Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency

Horoskopi līdz 27.oktobrim.

AUNS. Sekmīgi nokārtosi lietišķos jautājumus. Vari risināt sarunas ar nama apsaimniekotājiem vai komunālajiem dienestiem. Ģimene atbalstīs un palīdzēs. Uzklausi savējos, jo viņu teiktajā atradīsies kas noderīgs. Kopā veiksies saimniecības darbi un var rasties idejas par ģimenes biznesu. Brīvajā laikā mierīgi atpūties, pievērsies meditācijām un sāc profilaktisku vitamīnu kūri.

VĒRSIS. Saimnieciskiem darbiem un kādiem būtiskiem pārkārtojumiem mājās šajā periodā nebūsi noskaņots. Tiesa, vislabāk jutīsies ģimenes lokā, taču - vairāk laiku vadot sarunās vai kopā apmeklējot pasākumus. Ja paveicami vēl kādi rudens darbi, tad brīvdienās noorganizē talku, uzaicini palīgā arī draugus un pēcāk pacienā visus ar sātīgu, brīvā dabā gatavotu maltīti.

DVĪŅI. Svarīgas attiecības ģimenē. Ja dienu ritumā iestājusies rutīna, vēlams sarīkot kopā ar mīļoto cilvēku iedvesmojošu pasākumu - romantiskas vakariņas vai izbraucienu. Vari pievērsties mājokļa labiekārtošanai un interjera uzlabošanai. Būs radošas idejas, kā izdaiļot telpas. Brīvdienās dodies iepirkšanās tūrē uz interjera saloniem, nopērc jaunus aizkarus, pārklājus, dekorus.

VĒZIS. Ieplāno mājokļa uzlabošanas darbus. Piemērots laiks mēbeļu, paklāju, tekstila un skaistu interjera priekšmetu iegādei. Brīvo laiku velti ģimenei, kopā pastrādājiet un kopā atpūtieties. Profesionālajā jomā ies diezgan nemierīgi, iespējams, mainīsies darba pienākumi un nosacījumi. Pēc spraigajām dienām vislabāk jutīsies mājās. Brīvdienās ielūdz draugus uz radošu ballīti.

LAUVA. Tu esi īsts mājas pavarda sargātājs, un ģimene uz tevi var simtprocentīgi paļauties. Šajā periodā varbūt kādam no mājiniekiem nepieciešams padoms vai atbalsts. Visi kopā esat spēks un varat paveikt lielas lietas. Iespējams, radīsies doma par ģimenes biznesa veidošanu, jauna mājokļa iegādi vai esošā labiekārtošanu. Tomēr jābūt apdomīgam ar kredītsaistībām.

JAUNAVA. Laiks mācībām un redzesloka paplašināšanai. Meklē noderīgu informāciju internetā, lasi un izglītojies. Darba būs pilnas rokas, ir iespējas izvirzīties. Līdz ar to mājas lietām atliks mazāk laika, taču iespēju robežās esi pēc iespējas vairāk kopā ar mīļoto, tas satuvinās un iedvesmos. Vari ieplānot lielākus saimnieciskos pirkumus, piemēram, mēbeles vai interjera priekšmetus.

SVARI. Mājas dzīvē paredzama saimnieciskā rosība. Iesaisti darbos visu ģimeni, bet brīvdienās ielūdz ciemos labus draugus, patīkami pavadīsiet laiku intelektuālās sarunās. Pievērsies bērnu vajadzībām, atbalsti savas atvasītes un respektē viņu viedokli. Dienu steigā neatstāj novārtā savas intereses, apmeklē spa procedūras, jogu vai citas nodarbības, kas palīdz atslābināties.

SKORPIONS. Saimnieciskie darbi un ģimenes pienākumi. Atbalsti savējos un īpaši parūpējies par vecākajiem ģimenes locekļiem. Ir arī īstais laiks plašākam radu saietam. Piemērots periods ienākumu vairošanai vai uzkrājumu veidošanai. Vari ieguldīt nekustamajā īpašumā vai vērtīgos mākslas priekšmetos. Brīvos brīžus velti sev - izglītojies, lasi vai apmeklē izglītojošas lekcijas.

STRĒLNIEKS. Mājās vari nomainīt sanitārtehniku, iegādāties jaunu veļas vai trauku mazgājamo mašīnu, kā arī veikt uzlabojumus vannasistabā un virtuvē. Brīvdienās vēlams kaut kur izkustēties - apmeklēt kultūras pasākumu, teātri, aiziet padejot uz klubu vai satikties ar draugiem. Tā kā sākusies rudens sezona, padomā par profilaktiskiem pasākumiem, kas stiprina organismu.

MEŽĀZIS. Daudz enerģijas un vēlme darboties. Viss, pie kā ķersies, ies no rokas. Mājas dzīvē derētu kādas pārmaiņas. It īpaši tad, ja jūti, ka ikdiena iegājusi rutīnā. Labi palīdzēs telpu pārkārtošana, interjera nomaiņa un atsvaidzināšana, kā arī kārtīga uzkopšana un telpu attīrīšana enerģētiski. Brīvdienās ielūdz vai apciemo draugus. Labi pavadīsi laiku un gūsi pozitīvas emocijas.

ŪDENSVĪRS. Patīkamus brīžus pavadīsi kopā ar savējiem, un saimniecībā kopīgiem spēkiem daudz paveiksiet. Ikdienas izdevumus rūpīgi izplāno un tērējies apdomīgi. Ja gatavojies iegādāties sadzīves tehniku vai elektropreces, pārliecinies par kvalitāti un garantijām. Vari nomainīt gaismas ķermeņus, iegādāties jaunu naktslampiņu, stāvlampu viesistabai vai gaismekli pie ārdurvīm.

ZIVIS. Darbā gaidāmi atbildīgi pienākumi, tāpēc brīvajā laikā vajag atpūsties, aiziet uz masāžu, apmeklēt spa vai pievērsties mīļotam hobijam. Pārskati savu saimniecību - varbūt pienācis laiks iegādāties jaunu sadzīves tehniku. Tiesa, labāk to darīt par paša līdzekļiem, jo ar kredītiem un dārgiem līzinga pirkumiem patlaban jābūt ļoti uzmanīgam un apdomīgam.