem. Ja saglabāsi mieru, tad itin sekmīgi nokārtosi lietišķas darīšanas, piemēram, sarunas ar nama apsaimniekotājiem vai komunālo pakalpojumu sniedzējiem. Brīvdienas pavadi ar savējiem, būs jautri un iedvesmojoši.

DVĪŅI. Jāpievēršas bērnu vēlmēm un attiecībās jāgādā par saskaņu. Ģimenes tēma šajā periodā būs svarīga, nāksies risināt dažādus jautājumus un pieņemt lēmumus. Brīvdienās visi kopā ieplānojiet svarīgus mājas darbus, ģenerāltīrīšanu vai āra teritorijas uzkopšanu lapkritī. Pēc tam var sarīkot grila sezonas noslēguma pikniku. Nav labs laiks lieliem pirkumiem līzingā vai kredīta ņemšanai.

VĒZIS. Darbā daudz pienākumu, pārrunas un jaunas iespējas. Nekautrējieties apspriest samaksas jautājumus, līgumu summas vai runāt par algas pielikumu. Pēc spraigām dienām vajadzētu pievērsties mājokļa sakārtošanai un uzlabošanai. Vari veikt kosmētisko remontu, nomainīt aizkarus vai mēbeļu pārklājus, iegādāties košus telpaugus vai interjera priekšmetus.

LAUVA. Brīvo laiku pavadi ar savējiem, tas dos pozitīvismu. Varat kopā apdarīt mājas darbus un pēc tam sarīkot ballīti. Lai uzkrātu spēkus jaunajai darba nedēļai, būtu vēlamas kādas relaksējošas un enerģētiski uzlādējošas procedūras, piemēram, pirts vai SPA apmeklējums. Vari izmēģināt arī kaut ko eksotisku: Tai, champi vai ājurvēdas masāžu. Ēdienkartē - Latvijas rudens dārzeņi.

JAUNAVA. Ne velti latvieši teic, ka nekur nav tik labi kā mājās. Šis teiciens precīzi atbilst tavam šībrīža noskaņojumam. Ar prieku rosīsies saimniecībā, un rezultāts iepriecinās. Iegādājies skaistas lietas - gleznas, dekorus, traukus. Brīvajā laikā vajadzētu kaut kur aiziet ar mīļoto cilvēku. Pasākuma apmeklējums uzšķils jaunas dzirkstis. Iespējams, jāpalīdz radiniekiem nokārtot kādus lietišķus jautājumus.

SVARI. Vari veikt nelielu remontu, izdaiļot interjeru vai mainīt dzīvesvietu. Mājās sakrājušies dažādi sīki darbiņi, ko vajadzētu apdarīt brīvdienās. Darba nedēļā tam diez vai atliks laika, jo būsi aizņemts ar jauniem projektiem vai mācībām. Šis ir īstais brīdis jaunu iemaņu apguvei un profesionālo zināšanu papildināšanai. Sekmīgi nokārtosi darīšanas iestādēs vai komunālajos dienestos.

SKORPIONS. Ja tev ir otrā pusīte, var rasties vēlme kaut ko mainīt attiecību jomā. Runā par to ar mīļoto. Arī ģimenes cilvēkiem derētu padomāt, kā atsvaidzināt ikdienu. Piemēram, aizvest savējos uz teātrivai restorānu. Tomēr ar naudu jārīkojas apdomīgi, jo finanšu jomā kaut kas var bremzēties. Seko līdzi ienākumiem un rūpīgi plāno izdevumus. Nav labs laiks īpašuma iegādei.

STRĒLNIEKS. Pozitīvas emocijas sildīs sirdi un kopā ar savējiem jutīsies ļoti labi. Gādāsi par ģimeni un pretī saņemsi to pašu. Brīvdienās apciemo vai ielūdz ciemos radiniekus. Prātā nāks radošas idejas, kā uzlabot un pārkārtot mājokļa vidi. Vari kārtot ar nekustamo īpašumu saistītus jautājumus vai risināt sarunas ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem. Piemērots periods santehnikas ierīču nomaiņai.

MEŽĀZIS. Tava pieredze un viedums noderēs pašam un ģimenei. Iespējams, būs radusies vēlme kaut ko mainīt ierastajā lietu kārtībā vai veikt praktiskus pārkārtojumus. Taču nerīkojies uz savu roku, bet apspriedies ar mājiniekiem. Turklāt respektē viņu viedokli, lai nerodas strīdi. Šajā periodā nevajadzētu pirkt dārgu sadzīves tehniku, bet, ja to dari, tad pārliecinies par kvalitāti.

ŪDENSVĪRS. Var rasties stresa situācijas un pārpratumi. Darbā daudz pienākumu, tāpēc brīvdienās labi jāatpūšas, un to vislabāk darīt ģimenes lokā. Kopā būšana ar savējiem dos spēku. Dodies iepirkšanās tūrē un iegādājies lietas sadzīves vajadzībām ilgākam laikam. Sajutīsi sevī kulināra talantu un labprāt izmēģināsi jaunas, eksotiskas receptes. Īpaši gardi izdosies jūras produktu ēdieni.

ZIVIS. Nevajadzētu sākt remontdarbus, pārbūves vai iegādāties mājokli. Esi apdomīgs naudas lietās un visas vienošanās noformē juridiski korekti. Ja neesi apmierināts ar ienākumiem, domā, kā tos pavairot. Šajā sakarā var rasties domas par privāto vai ģimenes biznesu. Brīvdienās vajadzētu mierīgi atpūsties, izgulēties, doties pastaigā vai apmeklēt gongu jeb dziedošo Tibetas trauku meditāciju.