Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© google.lv

Horoskopi līdz 8.septembrim

AUNS. Privātā dzīve būs samērā mierīga, labprāt pavadīsi laiku kopā ar tuviniekiem. Gādā par savējiem, uzklausi viņus un dalies svarīgākajā. Ar mājas darbiem, kārtības ieviešanu un uzpošanu gan nepārspīlē. Tiekšanās pēc perfektas kārtības šobrīd nav tas svarīgākais. Nevajadzētu sākt remontdarbus vai iegādāties sadzīves tehniku, bet vairāk laika pavadīt sirsnīgās sarunās.

VĒRSIS. Dažādas radošas idejas saistībā ar mājokļa labiekārtošanu. Vari veikt nelielu remontu un mākslinieciski izdaiļot interjeru. Jābūt uzmanīgam finanšu lietās, jo peļņas un zaudējumu iespējas tagad iet cieši līdzās. Nedrīkst ieguldīt līdz galam nepārdomātos pasākumos, un nevajadzētu iegādāties dārgus pirkumus. Brīvdienās sarīko mājas ballīti vai dārza svētkus draugiem.

DVĪŅI. Vari ieplānot gan svarīgus mājas darbus, gan pasākumus kopā ar ģimeni. Komunikācija ar savējiem sniegs prieku, noderīgu domu apmaiņu, labas idejas par mājokļa uzlabošanu. Ja pats esi gana radošs, tad ķeries pie darba, bet, ja ne, aicini talkā profesionālu interjera dizaineru. Brīvdienās vajadzētu arī kaut nedaudz pabūt divvientulībā ar mīļoto cilvēku un no sirds parunāties.

VĒZIS. Pievērsies saimnieciskajiem darbiem mājās - atradīsies daudz darāmā, sākot ar ģenerāltīrīšanu un beidzot ar ikdienišķo sīkumu sakārtošanu. Visu gan vajadzētu kārtīgi izplānot, un iesaistīt ģimeni. Kopā radīsies lieliskas idejas par interjera uzlabošanu. Vari iegādāties mēbeles, tekstilu vai mākslas priekšmetus. Labs laiks jaunu mācību uzsākšanai, kā arī nelielam izbraucienam.

LAUVA. Uz lielām saimnieciskām aktivitātēm nebūsi noskaņots. Ja mājās darāms kas svarīgs, aicini talkā profesionālus meistarus, bet brīvajā laikā kopā ar ģimeni dodies izbraucienā. Pašam šķitīs svarīgi paplašināt redzesloku, ir labs laiks kursu vai semināru apmeklējumam. Bet nav īstais brīdis, lai kārtotu darīšanas iestādēs, un nevajadzētu veikt darījumus ar nekustamo īpašumu.

JAUNAVA. Gādāsi par savējiem, rūpēsies par mājas saimniecību un ģimenes budžetu. Veiksme būs ar tevi, un var rasties vairākas labas iespējas pavairot ienākumus. Iegādājies lielākus pirkumus mājas saimniecībai, taču dienu steigā neatstāj novārtā attiecības ar mīļoto cilvēku. Pāriem jāpadomā, kā attiecībās uzšķilt jaunu dzirksti, bet brīvajiem ļaudīm iespējama interesanta iepazīšanās.

SVARI. Ja ģimenē ir bērni, tad daudz uzmanības paņems jaunā mācību gada uzsākšana. Vajadzēs palīdzēt atvasītēm iejusties, kā arī iegādāties to, kas vēl nepieciešams. Varbūt bērniem būs viedoklis, kas jāizdiskutē. Arī pašam derētu padomāt par izglītošanos un profesionālo iemaņu papildināšanu. Brīvdienās vēlams aizbraukt ekskursijā vai garākā pastaigā pie dabas.

SKORPIONS. Svarīga būs finanšu tēma. Iespējami pirkumi saimnieciskām un ģimenes vajadzībām, taču iegādājies tikai to, kas patiešām nepieciešams. Šobrīd labāk pietaupīt, nevis tērēties. Savukārt brīvdienās vajadzētu labi atpūsties un ievērot veselīgu dzīvesveidu. Aizbrauc ar savējiem pie dabas, pastaigāties pie jūras vai sēņot, vai ieej īstā lauku pirtī. Prieku sagādās arī kultūras vai izklaides pasākums.

STRĒLNIEKS. Dienas ritēs nemierīgi: lietišķie un sabiedriskie kontakti, tikšanās, sapulces un tālruņa zvani. Vairāk būsi aizņemts ar darba un sabiedriskajiem pienākumiem nekā mājas lietām. Pievērsies tikai tam, kam ir atdeve, nešķied enerģiju tukšgaitā un mājiniekus lūdz izturēties ar izpratni. Šajā periodā uzsāktie saimnieciskie darbi var būt bez jūtama auglīga rezultāta.

MEŽĀZIS. Ražas ievākšanas laiks. Gatavo krājumus ziemai, konservē, vāri ievārījumus un piepildi saldējamās kameras. Vari izmēģināt jaunas receptes un metodes. Piemērots brīdis interjera uzlabošanai, bet nevajadzētu sākt vērienīgus remontdarbus. Brīvo laiku velti atpūtai un sportiskām aktivitātēm. Par labu nāks arī pirts procedūras un pareizs ēšanas režīms.

ŪDENSVĪRS. Aktīva mājas dzīve - labprāt komunicēsi ar radiniekiem un iesaistīsi viņus saimnieciskajos darbos un mājokļa labiekārtošanā. Lielus pirkumus gan šobrīd neplāno un neuzņemies kredītsaistības. Naudas lietas jātur perfektā kārtībā, jo iespējamas jukas un neskaidrības. Tāpat arī nav labs laiks, lai kārtotu darīšanas bankās vai ar komunālajiem dienestiem.

ZIVIS. Jāsargās no stresa un strīdiem, kas var izcelties uz līdzenas vietas un no nekā. Atrodi laiku atpūtai vienatnē, lai sakārtotu domas un izvērtētu šobrīd svarīgāko. Laba intuīcija un izpratne par cilvēku dabu un nolūkiem. Piemērots laiks mācībām, jaunas informācijas iegūšanai un izbraucienam kopā ar ģimeni. Ceļā satiksiet interesantus cilvēkus un gūsiet jaunus iespaidus.