Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© http://elinatrance.com

Horoskopi līdz 11.augustam

AUNS. Pirmajā vietā darbs. Būsi aizņemts ar pienākumiem, sevis pierādīšanu un karjeras veidošanu, un citām lietām laika atliks maz. Mājās apdari pašu nepieciešamāko. Šis nav piemērots brīdis vērienīgiem remontdarbiem, būtiskiem pārkārtojumiem un komunālo jautājumu risināšanai. Brīvdienās atpūties vienatnē vai ģimenes lokā - rāmi un mierīgi, bez skaļām aktivitātēm.

VĒRSIS. Dienas ritēs nemierīgi, traucoties starp darba un mājas pienākumiem. Neizšķied spēkus pārāk daudz un izvēlies prioritātes - kuri darbi steidzami, kuri var pagaidīt. Vari uzlabot interjeru, iegādāties kādas skaistas lietas mājoklim, izmēģināt jaunas kulinārijas receptes. Brīvdienās apciemo vai uzaicini pie sevis radiniekus. Kopā jauki un saturīgi pavadīsiet laiku.

DVĪŅI. Vari pievērsties mājokļa pārkārtošanai, dažādiem uzlabojumiem un jaunu lietu iegādei. Ja nepieciešams, vari ieplānot lielāku pirkumu - mēbeles, pārklājus, aizkarus, jaunus traukus vai glītus interjera dekorus. Sekmīgs laiks, lai risinātu lietišķos vai komunālos jautājumus iestādēs vai sarunas bankās. Brīvdienās kopā ar ģimeni dodies nelielā izbraucienā vai ekskursijā.

VĒZIS. Pārskati savu un ģimenes garderobi, nevajadzīgās mantas izmet vai nodod labdarībai un iegādājies ko jaunu. Taču raugies, lai cena atbilst kvalitātei, un neļaujies tikai atlaižu vilinošajiem piedāvājumiem. Ja ģimenē aug bērni, tad jāsāk jau pamazām gatavoties jaunajam mācību gadam. Arī pašam vajadzētu padomāt par mācībām - iepazīsties ar kursu piedāvājumiem.

LAUVA. Sakārto māju un uzlabo interjeru, taču nevajadzētu plānot vērienīgus remontdarbus, nekustamā īpašuma darījumus vai dzīvesvietas maiņu. Brīvdienās sapos savu ārējo un iekšējo pasauli. Skaistumsalonā pavadītais laiks uzlabos pašapziņu, bet mākslas un kultūras pasākumu apmeklēšana daiļos dvēseli. Kārtojot naudas lietas, pievērs uzmanību dokumentiem.

JAUNAVA. Ģimenē aktuāli pedagoģiskie jautājumi - uzklausi bērnu ieceres. Tavs padoms noderēs, un abpusējā komunikācija radīs pozitīvas emocijas. Varat kopā remontēt bērnistabu un iepirkties skolai. Arī pašam derētu padomāt, kādas zināšanas nepieciešamas. Vēlams apmeklēt seminārus vai pieteikties interešu kursos. Brīvdienās dodies sēņot.

SVARI. Labs laiks visdažādākajiem mājas darbiem, vari veikt telpu pārkārtošanu, remontēt un iegādāties sadzīves preces. Brīvdienās dodies iepirkšanās tūrē un nopērc ikdienā nepieciešamās saimniecības lietas - trauku mazgājamos, tīrīšanas līdzekļus, veļas pulveri u.tml. Ja plāno pirkt sadzīves tehniku, pārliecinies par kvalitāti un garantijām.

SKORPIONS. Nestrīdies ar ģimenes locekļiem, bet atrodi laiku no sirds izrunāties. Jāturas tālāk no attiecību skaidrošanas un jāuzmanās no pārsteidzības. Darbā paredzama spriedze, taču negatīvās emocijas atstāj aiz mājokļa sliekšņa. Nevajadzētu visu laiku domāt par darbu, bet brīvdienās mierīgi atpūsties. Aizbrauc pie dabas vai satiecies ar mīļiem draugiem.

STRĒLNIEKS. Jo pozitīvāk raudzīsies uz dzīvi un mazāk ļausies stresam, jo vairāk spēsi izdarīt. Darbā pienākumu netrūks, un arī mājās būs daudz kas paveicams. Dienu steigā atceries par atpūtu. Brīvdienās ielūdz ciemos draugus un pacienā viņus ar vasaras sezonai atbilstošiem ēdieniem un zaļajiem kokteiļiem. Ja tev pienākas atvaļinājums, tad dodies tālākā ceļojumā.

MEŽĀZIS. Saimniecības darbus veiksi ar iedvesmu, un radīsies dažādas interesantas domas. Vari sākt remontu, pārbūvi, iegādāties jaunu mājokli, kā arī risināt citus ar īpašumu saistītus jautājumus. Būs labas idejas attiecībā uz āra teritorijas labiekārtošanu, izdosies daiļdārza veidošana un citi skaistie darbi. Esi uzmanīgs naudas lietās, plāno izdevumus un seko līdzi ienākumiem.

ŪDENSVĪRS. Kaut arī vasara vēl pašā plaukumā, atpūta un mierīga rosīšanās mājas saimniecībā vai dārzā tev nebūs prātā. Profesionālajā jomā gaidāmi atbildīgi pienākumi. Tāpēc nedēļas nogalē jutīsies noguris, tāpēc vajadzētu kādu pirts vai citu spēkus atjaunojošu procedūru. Bet, ja vēl neesi bijis atvaļinājumā, tad dodies ceļojumā un apskati citu zemju vēstures un mākslas vērtības.

ZIVIS. Darba dienās būsi noskaņots lietišķi, nopietni un darbīgi, bet jāatceras arī par atpūtu. Uzturā vēlams lietot vitamīniem bagātu un vasaras sezonai atbilstošu pārtiku. Brīvdienās esi ar saviem mīļajiem. Laiks, ko pavadīsi kopā, dos pozitīvas emocijas un uzlādēs ar enerģiju. Piemērots periods sadzīves tehnikas iegādei, vari pirkt jaunu datoru, mobilo telefonu vai televizoru.