Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© ivaindiablog.files.wordpress.com

Horoskopi līdz 18.augustam

AUNS. Sargies no stresa un atceries, ka sevi ir jāmīl. Daudz uzmanības paņems darbs, tāpēc mājas dzīve atvirzīsies otrajā plānā. Tomēr neatstāj novārtā savējos - atrodi laiku, lai uzklausītu viņus un dalītos domās. Ja ģimenē ir bērni, tad var aktualizēties pedagoģiskie jautājumi. Dienu steigā atrodi laiku arī sev, lai mierīgi atpūstos, un ievēro veselīgu dienas režīmu.

VĒRSIS. Rūpīgi jāplāno dienas, lai var paspēt veikt gan darba, gan mājas pienākumus. Patīkamus brīžus pavadīsi kopā ar savējiem, un saimniecībā kopīgiem spēkiem daudz paveiksiet. Svarīga attiecību tēma un sirdslietas. Būtu labi atrast laiku, lai pabūtu divvientulībā ar mīļoto cilvēku vai sarīkotu kādu romantisku pasākumu, kas iedvesmo un dzīvē ienes jaunas krāsas.

DVĪŅI. Labi jutīsies mājas atmosfērā. Radīsies interesantas idejas, kā izdaiļot un uzlabot interjeru. Vari veikt nelielu kosmētisko remontu un iegādāties skaistas lietas - traukus, aizkarus, pārklājus vai mākslas priekšmetus. Brīvdienās ielūdz ciemos draugus, sarīko ballīti un pārsteidz viesus ar atspirdzinošiem kokteiļiem un maltīti no svaigiem vasaras kārumiem.

VĒZIS. Pasākumi kopā ar ģimeni. Rūpējieties par saimniecību un kopā apmeklējiet pasākumus - it īpaši tādus, kam ir izglītojoša ievirze. Ja tev ir dārzs, sarīko svētkus brīvā dabā ar grilētiem gardumiem un vasarīgiem kokteiļiem. Darīšanas iestādēs vai sarunas ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem labāk atlikt. Tāpat arī nav labs laiks sarunām bankās un līzinga pirkumiem.

LAUVA. Svarīga finanšu tēma, ir iespējas pavairot ienākumus un nopelnīto sekmīgi ieguldīt. Iegādājies kādu lielāku pirkumu mājas saimniecībai, piemēram, mēbeles vai kādu mākslas priekšmetu. Būs prieks pašam un ģimenei. Svarīgas arī attiecības ar mīļoto cilvēku un bērniem. Brīvdienās kopā apmeklējiet kultūras vai izklaides pasākumus.

JAUNAVA. Mājās saimnieciskie darbi, un raisīsies noderīga viedokļu apmaiņa ar radiņiem. Vari ieplānot kādu lielāku pirkumu ģimenes ikdienas vajadzībām, piemēram, sadzīves tehniku vai auto. Nav labs laiks remontam, tas var ieilgt, tāpat arī nevajadzētu iegādāties nekustamo īpašumu. Brīvdienās apciemo vecākās paaudzes radiniekus vai ielūdz tuviniekus ciemos.

SVARI. Pirmajā vietā sirdslietas un attiecības ģimenē. Pievērsies bērnu vajadzībām. Ja atvasītes ir skolas vecumā, tad jāsāk domāt, kas nepieciešams mācību gada uzsākšanai. Vari risināt īpašuma vai komunālos jautājumus, uzsākt remontdarbus un iegādāties sadzīves tehniku. Brīvdienās ielūdz pie sevis vai apciemo radiniekus. Aktuāla dzimtas saliedēšanas tēma.

SKORPIONS. Uz lielām saimnieciskām aktivitātēm nebūsi noskaņots. Ja mājās darāms kas svarīgs, aicini talkā profesionālus meistarus, bet brīvajā laikā kopā ar ģimeni dodies izbraucienā. Vēlams labi atpūsties un ievērot veselīgu dzīvesveidu. Ar naudu rīkojies apdomīgi un pagaidām neplāno lielus pirkumus. Finanšu lietās kaut kas var bremzēties. Labāk pietaupīt.

STRĒLNIEKS. Saimnieciskās lietas nebūs pirmajā vietā, vairāk laika veltīsi darbam, var gadīties, ka ņemsi to līdzi arī uz mājām. Iespējams, labi nopelnīsi un ienākumi kļūs stabilāki. Tad veido uzkrājumus vai ieguldi kādos lielākos pirkumos. Iegādājies auto vai sadzīves tehniku. Brīvo laiku pavadi ar ģimeni, tas uzlādēs ar pozitīvām emocijām. Būtu vēlams ievērot veselīgu dienas režīmu.

MEŽĀZIS. Risināmi dažādi ģimenes jautājumi. Vajadzētu mierīgi apsēsties pie sarunu galda un visu apspriest. Neturi neko sevī, bet vienlaikus arī neuzspied savu viedokli kā vienīgo pareizo. Brīvdienās kārtīgi atpūties, apmeklē pasākumus un satiecies ar draugiem. Lietišķas darīšanas vēlams atlikt uz vēlāku laiku. Ja vēl neesi bijis atvaļinājumā, tad ir īstais laiks ceļojumam.

ŪDENSVĪRS. Veiksmīgs laiks komunālo jautājumu risināšanai, juridiskām darīšanām iestādēs un sarunām bankās. Naudas lietas gan rūpīgi izplāno un laikus nomaksā rēķinus. Saistībā ar finansēm var rasties kādi pārpratumi vai neskaidrības. Brīvdienās labi atpūties, ieej pirtī vai atrodi kādu citu veidu, kā noņemt spriedzi, atslābināties un vienlaikus stiprināt organismu.

ZIVIS. Daudz kas atkarīgs no garastāvokļa, tāpēc neiesaisties strīdos un sargies no stresa situācijām. Nevajadzētu mājās diktēt savus noteikumus, vairāk panāksi ar mīlestību. Brīvdienas ģimenes lokā tiks jauki pavadītas, un arī mājas darbi kopā veiksies raitāk. Labs laiks nelielam remontam vai interjera izdaiļošanai. Iegādājies skaistas lietas sev, mājoklim un ģimenei.