Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākajā nākotnē

© http://alive-at-night.com/

Horoskopi līdz 6.oktobrim.

AUNS. Sekmīgs laiks, lai kārtotu darīšanas iestādēs vai bankās saistībā ar nekustamo īpašumu vai mājokļa labiekārtošanu. Kaut arī siltā sezona jau aiz muguras, tomēr vari veikt nelielu kosmētisko remontu un atsvaidzināt interjeru. Piemērots periods arī, lai ar ģimeni un mīļoto cilvēku dotos ceļojumā uz siltām zemēm pie siltām jūrām, mēģinot notvert aiz spārna aizejošo vasariņu.

VĒRSIS. Būsi darba pienākumos iekšā līdz matu galiņiem, un no veiksmēm vai neveiksmēm lielā mērā atkarīgs arī garastāvoklis. Atceries, ka sevi jāmīl, un ievēro pareizu dienas režīmu. Vēlama vitamīnu kūre, svaigi spiestas sulas un ēdienkarte no dabas veltēm, ko mums bagātīgi piedāvā rudens. Ja kārtojamas darīšanas iestādēs vai bankās, labi sagatavojies.

DVĪŅI. Pirmajā vietā ģimene. Kopā pavadītie brīži būs piepildīti saturīgām sarunām un interesantām idejām. Brīvdienās esi mājās, plānojot saimniecības darbus tuvākajai nākotnei. Iespējams, jānomaina mēbeles vai citi interjera priekšmeti. Tāpat arī vajadzētu izrevidēt drēbju skapi, nevajadzīgās mantas izmest vai nodot labdarībai, bet vajadzīgās nolikt ziemas guļā.

VĒZIS. Piesakies kursos vai pats meklē noderīgu informāciju internetā - laiks redzesloka paplašināšanai. Brīvo laiku pavadi mājās kopā ar savējiem. Būs noderīga domu apmaiņa, un arī saimnieciskie darbi tā ritēs raitāk. Kādu brīdi atrodi arī divvientulībai ar mīļoto cilvēku, attiecībām jāpiešķiļ jauna dzirksts. Brīvajiem ļaudīm savukārt dzīve var uzdāvāt simpātijām pilnu iepazīšanos.

LAUVA. Ja mājās paredzami lielāki darbi vai pārkārtojumi, iesaisti visu ģimeni. Tā darbs veiksies raitāk, un visiem kopā radīsies labas idejas par interjera uzlabojumiem vai mēbeļu pārkārtošanu. Varat kopā izremontēt un uzlabot bērnistabu. Labs laiks lielākiem pirkumiem mājas saimniecībai - iegādājies mēbeles, aizkarus, pārklājus, mākslas priekšmetus vai skaistus traukus.

JAUNAVA. Brīvdienās ieplāno lielāku iepirkšanās tūri un iegādājies saimniecības preces ilgākam laikam. Ieguldījumi mājas saimniecībā būs lietderīgi. Nevajadzētu kārtot darīšanas iestādēs, nekustamā īpašuma jautājumus vai risināt sarunas ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem. Ja risināmi pedagoģiskie jautājumi, respektē bērnu vēlmes un atbalsti viņu ieceres.

SVARI. Darbā neuzņemies vairāk nekā spēj paveikt un gādā par optimismu. Brīvajā laikā pievērsies mīļotajam hobijam, atļaujies mazliet paslinkot, ievēro pareizu dienas režīmu un ēd veselīgi. Derētu neliela atslodze vai dieta. Ja vēlies pabūt vienatnē un sakārtot domas, savējiem tā arī pasaki un palūdz šo vēlmi respektēt. Prieku sagādās iepirkšanās tūre un garderobes atjaunošana.

SKORPIONS. Pievērsies peļņas tēmai. Ar enerģisku rīcību pavairosi ienākumus, taču nepaļaujies uz citiem. Būs tik, cik pats paveiksi. Var nākties risināt ar nekustamo īpašumu saistītus jautājumus vai palīdzēt radiniekiem. Neuzņemies visu viens pats, bet dalies pienākumos ar pārējiem mājiniekiem. Brīvdienās mierīgi atpūties vai aizbrauc kaut kur pie dabas.

STRĒLNIEKS. Vari ieplānot kādu lielāku pirkumu mājas saimniecībai, šis ieguldījums būs lietderīgs. Brīvdienās parosies mājās, izmēģini jaunas kulinārijas receptes un palutini savus mīļos. Īpaši izdosies gardumi no Austrumu virtuves. Vēlams būtu arī kaut kur mazliet izkustēties - apmeklēt kādu brīvdabas pasākumu, gadatirgu, aiziet uz klubu padejot vai satikties ar draugiem.

MEŽĀZIS. Ja paredzēts mainīt mājokli, rūpīgi izvērtē piedāvājumu un cenas. Nav labs periods kredīta ņemšanai vai lieliem līzinga pirkumiem. Naudas lietās šajā periodā jābūt uzmanīgam un apdomīgam. Tajā pašā laikā nelielus remontdarbus vai uzlabojumus vari veikt. Piemēram, nopirkt jaunu lampu vai virtuves tehniku. Brīvdienās apmeklē kultūras pasākumu.

ŪDENSVĪRS. Pēc saspringtām dienām atceries, ka sevi jāmīl un jāpalutina. Brīvajā laikā mierīgi atpūties, izgulies, paslinko. Ēdienkartē vajadzētu iekļaut veselīgu un ekoloģisku pārtiku, kā arī vitamīnus. Par labu nāks pirts vai SPA procedūra. Sekmīgs laiks, lai risinātu komunālos jautājumus, sarunas ar nama apsaimniekotājiem un pārbaudītu mājokļa gatavību vēsajai sezonai.

ZIVIS. Brīvdienās pasāc kaut ko kopā ar ģimeni un mīļoto cilvēku - dodies izbraucienā, apmeklē izklaides pasākumu vai izdomā jauku pārsteigumu. Vari ieplānot kādu lielāku pirkumu mājas un ģimenes vajadzībām. Tikai neaizdod un neaizņemies no draugiem un paziņām, jo var rasties problēmas. Nebūtu vēlams pirkt dārgu sadzīves tehniku vai elektropreces.