Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

ASTROLOĢIJA: Lai atvaļinājums sagādā baudu

© Shutterstok

Atpūsties var dažādi – kādam par labu nāk zvilnēšana dīvānā, ļaujoties laiskam nekā nedarīšanas stāvoklim, citam atpūta nozīmē ekstrēmu sportošanu, kāpšanu kalnos vai ieniršanu okeāna dzīlēs. Pareizi atpūsties ir māksla, it īpaši mūsdienās, kad ikdienas stress un spriedze mūs reizēm pietuvina nervu sabrukumam. Kā rīkoties, lai pēc atvaļinājuma nedēļas, divām vai mēneša mēs darbā atgrieztos mundri, priecīgi un svaigi kā gurķīši? Astrologi teic, ka katrai zodiaka zīmei raksturīga noteikta gaisotne, kas sniedz vislielāko relaksāciju un baudu.

Auns

Auna zīmē dzimušie nav mājās sēdētāji. Šiem cilvēkiem būs piemērota aktīva atpūta - brauciens ar laivu pa krāčainu upi ar nakšņošanu klints alā. Auniem patīk tāli ceļojumi, eksotiskas vietas un izaicinājumi. Aunam atliek vien padzirdēt, ka šajos zilajos ūdeņos mēdz iegriezties haizivis, lai viņš nekavējoties dotos peldēties. Auniem patīk komandu sporta veidi, kuros iespējams gūt un nekavējoties nosvinēt uzvaru. Tomēr Auns labprāt izbaudīs relaksējošu masāžu un varbūt pat neatteiksies doties uz sanatoriju, lai uzlabotu veselību.

Vērsis

Vērsim vislabāk patiks ģimenes svētki - ar vērienu, mūziku, dejām, rotaļām un dāvanām. Turklāt viņš gribēs, lai priecājas visi - gan tuvi, gan tāli radi. Šīs horoskopa zīmes pārstāvis atplauks, draugu lokā sēžot pie bagātīgi klāta vakariņu galda. Vērsim vajag, lai nepietrūktu sātīgu, mājās gatavotu ēdienu un dārgu dzērienu. Vērsim prieku sagādās arī rūpes par mājām un dārzu. Vērsis vai Vērsene nenoskums, ja atvaļinājumu pavadīs, pielabojot sētu un pārkārtojot māju, laistot tomātus un rušinoties puķu dobēs.

Dvīņi

Gluži kā svaigs gaiss, Dvīņiem ik pa laikam vajadzīga ierastās gaisotnes maiņa, bet pēc emocijām ne vienmēr jādodas uz svešām zemēm. Lai gūtu prieku, atliek dzimtajā pilsētā atklāt jaunas ielas, parkus, muzejus un kafejnīcas. Dvīņi ir no tiem, kuriem patīk apmeklēt klubus, festivālus, koncertus un pasākumus. Dvīņi labprāt ļausies aklā randiņa kārdinājumam vai uzsāks daudznozīmīgu sarunu ar svešinieku. Mākslinieciski tusiņi, neparastas, noslēpumainas vietas - lūk, kas Dvīņus piepildīs ar pozitīvu emociju lādiņu!

Vēzis

Vēzis pārsvarā ir mājās sēdētājs, nedaudz garlaicīgs tipiņš, bet ņemiet vērā, ka ārējais veidols mēdz būt mānīgs. Vēzim ir bagātīga un krāšņa iekšējā dzīve. Vēzis ar prieku atlaidīsies dārza krēslā, ietīsies pledā un visu dienu pavadīs, lasot grāmatu, bet pēcpusdienā skatīsies vecās, labās filmas. Vakarā Vēzis, iegrimis domās, lēnā solī klīdīs pa parku un vēros saulrietu pie upes. Vēzim prieku sagādā brokastis gultā un pēdu masāža.

Lauva

Lauvai galvenais ir atrasties uzmanības centrā. Elitāri kūrorti, dārgas viesnīcas, moderni klubi - lūk, iemīļotākās Lauvas atpūtas vietas. Lauva gribēs doties jūrā baltā jahtā, sērfot un jāt ar zirgu. Lauva dievina vakariņas sveču gaismā, dārgus tērpus, izmeklētas rotaslietas, šampanieti un dejot valsi negaisa laikā pie jūras. Kad Lauvai apniks uzmanības apliecinājumi un izklaides, viņa (viņš) labprāt dosies uz fitnesa zāli, lai nezaudētu formu.

Jaunava

Atšķirībā no Lauvas Jaunava ne acu galā necieš skaļus kūrorta viesus un izgaismotas nakts diskotēkas. Jaunavai vajadzīga mierīga atpūta - nelieli pārgājieni bez šķēršļiem un nakšņošana klusa ezera krastā labiekārtotā kempingā. Jaunava ļoti mīl dabu, tomēr ne pārāk mežonīgu, jo necieš odus, dundurus, mušas un grauzējus. Pozitīvas emocijas Jaunavā raisa jūra, plašums, muzeju un izstāžu apmeklējums, kā arī vientulīgas vakara pastaigas.

Svari

Ir ne mazums Svaru, kuru galvenā izklaide ir klejošana pa lielveikaliem un iepirkšanās. Patiesu baudu Svariem sagādā jauna vakartērpa vai super moderna makšķerēšanas āķa meklēšana. Svaru noskaņojums uzlabosies pat tad, ja pirkums būs niecīgs - neliela šallīte vai kurpju auklas. Svari relaksējas, pastaigājoties pa mākslas galerijām un fotoizstādēm. Svarus piesaista viss estētiskais un vēsturiskais. Šajā horoskopa zīmē dzimušie ir vieni no retajiem, kas, ejot pa vecpilsētu, paceļ galvu augšup, lai aplūkotu māju fasādes. Svariem ir vajadzīga kompānija, lai nekavējoties apspriestu visu ieraudzīto.

Skorpions

Skorpioni ir aktīvi un kaislīgi. Viņiem vajadzīga atpūta, kas ļautu atbrīvoties no uzkrātajām negatīvajām emocijām. Skorpionu uzmundrinās lēciens ar izpletni vai gumiju, brauciens ar ūdensslēpēm vai ūdens motociklu. Skorpions gūs baudu, dodoties piknikā pie upes vai ezera kopā ar mīļoto cilvēku. Skorpiona veselībai par labu nāks kaislīgs sekss. Jo vairāk, jo labāk! Reizēm šīs zīmes pārstāvis labprāt raudzīsies naksnīgajās debesīs un baudīs klusumu.

Strēlnieks

Lai justos atpūties, Strēlniekam vajadzīga liela kompānija, trokšņains pūlis un jautrība. Strēlnieks dievina festivālus, pilsētas svētkus, lauku balles, nakts pasākumus. Strēlniekam atvaļinājuma laikā ieteicams ceļot ar mašīnu vai lidot ar lidmašīnu. Šai horoskopa zīmei vajadzīga traukšanās un ātrums, jo rāma sēdēšana Strēlnieku padarīs nervozu. Strēlnieks būs sajūsmā, ja viņa neprātīgo piedzīvojumu attēlus sāks apspriest sociālajos tīklos.

Mežāzis

Mežāzis ir atvaļinājuma konservētājs. Gadu desmitiem viņš spēj doties uz vienu un to pašu vietu. Stabilitāte un nemainība - lūk, lozungi, kuriem Mežāzis paliek uzticīgs. Dienas laikā Mežāzim patīk ķimerēties ap sīkām lietām - adīt, skrūvēt vai darīt ko tamlīdzīgu. Vakarus Mežāzis gribētu pavadīt ģimenes lokā, sēžot pie kamīna ar izcili gardas tējas tasi rokās. Mežāzis pilnībā relaksēsies masāžas laikā un sēžot aromatizētā burbuļvannā.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs nespēj iedomāties atpūtu bez aktīvas komunikācijas. Jo vairāk cilvēku ap viņu pulcējas, jo labāk. Ūdensvīram patīk, ja viņam uztic sabiedriskos pienākumus un jautā viedokli. Būt noderīgam - lūk, īstā Ūdensvīra atpūta! Ūdensvīram patīk, ja vienmēr pie rokas ir telefons vai planšetdators, lai nepārtrūktu komunikācija ar draugiem un paziņām. Ūdensvīrs ir aktīvs tvītotājs. Nedomājiet, ka atvaļinājuma laikā viņš iztiks bez asprātīgām replikām, palaistām globālajā tīmeklī. Ūdensvīriem par labu nāk SPA.

Zivis

Zivīm jāatrod līdzsvars starp vientulību un atrašanos labu draugu kompānijā. No vienas puses, Zivis negrib palaist garām jautru pasākumu, no otras, ilgojas pabūt vienatnē. Ja Zivīm izdosies atrast zelta vidusceļu, atvaļinājums būs izdevies. Zivīm vajadzētu atrast laiku fiziskām aktivitātēm un dejām, kas ļautu atbrīvoties un iepazīt sevi no radošās puses. Talantu «atbrīvošana» ļaus rast harmoniju sevī.