Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

ASTROLOĢIJA: Pirmais randiņš Kā uzvesties un savaldzināt

© F64

Vasariņa, vasara! Tā saistās ne tikai ar sauli, peldēm, saldējumu un izbraucieniem zaļumos, bet arī ar piedzīvojumiem un romantiku.

Protams, šis gadalaiks dod arī iespēju neuzkrītoši novērtēt potenciālā mīlas objekta ārējos dotumus daudz labāk nekā ziema ar saviem mēteļiem un šallēm. Un arī randiņu tiek sarunāts vairāk, jo vientuļās sirdis un ķermeņi nebeidz cerēt uz aizraujošu, kaislīgu vasaras romānu ar, kas zina, ilglaicīgu turpinājumu.

Ja vien jūs zināt tikšanās partnera horoskopa zīmi, var aptuveni nojaust to, ko no viņa varētu gaidīt, kā arī padomāt par attiecīgu sagatavošanos.

Tāpēc zemāk skatāmo izgrieziet, salokiet, ielieciet kabatiņā pirms došanās uz satikšanos un, kā parasti - neņemiet to pārāk nopietni!

AUNS

Auni mīl ar ausīm, tāpēc droši sakiet viņiem mīļus vārdus! Mājieni, pat «ar slapju airi», nelīdzēs, tāpēc runājiet atklāti un tieši, turklāt Auniem arī tīk patiesība.

Vislabāk kopā apmeklēt kādu pasākumu un pēc tam pasēdēt kādā krodziņā vai restorānā (ne kafejnīcā), taču, visticamāk, Auns jau pats būs visu izdomājis, jums atliek vien atslābināties un baudīt. Tomēr šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir nepacietīgi, viņi vēlas visu un uzreiz. Tāpēc, dodoties uz randiņu ar Aunu, jābūt gatavam uz visu, jo tas var galīgi neritēt pēc plāna un beigties, nu, teiksim, ne gluži pie ārdurvīm vai ne gluži ar tasi tējas.

Sievietēm Auniem patīk spēcīgi, taču - ne uzbāzīgi vīrieši! Viņas neatdodas, viņas paņem. Katrā ziņā - viņa ar savu izturēšanos skaidri liks manīt, vai vēlas attiecību turpinājumu, vai arī nē.

Vīrietis Auns labprāt uzņemsies iniciatīvu. Viņš uzaicinās jūs uz restorānu un noteikti arī zinās labāk, ko jums ēst un dzert un cik daudz. Bet pēc tam mēģinās ievilkt gultā. Ja jūs turklāt pa īstam patīkat, no rīta var arī bildināt.

VĒRSIS

Vērši gan dievina romantiku, taču paši tādu atmosfēru organizēt ne īpaši prot. Toties jūsu pūles gan novērtēs, varat būt droši! Tās pašas vakariņas restorānā vai sveču gaismā ar rozi vāzē derēs itin labi, ja nu nekas oriģinālāks prātā nenāk. Romantika jājūt it visā - mūzikā, salvešu locījumā, ēdienu izvēlē, arī jūsu apģērbā un manierēs. Vārdu sakot, jāļauj Vērsim justies ērti un patīkami. Tiks novērtēts arī kāds uzmanības apliecinājums - tam nebūt nav jābūt kam kliedzošam vai dārgam, derēs arī kāds sīkumiņš, galvenais - uzmanība. Ja randiņš būs izdevies (pat ja otrā vairs nebūs), Vērsis to glabās par mīļu piemiņu.

Sievietei Vērsim patīk skaidri zināt iepriekš, ar ko rēķināties, tāpēc vīrietim savi nolūki attiecībā uz viņu jāpauž skaidri - vai tā ir izklaide, draugu būšana, ilgas pēc kā mīļāka un ilgāka vai dievināšana. Šīs zīmes sievietes parasti lēmumus pieņem ātri un galīgi. Ja viņa pasaka «nē», tad arī domā «nē».

Ar vīrieti Vērsi labāk nekad nedoties uz pirmo randiņu, bet uzreiz - uz otro. Vēl labāk - uzreiz uz laulības noslēgšanas vietu. Tomēr dzīve ir dzīve ar savām likumsakarībām. Tāpēc vēlams stingri un ilgi turēt savas aizsardzības pozīcijas, lai Vērsis pēc tam patiešām novērtētu savu uzvaru.

DVĪŅI

Randiņš ar Dvīņiem solās būt, teiksim tā - daudzšķautņains. Ar to rēķinieties. Ja savukārt tieši jūs esat plānojošā puse, ieteikums arī pievērsties dažādībai! Pa kokteilim ļaužu pilnā kafejnīcā, tad - kino, varbūt jauna izstāde vai koncerts, galda biljarda vai ķegļu partija, beigās - aizrautīgas sarunas kādā krodziņā par visu jauno vai arī dažādu tēmu apspriešana (viedokļi un tēmu apgrozīšana tiek atbalstīta vairāk nekā pamatīga iedziļināšanās). Nebaidieties no viegluma un rotaļīguma!

Sievietes Dvīņi mīl romantisku gaisotni, interesantas sarunas un patīkamus komplimentus, taču - uzmanieties! Viņas spēj «atkost» jebkuru vīrieti. Apmāns un viltus tiks atšifrēti uzreiz, rupja nekaunība vispār netiek akceptēta. Turklāt, ja pamanīsieties kaut ko izbojāt randiņa sākumā, varat mierīgi celties un doties projām - izlabot neko nesanāks. Toties pēc kādas nedēļas varat droši piezvanīt, atvainoties un izmēģināt laimi vēlreiz.

Ja esat sieviete un dodaties uz randiņu ar vīrieti Dvīņiem - priecājieties un izbaudiet! Ja vien jums netrūks sarunu tēmas, Dvīņu vīrietis būs pret jums ļoti uzmanīgs. Tam ir vienkāršs iemesls - jūs vēl šķietat interesanta un neesat paspējusi apnikt. Tāpēc, ja vien jums ir nopietni nolūki, rīkojieties aši!

VĒZIS

Ideāla randiņa vieta ar Vēzi - klusa, omulīga, savrupa. Kāpēc lai tas nebūtu kāds ne pārāk apmeklēts muzejs vai izstāde? Uzmanieties ar fotografēšanu - katrs foto tiks uztverts kā kandidāts vietas ieņemšanai ģimenes albumā. Pēc muzeja aizstaigājiet uz mīlīgu, interesantu restorāniņu, piemēram, kur var baudīt kādu nacionālo virtuvi. Nemulsiniet Vēzi ar viltīgiem, nekaunīgiem jautājumiem un arī ar pārliekām emociju izpausmēm, labāk uzteiciet viņa intelektu - un nopelnīsiet treknu plusu.

Satiekoties ar sievieti Vēzi, nereti var šķist, ka nesen kāds viņu ļoti apvainojis vai apbēdinājis. Vai sadusmojis un sāpinājis vienlaikus. Vispār savā ziņā taisnība, jo viņai šķiet, ka pastāvīgi kāds to arī dara. Nebūs tik vienkārši viņu no savas alas izurķēt laukā - no sākuma nāksies iegūt uzticību. Ja jūs viņai iepatiksieties, saķers ciet pati un turēs cieši. Ja iemīlēs - slīksiet mīlas atvarā, ja ienīdīs - putas un akmeņi jūsu upītē ies pa gaisu griezdamies.

Vīrietis Vēzis uzaicinās jūs pusdienās, aizvedīs pie sevis un mīļi palūgs pašai pagatavot maltīti (jo tā sanāk lētāk nekā iet uz restorānu). Ar seksu steigties nevajag, pagaidiet, līdz viņš atzīsies mīlā, bet tas būs gana ātri. Tiesa, mīla var būt rimusi nākamajā rītā, kad pie durvīm klauvēs viņa rosīgā māmuļa, uztraukta taujājot, vai dēliņam viss labi un nav apsāpējies puncītis, jo «man likās, ka tu tur tā kā stenēji un vaidēji».

LAUVA

Ja Lauva reiz nolaidies no saviem ķēnišķīgajiem augstumiem un žēlīgi izlēmis vai piekritis doties ar jums uz randiņu, esiet gatavi viņiem izdabāt. Ja vēlaties iepatikties, slavējiet ar mirdzumu acīs gan viņu, gan to, kas viņam patīk - mūziku, ģērbšanās stilu, automašīnas markas, ielu laternas vai suņu frizūras, vienalga. Ar to vien gan nepietiks, jo arī jums pašam jābūt pašai pilnībai no matu galiņiem līdz papēžiem. Un tas ir burtiski, jo Lauvam svarīgs ir ārējais izskats, pat ļoti svarīgs! Turklāt viņam ir ciešs priekšstats, kā jāizskatās viņa ideālajam partnerim/-ei. Nepārtrauciet viņu un neapstrīdiet viņa uzskatus. Apprecēsiet, tad arī pateiksiet, kam toreiz nepiekritāt.

Ja jūs ejat uz tikšanos ar sievieti Lauvu, droši ņemiet līdzi tādu krāšņāku klasisko «džentlmeņa komplektu»: lielu puķu pušķi, smalku šampanieti, labas konfektes un kasti ar komplimentiem. Lūkojiet, lai jūsu makā nesvilpo vējš - randiņš nebūs lēts, jo Lauvai patīk greznas, smalkas lietas un vietas. Toties seksu viņa uzskata kā pašu par sevi saprotamu, tāpēc, lai tiktu viņas gultā, jums nevajadzēs izvērst pārlieku izsmalcinātu stratēģisko plānošanu.

Pirmais randiņš ar vīrieti Lauvu radīs patīkamu iespaidu - viņš pastāstīs tik daudz aizraujošu anekdošu un notikumu! Arī otro reizi tas liksies interesanti. Labāk līdz trešajai reizei netikt, jo stāsti būs tie paši un arī galvenais varonis - viņš pats. Sekss būs labākais līdzeklis apturēt runas plūdus. Var jau arī vairs nesatikties, bet diez vai sanāks - būsiet jau paspējusi līdz ausīm iemīlēties.

JAUNAVA

Jaunavas jāķer ciet, jā, visai tiešā veidā - kā tauriņus ar ķeramo tīklu. Ņemiet «uz masu» jau pirmajā randiņā - izbrauciens ar kuģīti, pastaiga naktī un zvaigžņu skaitīšana, kopīga dzejas lasīšana, joki... Vārdu sakot, vienalga, kas, ka tikai vairāk vārdu un mazāk paužu, lai neļautu Jaunavai nodoties savām smagajām domām un pastāvīgai trauksmei. Tikai nemelojiet, jo viņas atceras visu un, ja attiecības turpināsies, salīdzinās īstenību ar «ierakstu».

Ja sieviete Jaunava jūs ielūgusi uz tasīti kafijas, tad viņa ir jūs uzaicinājusi uz... tasīti kafijas. Un neko vairāk! Viņa no sākuma grib jūs izpētīt, tā kārtīgi, pa skrūvītei, zem lupas. Ja jūtat, ka esat tāls no viņas ideāla, varat nemaz netērēt laiku, jo apburt viņu nepavisam nav vienkārši. Nu labi, lai nezaudētu dūšu un vismaz kaut ko mēģinātu darīt lietas labā - kārtīgi sakopieties, iztīriet panadzes un aiz ausīm arī, un pārbaudiet, vai zeķes nav izdilušas. Varbūt paveiksies.

Vīrietis Jaunava var būt gan apburošs, gan kaitinošs. Vispār viņam pašam liekas, ka viņš ir varen smalks un gudrs vīrs pašos spēka gados. Nebrīnieties, jau pirmajā randiņā attopoties kādā alternatīvās mūzikas koncertā vai grimstam gongu skaņās, vai kāda Austrumu reliģiskā kulta virtuvē, vai varbūt kādā ezotēriķu sanāksmē. Bet varbūt viņš vienkārši iedos jums «piecīti» ar tekstu - «klau, aizej bez manis šoreiz izklaidēties, jo man steidzams darbs!».

SVARI

Uzaiciniet Svarus uz kādu interesantu, bet estētisku pasākumu - slēgtu pirmizrādi, vienīgo slavena viesmākslinieka koncertu, izstādes atklāšanu. Pēc pirmā randiņa ņemiet iniciatīvu savās rokās un aiciniet uzreiz uz otro. Svariem pašiem netīk uzņemties atbildību ko izlemt. Pat tad, ja jūs viņiem ļoti patīkat, viņi var vienkārši sakautrēties vai nebūt pārliecināti. Atcerieties, Svariem nav svarīgi tas, ko jūs sakāt, bet gan - kā jūs sakāt; ne tas, ko jūs izdarāt, bet - kā izdarāt. Tas ir viens no pamatlikumiem.

Sieviete Svari principā mīl visus vīriešus, tā ka savā ziņā panākumi gandrīz nodrošināti, ja vien jūs pats to visu «nesačakarējat». To viegli var izdarīt, esot stulbam, rupjam vai vulgāram. Izrādiet uzmanības apliecinājumus, kūrējiet randiņu tā, it kā tas nebūtu plānots, bet notiktu spontāni un dabiski.

Pirmais randiņš ar vīrieti Svariem būs apburošs. Visticamāk, jūs dosieties uz kādu vietu, kur plūst vīns un jautras sarunas ar burvīgiem ļaudīm. Viņš pat plašu roku samaksās. Vispār viss būs lieliski līdz brīdim, kad pajautāsit - «bet kad tu man piezvanīsi?». Nu, pat ja viņš piezvana... piemēram, pēc gadiem trim, labāk neskrieniet pie viņa! Jebkurā gadījumā, visu izlemt nāksies jums, tāpēc arī pati vien būsiet pie visa vainīga.

SKORPIONS

Skorpionam mīla un sekss ir nešķirami jēdzieni - esiet gatavi, ka jau pirmais randiņš var beigties, mazākais, ar kvēlu skūpstu! Skorpionu var savaldzināt, izplatot ap sevi mistikas auru: tam līdzēs caururbjošs skatiens, pievērti plakstiņi, klusa, dziļa balss, smalks, vienkāršs, bet elegants apģērbs. Radiet iespaidu, ka jūs esat daudzinātais klusums pirms vētras, un lielākai drošībai aizejiet kopā uz kādu franču kino mākslas šedevru vai operas izrādi. Tikai ne uz banālu kafetēriju.

Ar sievietes Skorpiona jūtām neviens normāls vīrietis spēlēties vis nesāks. Viņa var izbojāt jūsu dzīvi uz daudziem gadiem pat par šķietamu sīkumu. Toties, jāatzīst, arī mīl no visas sirds un kaislīgi - ja nu jums paveicas vai nepaveicas, ka jūsos iemīlas…

Pēc tikšanās ar vīrieti Skorpionu jūs būsiet pilnīgi apburta. Turklāt viņš par jums zinās visu, bet jūs tā arī paliksiet pilnīgā neziņā par šo personu. Un neapvainojieties, ja no rīta viņš būs aizmirsis jūsu vārdu - vismaz kāds noslēpums jūsu starpā paliks.

STRĒLNIEKS

Šīs zīmes pārstāvji arī ir romantikas cienītāji. Ideāla randiņa vieta - kādā krāšņā Balkānu stila restorānā, kur skan čigānu mūzika un plīvo sarkani brunči, bet vijolnieks pienāk pie galdiņa un veltī kaislīgu sologabalu. Ja vēlaties arī citas tikšanās, pacentieties būt noslēpumains/-a, ļaujieties avantūrām! Strēlniekam jājūtas kā medniekam, lencējam. Tomēr netēlojiet muļķi - tas viņam nepatiks. Nepatiks arī, ja patiešām esat muļķis.

Ja sieviete Strēlnieks nolems, ka esat viņai simpātisks, varat atslābt - tālāk nebūs nekādu problēmu un īpaši jāiespringst nav. Droši varat runāt un atklāt jūtas, smalki žestikulējot - viņas apbur izteiksmīgas roku kustības. Necieš nekādas važas, pat ja tās ir mīlas uzliktas.

Vīrietis Strēlnieks parasti neskopojas ar naudu un pacienāšanu jau pirmajā reizē. Viņš dāsni bārstīs gardumus un dāvanas, tikai nebrīnieties, ja, iekāpjot taksometrā, viņš attapsies, ka ceļam naudas vairs nav atlicis.

MEŽĀZIS

Šīs zīmes pārstāvi apburt un iekarot ir pagrūti. Vislabāk jau pirms tikšanās mēģināt par viņu uzzināt maksimāli daudz. Piemēram, par jomu, kurā viņi strādā vai kas viņus interesē. Tad, it kā neviļus, uzaiciniet uz attiecīgo pasākumu (konferenci, dokumentālo kinoseansu u.tml.) - sak’, man te bija divas biļetes, bet māsa netiek, varbūt tu... un tā tālāk. Pēc tam jau būs radusies kopīga tēma, ko apspriest pie kafijas tases. Nemēģiniet viņus savaldzināt, bet centieties radīt par sevi labu iespaidu - ka esat gudrs/-a, saprātīgs/-a, nopietns/-a. Pirmajā randiņā Mežāzis jūs rūpīgi pētīs un salīdzinās jūsu uzskatus un dzīves izpratni ar savējo. Tikai - uzmanīgi! Viņš ļoti ātri atklāj neīstumu un izlikšanos.

Sieviete Mežāzis jau no dzimšanas savā dziļākajā būtībā ir pesimiste. Viņai vispār neliekas, ka varētu jums iepatikties, kur nu vēl, ka patiešām gribat viņu satikt vēlreiz! Tāpēc jums ir grūts uzdevums - atvieglot viņas iekšējās ciešanas, uzmanīgi pacelt viņas pašvērtējumu. Ja izdosies uzburt viņas sejā patiesu smaidu, varat cerēt arī uz kopīgām brokastīm.

Pirmā tikšanās ar vīrieti Mežāzi drīzāk var atgādināt pirmo tikšanos ar jauno darba devēju. Viņš jūs novērtēs rūpīgi un nopietni. Tostarp - vai ir vērts maksāt rēķinu tikai par kafiju vai varbūt esat arī kūkas gabaliņa, šampanieša vai pat deju vakara vērta. Un viņam viss notiek pēc plāna. Pat ar būtni, kurā viņš ir neprātīgi iemīlējies.

ŪDENSVĪRS

Ar Ūdensvīru pirmajā randiņā esiet gatavi doties vai droši paši ieplānojiet makšķerēšanu, pārgājienu, atrakciju parka apmeklējumu, jaunu vīnu degustēšanu. Var arī to visu, jo randiņam jābūt piesātinātam un enerģiskam! Kopā ar Ūdensvīru uzvedieties maksimāli brīvi, smejieties kopā ar viņu skaļā balsī, prātojiet par sapņiem un mērķiem. Bet - neatklājiet un neizstāstiet visu par sevi jau pirmajā reizē!

No sievietes Ūdensvīra var sagaidīt jebko. Viņa pēkšņi var aizsvilties un iecirst jums pļauku, var piedzirdīt un ievilkt gultā, var visu nakti nodancot. Viņa ir kā tumšs mežs. Ja jūs mīlat pastāvīgu neziņu par nākamo soli un spontanitāti, tā būs īstā būtne! Ak, jā - un pirmajā randiņā uzvalku nevelciet.

Pirmais randiņš ar vīrieti Ūdensvīru, visticamāk, nebūs īsti divu mīlētāju tikšanās parastajā nozīmē. Visdrīzāk, jūs viņu esat ieinteresējusi kā personība, tāpēc arī uzaicināja. Pēc pāris tikšanās reizēm viņš pēkšņi apjautīs, ka esat taču arī sieviete.

ZIVIS

Zivju zīmē dzimušos varat droši aicināt uz teātri vai koncertu, arī pikniku pie jūras vai pārgājienu gar upi. Derēs arī dziesmu vakars ar ģitāru pie ugunskura, uzsvaru droši liekot uz romantiskām mīlas balādēm vai saldsērīgiem gabaliem par pasaciņām, laumiņām un zilo ilgu puķi. Zivis vienmēr labprāt jūs aicinās uz deju - neatsakiet! Vispār jebkurš atteikums vai apvainojums pamatīgi un uz ilgu laiku ievaino viņu sirdis.

Ja jūs savos tīklos noķērusi zelta zivtiņa - sieviete Zivis -, gatavojieties romantiskiem pasākumiem. Viņa ir arī diezgan vecmodīga savos uzskatos. Var pati būt visai pārsteigta, ka viņai piemīt ķermenisks, seksuāls valdzinājums. Zivīs viegli iemīlēties uz ilgu laiku un nemanot pašam kļūt par zivtiņu kārbā.

Uz tikšanos ar vīrieti Zivīm ieteicams doties praktiskākām un stingrākām jaunkundzītēm, ņemot randiņa plānošanu savās rokās. Viņš noteikti gribēs aizvest jūs uz kādu ļoti omulīgu krodziņu, kura atrašanās vietu būs piemirsis, un jūs stundām klīdīsiet pa ielām. Pie viena jums būs jānoklausās par viņa bijušo (vai nemaz tik ļoti vēl ne bijušo) mīlu, lauzto sirdi un skarbo dzīvi. Beigu beigās izrādīsies, ka krodziņš bija pavisam citā pilsētā, jūs dzersiet vīnu uz kāda lieveņa un klausīsieties nebeidzamas stāsta variācijas, paustas arvien neskaidrākos teikumos.