Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© F64

Horoskopi līdz 21.jūlijam

AUNS. Saimniecības darbiem šis periods nav pārāk piemērots, tāpēc neplāno remontu vai pārkārtojumus. Tāpat arī nevajadzētu pirkt sadzīves tehniku vai auto, ir mazliet jānogaida. Tajā pašā laikā daudz prieka gūsi no komunikācijas ar ģimenes locekļiem un radiem. Sarīko dārza svētkus vai visi kopā kaut kur aizbrauciet. Rūpīgi jāplāno finanses, jo iespējami neparedzēti tēriņi.

VĒRSIS. Būs dažādas idejas par mājokļa uzlabojumiem. Vari veikt kosmētisko remontu, iegādāties interjera lietas, kā arī sakopt āra teritoriju. Viss ies no rokas, un tava saimniecība plauks un zels. Vēlams padomāt arī par ziemas krājumiem - izmēģini jaunas receptes, gatavo ievārījumus, kompotus, ieliec saldētavā vasaras dabas veltes, ziemā viss noderēs. Brīvdienās ielūdz viesus.

DVĪŅI. Rūpes par mājas saimniecību un radiniekiem. Varbūt kādam no viņiem nepieciešams tavs padoms vai palīdzība lietišķu jautājumu risināšanā. Brīvdienās būtu labi kopā ar mīļoto cilvēku kaut kur aizbraukt, neliels ceļojums attiecības padarīs ciešākas un jauni iespaidi satuvinās. Uzklausi bērnu vēlmes un respektē viņu viedokli. Varat kopā izremontēt bērnistabu.

VĒZIS. Labs laiks visdažādākajiem mājas darbiem - ieplāno remontu, dārza sakopšanu, ja nepieciešams, risini nekustamā īpašuma jautājumus. Brīvdienās dodies iepirkšanās tūrē un iegādājies skaistas lietas mājoklim, piemēram, jaunus aizkarus, galdautus, traukus vai interjera un mākslas priekšmetus. Nauda tiks iztērēta lietderīgi. Darbu gūzmā atrodi laiku arī mīļotajam cilvēkam.

LAUVA. Iespējams, vajadzēs kārtot darīšanas iestādēs vai risināt sarunas ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem. Sagatavojies labi un pievērs uzmanību dokumentu juridiskajām niansēm. Brīvdienās kopā ar ģimeni dodies nelielā izbraucienā vai piknikā pie dabas. Prieku sagādās arī iepirkšanās tūre. Atjauno savu un ģimenes garderobi un iegādājies kaut ko skaistu sirdij.

JAUNAVA. Nopietni pienākumi mājas saimniecībā, taču sekmīgi tiksi ar visu galā. Vari ieplānot remontdarbus, telpu pārkārtošanu, iegādāties jaunu sadzīves tehniku un rosīties dārzā. Ja esi plānojis kādu lielāku pirkumu, tad labi, ja tam ir iekrāta nauda. Izmantojot kredītu iespējas, esi apdomīgs un izvērtē savas finanses. Kredītam vai līzingam nav labs laiks.

SVARI. Sarīko ģenerāltīrīšanu, izmet vai nodod labdarībai nevajadzīgās lietas, attīri telpas enerģētiski un veic kādus pārkārtojumus mājoklī. Pašam būs prieks, un noskaņojums kļūs optimistiskāks. Ja tev ir ģimene un bērni, brīvdienās vajadzētu kopā izdomāt kaut ko aizraujošu, apmeklēt brīvdabas izklaides pasākumu, piedzīvojumu dabas takas, gadatirgu, atrakcijas u.tml.

SKORPIONS. Padomā, kā pavairot ienākumus. Varbūt jāmeklē labāk atalgots darbs vai jāpievēršas privātajam biznesam. Esi apdomīgs ar kredītsaistībām un neplāno dārgus pirkumus mājām. Ja pērc sadzīves tehniku, rūpīgi pārliecinies par kvalitāti un garantijām. Brīvdienas pavadi ar savējiem un pārsteidz mīļoto cilvēku ar romantisku pasākumu vai sirsnīgu dāvaniņu.

STRĒLNIEKS. Ir iespējas noslēgt izdevīgas vienošanās un palielināt ienākumus. Par brīvajiem līdzekļiem atļaujies kādu skaistu lietu, ko sen jau esi kārojis. Atjauno garderobi vai apmeklē skaistumsalonu. Tāpat arī vari iegādāties kādu lielāku pirkumu saimniecībai. Brīvdienās īstais laiks mājas ballītei vai dārza svētkiem. Iepriecini viesus ar gardiem, vasarīgiem kokteiļiem.

MEŽĀZIS. Sekmīgs laiks lietišķām darīšanām. Ja esi plānojis sarunas iestādēs, ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem vai bankām, šis ir īstais laiks. Tāpat arī sekmīgi risināsies dažādi juridiskie jautājumi, darīšanas ar notāriem vai zemesgrāmatas darbiniekiem. Pēc saspringtām darba dienām labi atpūties, ievēro veselīgu dienas režīmu un izvēlies vasarīgu, vitamīniem bagātu pārtiku.

ŪDENSVĪRS. Svarīga finanšu tēma - diezgan daudz var nākties izdot par ikdienišķām, sadzīviskām vajadzībām. Ja dodies iepirkšanās tūrē, labāk jau laikus izplāno, kas patiešām nepieciešams. Un nepērc lietas, kas patlaban nav nepieciešamas. Mājās vari veikt pārkārtojumus, taču vispirms vajadzētu apspriesties ar ģimeni. Turi kārtībā elektroierīces un ievēro drošības instrukcijas.

ZIVIS. Ikdienišķie mājas darbi būs otrajā plānā, jo daudz spēku prasīs darba pienākumi. Ir labs laiks jauniem izaicinājumiem un savu profesionālo spēju parādīšanai. Iespējams, radi vai draugi lūgs tavu palīdzību. Esi atsaucīgs, taču neej pret savām interesēm un atceries arī par atpūtu. Vēlams relaksēties, atpūsties pie ūdeņiem, ieiet pirtī vai apmeklēt SPA procedūras. Uzturā lieto vitamīnus.