Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© F64

Horoskopi līdz 25.augustam

AUNS. Pavadi laiku pēc iespējas mierīgāk. Darbā būs daudz pienākumu, radošas idejas, tikšanās, kustība - tas prasīs spēkus un iedvesmu. Var gadīties, ka dienas beigās mājās nāksi noguris un iztukšots. Tāpēc svarīgus mājas darbus, remontu vai pārkārtojumus ieplānot nevajadzētu. Labāk velti laiku sev - atpūties, lasi, aizej uz sporta zāli vai pievērsies meditācijām.

VĒRSIS. Aktīva komunikācija ar radiniekiem, kādam vajag padomu, kāds vienkārši grib patērzēt. Tas viss paņems daudz laika, taču darbi no tā uz priekšu nevirzīsies. Tāpēc nemaz neplāno kaut ko būtisku, bet apdari tikai nepieciešamo. Esi uzmanīgs naudas lietās, jo par ikdienas precēm vari iztērēties vairāk nekā vajadzētu. Brīvdienās apmeklē kultūras pasākumu.

DVĪŅI. Lielisks laiks mājas vides sakārtošanai, uzlabošanai un izdaiļošanai. Oriģinālas un radošas idejas remontdarbu sakarā un gaumes un stila izjūta attiecībā uz dažādiem aksesuāriem. Iegādājies jaunus aizkarus, pārklājus, gultas veļu vai traukus. Brīvdienās vari sarīkot mājas ballīti draugiem un iepriecināt viņus ar vasarīgiem cienastiem - augļu saldēdieniem vai kūkām.

VĒZIS. Brīvdienas pavadi ar ģimeni, būs patīkamas izklaides, interesantas sarunas un domu apmaiņa. Ja tev ir bērni, izdomājiet kopā ko tādu, kas iepriecina atvasītes. Un - neaizmirsti arī, ka tuvojas skolas laiks un jāsāk gatavoties. Pašam arī vajadzētu padomāt par redzesloka paplašināšanu, izpētīt kursu piedāvājumu vai doties ar savējiem izzinošā ceļojumā.

LAUVA. Gādā par saskaņu ģimenē un uzklausi savu otro pusīti. Ja arī sadzirdi kādu kritisku vārdu, neapvainojies, bet padomā, ko esi vai neesi darījis. Var rasties negaidītas peļņas iespējas. Neatsakies no papildu darbiem, kas paveicami brīvajā laikā. Iegādājies kaut ko skaistu mājām, aizved savējos iepirkšanās tūrē, atjauno garderobi, apmeklē skaistumsalonu.

JAUNAVA. Jauni plāni par pārkārtojumiem un uzlabojumiem mājoklī. Ir piemērots laiks meklēt citu dzīvesvietu vai iegādāties nekustamo īpašumu. Sekmēsies sarunas bankās un iestādēs. Ļoti iespējams, ka izdosies ātri nokārtot tādus jautājumus, kas kādu laiku «bremzējušies». Labi jutīsies ģimenes lokā. Pozitīvas sajūtas un pārliecība, ka līdzās ir cilvēks, uz kuru vari paļauties.

SVARI. Piemērots periods dažādiem mājas darbiem, interjera uzlabošanai, taču jābūt apdomīgam naudas lietās. Nevajadzētu plānot lielus pirkumus, iegādāties nekustamo īpašumu vai dārgu sadzīves tehniku. Ja ko tādu dari, rūpīgi pārliecinies par kvalitāti un garantijām. Turi kārtībā rēķinus un seko līdzi naudas plūsmai - lai tavā kontā laikus ienāk viss, kas pienākas.

SKORPIONS. Sargies no pārpūles un saudzē veselību. Brīvdienās vajadzētu mierīgi atpūsties. Par labu nāks pirts procedūra vai atpūta dabā, pie ūdeņiem. Dodies sēņot vai brauc makšķerēt, bet vislabāk būtu paņemt atvaļinājumu un posties ar ģimeni tālākā ceļojumā. Izraušanās no ierastās vides palīdzēs arī uzlabot attiecības ar mīļoto cilvēku un piešķilt tām jaunu dzirkstelīti.

STRĒLNIEKS. Var rasties jaunas peļņas iespējas, un mājas dzīvei atliks mazāk laika. Faktiski nav arī īstais brīdis, lai nodotos lielām saimnieciskām aktivitātēm. Ja sāksi remontu, tas var ieilgt. Ja mainīsi santehniku, diez vai tā ilgi kalpos. Tāpēc dari to, kam ir atdeve - proti, iesaisties ienesīgos projektos. Brīvdienās ar saviem mīļajiem kopā apmeklē kultūras vai izklaides pasākumu.

MEŽĀZIS. Mājās vari veikt darbus, kas saistās ar elektroierīcēm, piemēram, sakārtot elektroinstalāciju, risināt jautājumus ar elektrības piegādātājiem vai mainīt gaismas ķermeņus. Brīvdienās piemērots laiks ceļojumam, pārgājienam un piknikam pie dabas, labprāt apmeklēsi arī kultūras pasākumus un gūsi no tā estētisko baudījumu. Kopīgi pasākumi attiecības ģimenē padarīs mīļākas.

ŪDENSVĪRS. Veiksmīgi nokārtosi dažādus lietišķos jautājumus un darīšanas iestādēs. Piemērots periods, lai risinātu sarunas ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem, taču nevajadzētu plānot santehnikas darbus. Nepērc un nemaini krānus, tualetes podu, izlietnes, jo var gadīties, ka tie nekalpos ilgi. Labs laiks mācībām, semināriem un pieredzes apmaiņas braucieniem.

ZIVIS. Pirmajā vietā ģimene un mājas dzīve. Iespējams, kādam no ģimenes nepieciešams tavs atbalsts. Palīdzi, bet atceries, ka arī sevi ir jāmīl. Brīvdienās izgulies, atpūties un apmeklē kādu kultūras pasākumu. Nevajadzētu sākt remontu vai veikt kādus būtiskus pārkārtojumus mājokļa interjerā. Toties ir sekmīgs laiks sadzīves tehnikas, elektropreču vai jauna datora iegādei.