Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

ASTROLOĢIJA: Novembris. Pārdomu laiks

© F64

Novembrī, kad koki kļūst pavisam kaili un debesis jau uzdāvā pirmās sniegpārslas, gribas ietīties pledā, aizdegt daudz sveču un domāt par eksistenciāliem jautājumiem. Tāds viņš ir. Tas Skorpiona laiks

Saule novembra lielāko daļu atrodas spēcīgākajā no visām zodiaka apļa zīmēm - Skorpionā. Tā moto ir: «Mirt un celties» vai «Visu vai neko!». Lielais transformators, kas pārvalda dzīvības un nāves tēmas, kura jūtas un kaislības ir dziļas un dinamiskas, kurš visu tver līdz pašai saknei un neatkāpjas grūtību priekšā.

Savukārt 21. novembrī pulksten 23.22 Saule nonāks draudzīgi optimistiskajā Strēlnieka zīmē, kam raksturīga taisnīguma izjūta un plašs pasaules skatījums. Viņa tiešums reizumis var gan aizskart, bet draudzīgums atbruņo, ar viņu kopā ir viegli, jautri un saulaini.

Kad laiks randiņiem

Ja tiek plānoti kādi darbi vai pasākumi, tad vēlams ņemt vērā, kādā zodiaka zīmē konkrētajā dienā atrodas Mēness. Sirsnīgāki randiņi izdosies, ja ar mīļoto cilvēku satiksieties 8. un 9. novembrī, kad Mēness nonācis romantiskajā un emocionāli krāsainajā Zivju zodiaka zīmē, vai 13. un 14. novembrī, kad reizē ar pilnmēnesi valda emocionālais Vēzis. Arī pāri, kas jau ir kopā ilgāku laiku, šajās dienās var atsvaidzināt ikdienu ar kādu romantisku pasākumu. Savukārt no izskaidrošanās gan vajadzētu izvairīties, jo tad var būt pārlieku daudz emociju un asaru.

Saimnieciskā darbošanās

Jāatgādina, ka vislabāk tomēr ir paskatīties katra cilvēka vai uzņēmuma individuālās astroloģiskās kartes, taču ne vienmēr šāda iespēja pastāv. Tad skatāmies vispārīgās kombinācijas, kas gan nebūs tik precīzas.

Jaunus darbus vēlams uzsākt tad, kad Mēness atrodas augošā fāzē, un šāds periods ir mēneša sākumā (no 1. līdz 14. datumam) un mēneša beigās - 29. (no plkst. 14.18) un 30. datumā.

Augošs Mēness un saimniekošanai un nekustamā īpašuma jautājumiem labvēlīgs laiks ir tad, kad Mēness Mežāzī. Novembrī tie ir periodi no 1. datuma plkst. 10.52 līdz 3. datumam plkst. 21.44 un no 28.11. plkst. 17.12 līdz 31.11. plkst. 3.29. Tāpat arī nopietnai saimniekošanai, lietišķiem darījumiem, finanšu un ieguldījumu tēmai labvēlīgas dienas ir tad, kad Mēness atrodas Skorpiona zodiaka zīmē. Tas ir laiks no 26.11. plkst. 10.01 līdz 28.11. plkst. 22.46. Šajā laikā var plānot lietišķas tikšanās, sarunas bankās, darījumu slēgšanu. Pēc tam Mēness nonāk Strēlnieka zodiaka zīmē, un līdz 1.12. plkst. 10.52 varam kontaktēties ar ārzemju partneriem, doties komandējumā. Šis ir sekmīgs laiks arī izglītības jautājumiem un profesionālo iemaņu uzlabošanai, vēsta žurnāls Praktiskā Astroloģija.

Neptūns kļūs normāls

No novembra astroloģiskajiem notikumiem gribas pieminēt vismaz vienu. Proti, iedvesmas, sapņu, ilūziju, maldu un zemapziņas planēta - visnotaļ mistiskais Neptūns - 20. novembrī izbeigs savu retrogrādo (nosacīti atpakaļejošo) kustību, kurā atradās no 13. jūnija. Tādējādi dažs varbūt vairāk spēs sakārtot domas un atbrīvoties no maldiem. Labā ziņa ir arī tā, ka kāda dzīvē var beigties neskaidrību, stresa un krāpniecības riski. Tomēr atkal jau gribas piebilst, ka reālā situācija jāskata katra cilvēka individuālajā kartē.

Tā dēvēto tālo planētu ietekmi vispārīgi mēdz skatīt pasaules notikumu kontekstā, un Neptūns jau vairākus gadus atrodas Zivju zodiaka zīmē, kur uzkavēsies līdz pat 2024. gadam. Šis stāvoklis ir labvēlīgs garīgajai attīstībai un kultūrai.