Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākajā nākotnē

© F64

Horoskopi līdz 29.septembrim

AUNS. Enerģijas tev netrūks, tāpēc vajadzētu ieplānot svarīgus darbus, atrotīt piedurknes un ķerties klāt. Izmanto laiku lietderīgi. Ja darbos iesaistīsi visu ģimeni, tad kopā daudz paveiksiet. Var rasties jaunas peļņas iespējas, tomēr viss rūpīgi jāizvērtē. Un jāsargās no stresa un pārslodzes. Brīvdienās mierīgi atpūties, ieej pirtī vai apmeklē SPA. Sabiedriskās aktivitātes atliec.

VĒRSIS. Darīšanas ar bankām, iestādēm vai komunālajiem dienestiem atliec uz vēlāku laiku. Ja iespējams, vari kopā ar ģimeni doties tālākā ceļojumā. Iespaidi satuvinās, būs atkal jaunas sarunu tēmas un prieks par kopā būšanu. Ja nav plānots nekur doties, tad pievērsies mājokļa labiekārtošanai un interjera atsvaidzināšanai, iegādājies jaunus aizkarus, pārklājus, traukus.

DVĪŅI. Kamēr nav sākusies vēsā sezona, paveic remontdarbus, pārkārto mājokļa interjeru un sakārto āra teritoriju. Ar prieku rosīsies mājas saimniecībā un saimniekosi virtuvē. Izmēģini jaunas receptes un parūpējies par krājumiem ziemai. Brīvdienās vari doties pie dabas, garākā pastaigā vai rudenīgā piknikā. Ievēro veselīgu dzīvesveidu un ēšanas režīmu, jāuzņem vitamīni.

VĒZIS. Darbā vai biznesā ies diezgan nemierīgi, bet vislabākā atpūta būs omulīgā mājas atmosfērā. Brīvdienās vari ielūgt ciemos draugus, sarīkot ballīti un pārsteigt viesus ar eksotiskiem ēdieniem un kokteiļiem. Tā kā rudens ir jaunu zinību laiks, arī tev derētu padomāt par mācībām. Izpēti interešu kursu un semināru piedāvājumu. Varbūt kaut kas no tā uzrunā.

LAUVA. Domā vairāk par sevi, līdzsvaru un atpūtu, jo šis periods solās būt nemierīgs. Vēlams pievērsties meditācijām vai kādām citām nodarbēm, kas līdzsvaro. Ja izlemjams kas svarīgs, nesteidzies. Nav piemērots laiks darīšanām iestādēs vai bankās un sarunām ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem. Toties sekmīgi pirkumi mājas saimniecībai - mēbeles, trauki, ikdienas preces.

JAUNAVA. Svarīgus saimnieciskus darbus vai nozīmīgus pirkumus saimniecībai šomēnes labāk neieplānot. Ja sāksi remontu, tad, visticamāk, nāksies piekrist ironiskajam teicienam, ka «remonts var tikai sākties». Savukārt par lielākiem pirkumiem ir riski pārmaksāt. Šis periods vairāk piemērots sabiedriskiem kontaktiem, draudzīgiem tusiņiem un jaunu plānu kaldināšanai.

SVARI. Vajadzētu vairāk pievērsties bērnu vēlmēm un vajadzībām, it īpaši tad, ja viņiem sākušās skolas gaitas. Varbūt vēl kaut kas jāiegādājas vai ērtāk jāiekārto bērnistaba. Vari iegādāties skaistas lietas mājoklim, atsvaidzināt interjeru, kā arī palutināt sevi ar skaistumsalona apmeklējumu. Brīvajā laikā mierīgi atpūties vai pievērsies meditācijām. Jāsakārto iekšējā pasaule.

SKORPIONS. Velti vairāk laika privātajai dzīvei un attiecībām. Mīlestība sildīs sirdi, taču būs arī šis un tas pārrunājams. Sirsnība un atklātība nāks par labu. Brīvdienās kaut kur kopā ar ģimeni aizbrauc, piedalieties sportiskās aktivitātēs vai apmeklējiet kopā kultūras pasākumus. Jābūt apdomīgam naudas tēriņos, labāk būtu iekrāt, nevis tērēties. Šobrīd neieguldi īpašumā.

STRĒLNIEKS. Sekmīgi ieguldījumi mājas saimniecībā un iespējas palielināt ienākumus. Pievērsies finanšu tēmai, tā šobrīd ir svarīga. Vari risināt sarunas bankās un ieplānot kādu lielāku saimniecības pirkumu. Brīvdienās mājās apdari tikai pašu nepieciešamāko un kopā ar ģimeni kaut kur aizbrauc vai apmeklē pasākumus. Visu nedēļas nogali esot mājas vidē, var sākties rīvēšanās.

MEŽĀZIS. Ja vēlies mājās veikt kādus pārkārtojumus, pirms tam apspriedies ar ģimenes locekļiem, lai nerodas domstarpības. Nevajadzētu veikt darbus, kas saistās ar elektroinstalācijām vai mūsdienu tehnoloģiskajām sistēmām, piemēram, signalizāciju u.tml. Labi būtu apdarīt tikai pašu nepieciešamāko un doties ar savējiem izbraucienā vai ekskursijā. Kopā ies jautri.

ŪDENSVĪRS. Pirmajā vietā darbs, tāpēc mājas un ģimenes pienākumiem atliks mazāk laika. Iespējams, nāksies strādāt arī brīvdienās. Esi apdomīgs ar naudu, jo iespējams iztērēties vairāk, nekā šobrīd vari atļauties. Nevajadzētu iegādāties sadzīves tehniku - veļas mašīnu, gāzes plīti, tvaika nosūcēju. Toties vari palutināt sevi ar labu parfimēriju, smaržām, ķermeņa kopšanas līdzekļiem.

ZIVIS. Esi vairāk kopā ar ģimeni, būs interesantas sarunas, un draudzīgā kompānijā arī mājas darbi veiksies labāk. Iegādājoties lielākus pirkumus mājām, rūpīgi pārdomā, vai tie tiešām nepieciešami, un uzmanies no pārmaksāšanas. Darbā paredzami atbildīgi pienākumi un spriedze, tāpēc brīvajā laikā vēlams darīt to, kas sagādā prieku, līdzsvaro un iedod jaunu enerģijas lādiņu.