Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© www.astrology.com

Horoskopi līdz 20.oktobrim

AUNS. Labprāt rosīsies mājas saimniecībā, un viss ies no rokas. Vari pārkārtot telpas, remontēt un izdaiļot. Derētu papildināt savu un ģimenes garderobi ar rudenīgi elegantu apģērbu un aksesuāriem. Pastāv uzskats, ka vecas mantas bloķē enerģiju, tāpēc to, ko vairs nevalkā, izmet vai atdod labdarībai. Iepērkoties gan esi apdomīgs, jo atlaižu vilinājuma iespaidā vari krietni iztērēties.

VĒRSIS. Brīvdienās vari ieplānot lielāku iepirkšanās tūri - iegādāties saimniecības preces ilgākam laikam un kārtīgi piepildīt ledusskapi. Jaunā nedēļa solās būt rosīga un par mājas pienākumiem diez vai būs laiks daudz domāt. Straujajā ritmā atceries arī par savām interesēm. Prāts atvērts jaunām zinībām, labs laiks dažādu interešu izglītības kursu apmeklēšanai.

DVĪŅI. Nedēļas nogali pavadi ar ģimeni, apciemo tālākus radiniekus vai sazinies ar savējiem svešatnē. Labprāt rosīsies virtuvē un izmēģināsi jaunas kulinārijas receptes. Jāparūpējas par krājumiem ziemai - ievārījumiem, konserviem u.tml. Jaunajā nedēļā var nākties risināt sarunas iestādēs vai ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem. Būs jātiek galā ar birokrātiju.

VĒZIS. Pret ģimeni un mājas darbiem izturēsies ļoti atbildīgi, tomēr neuzņemies visu viens pats, bet sadali pienākumus godīgi visiem. Brīvdienās apciemo radiniekus vai ielūdz pie sevis uz pusdienām. Daudz uzmanības paņems atvasītes - uzklausi bērnu vēlmes un palīdzi ar padomu, ja tas nepieciešams. Dienu steigā atceries arī par sevi - apmeklē spa, frizieri, skaistumsalonu.

LAUVA. Labvēlīgs laiks, lai sakārtotu un novestu līdz galam juridiska rakstura jautājumus, kas saistās ar īpašumu, zemes vai mantojuma lietām. Taču jābūt apdomīgam ar finansēm. Nevajadzētu ņemt kredītu vai iegādāties ko dārgu līzingā. Brīvdienās atrodi laiku divvientulībai ar mīļoto cilvēku. Mazliet jāatsvaidzina ikdienība, vēlams romantisks vakars sveču gaismā.

JAUNAVA. Mājas būs pirmajā vietā. Ja tev ir ģimene, labprāt parūpēsies par savējiem un būs dažādas idejas, kā viņus pārsteigt un iepriecināt. Radīsies vēlme uzlabot un izdaiļot mājokli, turklāt labprāt visu darināsi pats, nevis aicināsi talkā interjera dizainerus vai pirksi gatavus izstrādājumus. Ļauj vaļu fantāzijai un ar rezultātu būsi apmierināts. Iesaisti šajā pasākumā arī savas atvasītes.

SVARI. Nav labs laiks remontam, būvdarbiem un nekustamā īpašuma jautājumiem. Tāpat arī nevajadzētu ņemt kredītu, pirkt dārgas lietas līzingā un kārtot darīšanas iestādēs. Brīvdienās vienkārši sarīko ģenerāltīrīšanu un izdaiļo mājokli ar ziediem vai pats pagatavo kādu dekoru. Labs laiks ceļojumam uz siltām, eksotiskām zemēm, lai mazliet aizkavētu rudens sajūtas.

SKORPIONS. Ieplāno lielāku pirkumu mājas saimniecībai, piemēram, mēbeles, paklāju vai nomaini aizkarus un mēbeļu pārklājus. Pārmaiņas mājokļa interjerā uzlabos omu un sagādās prieku pašam un ģimenei. Brīvdienās par labu nāks neliels ceļojums, vari apskatīt Latvijas skaistākās vietas rudenīgā zeltā vai aizbraukt uz kādu no kaimiņvalstīm. Vajag izvēdināt galvu.

STRĒLNIEKS. Ir vērts pievērsties privātajam vai ģimenes biznesam vai uzņemies papildu pienākumus, kas paveicami no darba brīvajā laikā. Mājas dzīvē derētu kādas pārmaiņas. It īpaši tad, ja jūti, ka ikdiena iegājusi rutīnā. Labi palīdzēs telpu pārkārtošana, interjera atsvaidzināšana, kā arī kārtīga ģenerāltīrīšana un telpu attīrīšana enerģētiski - ar svecēm vai kadiķiem.

MEŽĀZIS. Augsts enerģijas potenciāls, tāpēc velti spēkus mērķu sasniegšanai. Ieplāno tādus mājas darbus, kas prasa lielu spēku ieguldījumu vai kādu laiku dažādu apstākļu dēļ iekavējušies. Tomēr atceries, ka sevi arī ir jāmīl. Nepamet novārtā mīļoto hobiju, brīvdienās satiecies ar draugiem, palasi, dodies pastaigā pie dabas, apmeklē spa vai pirts procedūras.

ŪDENSVĪRS. Mājas un saimniekošanas tēma šajā periodā nebūs sevišķi aktuāla. Iespējams, lielāko daļu brīvā laika pavadīsi ārpus mājas, piedaloties saviesīgos vai sabiedriskos pasākumos. Ja tev ir ģimene, tad vēlams pasākumus apmeklēt kopā. Tā kā rudens jau pieklauvējis pie durvīm, derētu padomāt par organisma nostiprināšanas pasākumiem - vitamīniem, ingvera tēju u.tml.

ZIVIS. Diezgan daudz stresa un emociju. Cilvēki nāks pie tevis pēc padoma un uzticēs savus dziļākos noslēpumus. Mājās pienākumu netrūks, tāpēc rūpīgi jāplāno dienas. Kad ar saimniecību esi ticis galā, atrodi laiku arī sev, lai vienatnē sakārtotu domas, atpūstos, palasītu vai vienkārši nedarītu neko. Brīvdienās kopā ar ģimeni dodies izbraucienā.