Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© google.lv

Horoskopi līdz 28.jūlijam.

AUNS. Daudz enerģijas, ko vajadzētu virzīt mērķu sasniegšanai. Nešķied spēkus tukšgaitā, bet dari to, kur ir atdeve. Vari uzlabot mājokļa interjeru, iegādāties jaunu apģērbu sev un ģimenei, kā arī palutināt sevi ar kādu skaistu lietu. Prāts atvērts zināšanām, var rasties interese par ezoteriskām un netradicionālām tēmām. Brīvo laiku labprāt pavadīsi kopā ar savējiem izklaidēs.

VĒRSIS. Šis ir īstais laiks, lai sakārtotu mājas saimniecību, rosītos dārzā un izmēģinātu jaunas kulinārijas receptes. Ja gatavo gardu maltīti, neaizmirsti ielūgt ciemos arī draugus. Mājās valdīs mīlestība un saticība, būs saistošas sarunas un noderīga domu apmaiņa. Ja dodies iepirkšanās tūrē, tad gan visu labi izplāno, jo iespējami palieli izdevumi par sadzīves un ikdienas precēm.

DVĪŅI. Emocijas bangos, tāpēc mēģini iekārtoties tā, lai apkārt pēc iespējas mierīgāka atmosfēra. Nevajadzētu skaļas izklaides, brīvajā laikā labāk kopā ar savējiem aizbraukt pie dabas. Veiksmīgi risināsi nekustamā īpašuma jautājumus un darīšanas iestādēs. Vari veikt remontdarbus, kā arī iegādāties jaunas mēbeles, aizkarus, galdautus, pārklājus vai gultas veļu.

VĒZIS. Vēlams veidot uzkrājumus vai ieguldīt nekustamajā īpašumā. Orientējies uz ilgtermiņa pasākumiem, kas nesīs peļņu nākotnē. Šobrīd vari iegādāties ikdienā nepieciešamās lietas, kā arī iepirkt pārtikas preces, lai jaunajā darba nedēļā katru dienu nav jādodas uz veikalu un jātērē dārgais laiks. Brīvdienās kopā ar savējiem dodies izbraucienā un apceļo Latvijas skaistākās vietas.

LAUVA. Vari uzlabot dzīves telpu, iegādāties jaunas mēbeles un interjera priekšmetus. Labāk gan to darīt par saviem līdzekļiem, neizmantojot kredītu vai līzingu. Velti vairāk uzmanības mājas dzīvei un mīļotajam cilvēkam, nevis izklaidēm un sabiedriskām aktivitātēm. Svarīgi stiprināt attiecības un izrunāties, ja kaut kas sakrājies uz sirds. Uzmanies no sīkiem, sadzīviskiem strīdiņiem.

JAUNAVA. Būs krietni jānopūlas, lai sekmīgi apvienotu darba un mājas pienākumus, jo abās jomās būs daudz darāmā. Saplāno rūpīgi dienas un izvēlies prioritātes. Mājas saimniecībā var veikt kādus pārkārtojumus, kā arī ieplānot vērtīgu saimniecisku pirkumu. Iespējams, vajadzēs risināt pedagoģiskus jautājumus un palīdzēt bērniem - gan ar padomu, gan praktiski.

SVARI. Darbs prasīs izturību un pacietību, tāpēc brīvajā laikā atpūties. Vai, ja iespējams, paņem atvaļinājumu un pavadi vairāk laika kopā ar savējiem - sarunās un radošās izklaidēs. Apmeklē koncertus un festivālus, satiecies ar draugiem un izbaudi vasaras brīvību. Ja esi plānojis nopietnākus pārkārtojumus mājās, tad ķeries klāt. Viss ies no rokas, un ar rezultātu būsi apmierināts.

SKORPIONS. Dienas ritēs saspringtā un lietišķā gaisotnē, tāpēc vislabāk jutīsies, pārnākot mājās, ierastā mierīgā atmosfērā. Sajutīsi ģimenes atbalstu un uzmundrinājumu. Brīvdienās sarīko mājas ballīti radošā gaisotnē. Pārskati saimniecību - iespējams, virtuves kombains vai cita tehnika savu laiku nokalpojusi un jāpērk jauna. Pārliecinies par kvalitāti un garantijām.

STRĒLNIEKS. Neplāno mājās būtiskus pārkārtojumus, remontdarbus vai lielus, ekskluzīvus pirkumus. Var sākties remonts, kas nekad nebeidzas, problēmas ar meistariem vai citas ķibeles. Brīvdienās ar ģimeni dodies nelielā izbraucienā vai piknikā pie dabas, izklaidējies un atpūties. Darbā daudz pienākumu, bet ir iespējas pavairot ienākumus. Labs laiks privātajam biznesam.

MEŽĀZIS. Vēlēsies kaut ko mainīt ierastajā dienu ritumā un mājas kārtībā. Parunājies ar savējiem un ķeries klāt! Radīsies interesantas idejas pārkārtojumiem. Vari iegādāties jaunu sadzīves tehniku, elektropreces, datoru u.tml. Par paveikto būs gandarījums. Bet, ja vēl neesi bijis atvaļinājumā, tad būtu labi ieplānot ceļojumu uz kādu tālāku zemi - eksotisku kūrortu pie ūdeņiem.

ŪDENSVĪRS. Spēks ir ģimenē un savējo sajūtā. Novērtēsi to, ka līdzās ir cilvēki, uz kuriem vari paļauties, kas tevi saprot un atbalsta. Labs laiks, lai pievērstos mājas vides izdaiļošanai. Pamaini interjeru, iegādājies kādus skaistus priekšmetus - piemēram, gleznu, elegantu tekstilu, vāzes vai mazās arhitektoniskās formas. Paveiciet kopā mājas darbus un kopā dodieties atpūsties.

ZIVIS. Jāpievēršas ģimenes lietām. Iespējams, tuviniekiem nepieciešama palīdzība un atbalsts. Parūpējies par savējiem, apciemo vecākus vai citus radiniekus. Interese par dzimtas saknēm un vēlme pēc kopā būšanas. Visi kopā varat sākt remontdarbus, kā arī risināt ar īpašumu saistītus jautājumus. Brīvdienās apmeklē kultūras vai izklaides pasākumu.